hadi inşallah canım benim ayy bak ben bile umutlandım şimdi niye olmasınki rabbim ol desin yeterki.![]()
evet rabbimin elinde inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah canım benim ayy bak ben bile umutlandım şimdi niye olmasınki rabbim ol desin yeterki.![]()
naber nevacım nasılsın akşamdan beri???
Masalcım hiç böyle aksama olmuymuştu
iyiyim canım yarın 9 45 te saman yolunu izle ibrahim saraçoğlu konukmuş çocuğu olmayanlar için
aksama yani günün geçmişmiydi![]()
aksamayı ben akşama okuyorum. pardon canım ya:78:
hayır ilk defa hayatımda bitanem. adet olduğumdan beri ilk defa geç kaldı![]()
önemli değil şekerim ay hadi ALLAHIM inşallah rüyan gerçek olur canım ne demişler hiç ummadığın anda gelr bebiş belkide senin için bu ay öyleydi ama yinede netleşmeden sevinmeyelim sonucu alınca patlatırız.:81::81:
bencede canım yarın öğlene kadar sabredelim...nasılım biliyomusun heyecan var hemde çok ama çok garip hissediyorum kendimi. eğer varsa adet olmazsam şimdi benim içimde bebeğim mi var diyorum....
ayyyyyyyyy yarına kadar nasıl bekliyicem ben.. allahım inşallah gelmeeeeezzzz
kimseyede geç kaldığını söylemedim ne olur ne olmaz. sadece eşim biliyo çünkü takip ediyo.
söylesem geç kaldı diye her fırsatta telefon açıp soracaklar. eğer adet olursam daha fazla üzülürüm sonra. en iyisimi kimseye söylemedik.
eşime bile heyecanımı belli etmemeye çalışıyorum sonra oda çok üzülür, kıyamam ben ona.![]()
en iyisini yapmışssın canım evet sonunda eşinde üzülür çevrenede söyleme dediğin gibi sürekli soracaklar sonrada bide adet oldum açıklaması var boşver herşey kesinleşsin o zaman paylaşırsın.
bende sordukları zaman didiklemeye başlayınca herşey RABBİMİN elinde ne yaparsan yap o ,stemedikçe buyurmadıkça olmaz herşeyin hayırlısı olsun diye hep dua ediyorum. belkide benim için hayırlısı böyleymiş diyorum susuyorlar ne diyeceklerki evet doğru diyorlar.
evet tatlım en iyisi valla.
Ee siz çıkmadınızmı biyere bugün tatlım, kociş yokmu??
Benimki evde ama banyoyu temizledi, şimdide duş alıp çıkıcak sonrada anneme gideriz. Bekliyorum evın hanımı işini bitirsin
Duysa böyle dediğimi bozulur valla![]()
![]()
:102::102::102::108:
:125::125::126::126:
Sıkıldım hadi kimse yokmuuuuu
:97::97: :84::84: Iyi çıkıyom bende gelmezseniz gelmeyin![]()