2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

aksamayı ben akşama okuyorum. pardon canım ya:78:

hayır ilk defa hayatımda bitanem. adet olduğumdan beri ilk defa geç kaldı:61:

önemli değil şekerim ay hadi ALLAHIM inşallah rüyan gerçek olur canım ne demişler hiç ummadığın anda gelr bebiş belkide senin için bu ay öyleydi ama yinede netleşmeden sevinmeyelim sonucu alınca patlatırız.:21::21::24::8::66::66::66::81::81:

önemli değil şekerim ay hadi ALLAHIM inşallah rüyan gerçek olur canım ne demişler hiç ummadığın anda gelr bebiş belkide senin için bu ay öyleydi ama yinede netleşmeden sevinmeyelim sonucu alınca patlatırız.:21::21::24::8::66::66::66::81::81:

bencede canım yarın öğlene kadar sabredelim...nasılım biliyomusun heyecan var hemde çok ama çok garip hissediyorum kendimi. eğer varsa adet olmazsam şimdi benim içimde bebeğim mi var diyorum....
ayyyyyyyyy yarına kadar nasıl bekliyicem ben.. allahım inşallah gelmeeeeezzzz:61:
kimseyede geç kaldığını söylemedim ne olur ne olmaz. sadece eşim biliyo çünkü takip ediyo.
söylesem geç kaldı diye her fırsatta telefon açıp soracaklar. eğer adet olursam daha fazla üzülürüm sonra. en iyisimi kimseye söylemedik.:34:
eşime bile heyecanımı belli etmemeye çalışıyorum sonra oda çok üzülür, kıyamam ben ona. :54:

bencede canım yarın öğlene kadar sabredelim...nasılım biliyomusun heyecan var hemde çok ama çok garip hissediyorum kendimi. eğer varsa adet olmazsam şimdi benim içimde bebeğim mi var diyorum....
ayyyyyyyyy yarına kadar nasıl bekliyicem ben.. allahım inşallah gelmeeeeezzzz:61:
kimseyede geç kaldığını söylemedim ne olur ne olmaz. sadece eşim biliyo çünkü takip ediyo.
söylesem geç kaldı diye her fırsatta telefon açıp soracaklar. eğer adet olursam daha fazla üzülürüm sonra. en iyisimi kimseye söylemedik.:34:
eşime bile heyecanımı belli etmemeye çalışıyorum sonra oda çok üzülür, kıyamam ben ona. :54:

en iyisini yapmışssın canım evet sonunda eşinde üzülür çevrenede söyleme dediğin gibi sürekli soracaklar sonrada bide adet oldum açıklaması var boşver herşey kesinleşsin o zaman paylaşırsın.

en iyisini yapmışssın canım evet sonunda eşinde üzülür çevrenede söyleme dediğin gibi sürekli soracaklar sonrada bide adet oldum açıklaması var boşver herşey kesinleşsin o zaman paylaşırsın.

evet valla sonra daha fazla yıpranıyorum. cevap vermekten anlatmaktan yoruluyorum gerçekten. böylesi iyi. adet oldunmu diyince ki her ay bu soruluyo hıııı geçti gitti önümüze bakalım diyorum geçiyorum. o zamanda herkez susuyo bişey sormuyo. kestirip atığım için:61:

bende sordukları zaman didiklemeye başlayınca herşey RABBİMİN elinde ne yaparsan yap o ,stemedikçe buyurmadıkça olmaz herşeyin hayırlısı olsun diye hep dua ediyorum. belkide benim için hayırlısı böyleymiş diyorum susuyorlar ne diyeceklerki evet doğru diyorlar.

bende sordukları zaman didiklemeye başlayınca herşey RABBİMİN elinde ne yaparsan yap o ,stemedikçe buyurmadıkça olmaz herşeyin hayırlısı olsun diye hep dua ediyorum. belkide benim için hayırlısı böyleymiş diyorum susuyorlar ne diyeceklerki evet doğru diyorlar.

evet tatlım en iyisi valla.

ee siz çıkmadınızmı biyere bugün tatlım, kociş yokmu??

benimki evde ama banyoyu temizledi, şimdide duş alıp çıkıcak sonrada anneme gideriz. bekliyorum evın hanımı işini bitirsin:60::60::60::60::60::60::60:

duysa böyle dediğimi bozulur valla:60::60::60::60::60::60:

MERYEM SÜRESİNİN MANASI
ayet no anlamı
1-kaf,he ya,ayn,sad
2-bu,Rabbinin kulu Zekerriyyayı rahmetle anmasıdır.
3-bir zamanlar,o Rabbine gizli bir şekilde dua etmişti.
4-o,şöyle demişti''Ey Rabbim!işte ben,artık benim kemiklerim zayıfladı,saçlarım ağardı,rabbim,sana ettiğim dualarla,hiçbir zaman bedbaht olmadım.
5-''bu halimle ben,arkamdan gelecek akrabalarım hakkında endişeliyim.hanımım da kısır bulunuyor.bunun için bana katından(senin dinini tebliğ edecek)bir çocuk bahşet''dedi.
6-''bana varis olsun,yakub'un ailesinede varis olsun.Ey Rabbim!onu razı olduklarından kıl.
7-(ALLAH,şöyle buyurdu:)''Ey Zekerriyya!haberin olsun biz,sana adı yahya olan bir oğul müjdeliyoruz.bunu,daha önce hiç kimseye isim olarak vermemiştik.''
8-Ey Rabbim!hanımım kısır,ben de yaşlılığın son haddine ulaşmışken,benim nasıl oğlum olacak?''dedi.
9-böyle olacak!dedi.senin Rabbin,''bu,benim için kolaydır.daha önce seni,sen hiç bir şey değilken yarattım''dedi.
10-''Ey Rabbim!bana(çocuğumun olacağına dair)bir işaret ver!''dedi.''senin işaretin,sapasağlam olduğun halde üç gün insanlara söz söyleyememendir''dedi.
11-derken mihrabdan halkına doğru yürüyüp çıktı,onlara,''sabah akşam tesbih edin!''diye onlara işaret verdi.
16-Kitapta Meryem'i de an!bir zamanlar ailesinden ayrılıp doğuda bir yere gitmişti.
17-onlarla arasına bir perde çekti.ona ruhumuz(Cebraili)gönderdik.ona düzgün,normal bir insan olarak göründü.
18-''eğer sen(günah işlemekten)sakınan biriysen,ben,senden Rahman'a sığınırım'' dedi.
19-''ben,yalnızca Rabbinin elçisiyim.sana gayet temiz bir çocuk bağışlamak için(geldim)''dedi.
20-''bana hiç bir insan dokunmamışken,ben bir kahbede değilken,benim nasıl bir çocuğum olur?''dedi.
21-''böyle olacak!''dedi.senin Rabbin,''bu, benim için kolaydır.onu,insanlar için bir mucize ve katımızdan bir rahmet kılacağız.bu,yapılmasına karar verilmiş bir iştir''buyurdu.
22-bu şekilde ona hamile kaldı.onunla,karnındakiyle birlikte uzak bir yere çekildi.
35-ALLAH''ın çocuk edinmesi hiç olur şey değildir!o,bundan uzaktır.o,bir şeyin olmasını isteyince,sadece ona ''OL!''der,o da oluverir.

burada tamamı yok ama umutsuzluk hiç bir şey arkadaşlarım rabbim bir şeyi istediğinde ona ''OL!''der oda oluverir. Unutmayın.:34:

Son düzenleme:
evet tatlım en iyisi valla.

Ee siz çıkmadınızmı biyere bugün tatlım, kociş yokmu??

Benimki evde ama banyoyu temizledi, şimdide duş alıp çıkıcak sonrada anneme gideriz. Bekliyorum evın hanımı işini bitirsin:60::60::60::60::60::60::60:

Duysa böyle dediğimi bozulur valla:60::60::60::60::60::60:

çıkmadım burada hava bozuk yağmur yağıyor canım bende evdeyim işte:61:

Anladım:59::59: Herkesler biyerlere gitmiş:63:
Masalda gitti :58:
Bir tek ben kaldım evde:43:
öyle olsun bakalım ben beklerim :59:

:68::68::68:

:6::6::6::6:

:12::12::12:

:8::8::8::8::8:

:28::56::102::102::102::108:

:125::125::126::126: