Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm ben geldim ama herkes gitmiş
benime misafirlerim vardı bu akşam yemeğe
kardeşimin sözlüsü ve teyzemler falan.
şimdi gittiler.görümce olmakta iyiymiş be.hediye getirmiş bana
han,i poşetlik olurya.poşetlik örmüş bizim gelin ablasına.bebek şeklinde .çok gözelllll
işten gücten sıkılmaya vakit bulamadım ben nevacım.
Hım izlemiyorum ve beğenmiyorum o programı.
Nasıl bir yetenek sergilerdim acep.:44::44::44:
Hım sanırım benim öyle bir yeteneğim yok.hiçbir konuda süper değilim.hepsinden azıcık var bende
Of sıkılıyorum.topik açsam mı .değişiklik olurdutumenin pcde de sorun var sanırım gelemedi.
Kararsız kaldım
bende dün evde test yaptım sonuç pozitif çıktı bugünde hastanede kan tahlili yapıldı.doktor beş haftalık hamile olduğumu söyledi.RABBİME çoook şükürler olsun.bütün evlat sahibi olmak isteyenlere versin.iki defa aşılama yapıldı.rahim filminde sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı.haziranda tüp bebeği düşünüyorduk.bu arada dörtbuçuk yıllık evliyim.hiç hamile kalmamıştım.insan duyunca sevinemiyor bile.normal yoldan olacağını artık tahmin etmiyordum.demekki güzel ALLAHIM ol deyince oluyor.burdaki çocuk sahibi olmak isteyenlerede hep dua ediyorum RABBİM tez zamanda versin.inş.
![]()
merhaba canım. hakkında hayırlısı. inşllah bu ay bebişine kavuşursun bitanem.
inanmayacaksın ama 3-4 gündür aklımdasın. seni merak etmiştim, uzun zamandır yoktun. kendine dıkkat et canım:)))
benim gebelik boş gebelikmiş.ultrasonda kese boş çıktı çok üzgünüm.