• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hımmm ben geldim ama herkes gitmiş

benime misafirlerim vardı bu akşam yemeğe
kardeşimin sözlüsü ve teyzemler falan.
şimdi gittiler.görümce olmakta iyiymiş be.hediye getirmiş bana
han,i poşetlik olurya.poşetlik örmüş bizim gelin ablasına :21::21:.bebek şeklinde .çok gözelllll

hımmm ben geldim ama herkes gitmiş

benime misafirlerim vardı bu akşam yemeğe
kardeşimin sözlüsü ve teyzemler falan.
şimdi gittiler.görümce olmakta iyiymiş be.hediye getirmiş bana
han,i poşetlik olurya.poşetlik örmüş bizim gelin ablasına :21::21:.bebek şeklinde .çok gözelllll

bende iyiyim semicim yetenek sizssiniz kocaeline gelmiş kız niye katılmadın?:9::9:
Bütün gün evdeydim bende sıkıcı ve yağmurlu bir pazar günüydü işte:97:

işten gücten sıkılmaya vakit bulamadım ben nevacım.
hım izlemiyorum ve beğenmiyorum o programı.
nasıl bir yetenek sergilerdim acep.:44::44::44:
hım sanırım benim öyle bir yeteneğim yok.hiçbir konuda süper değilim.hepsinden azıcık var bende

işten gücten sıkılmaya vakit bulamadım ben nevacım.
Hım izlemiyorum ve beğenmiyorum o programı.
Nasıl bir yetenek sergilerdim acep.:44::44::44:
Hım sanırım benim öyle bir yeteneğim yok.hiçbir konuda süper değilim.hepsinden azıcık var bende

hımm oda güzelll hepsinden karışık yapardın o zaman :1::1:

:31::31::31::31:
of sıkılıyorum.topik açsam mı .değişiklik olurdu:31::31:tumenin pcde de sorun var sanırım gelemedi.
kararsız kaldım

zaten aynı yere açarız.yani infertilite bölümüne
kolay olsun ve gebelik bölümüne uymuyor açıkçası durumumuz
deneyelim.yeni arkadaşlar kazanmak adına isteyorum yeni topiği kendi adıma tek sebebim bu.
sevmezsek döneriz topiğimize.umarım burdaki arkadaşların tamamı ki zaten kaç kişiyiz topluca taşınırız yeni topiğimize
deneyeyim bakalım

arkadaşlar ben yeni sayfayı çok uğraştım googledan ama bulamadım.sanırım artık sizlerin muhabbetinize katılamıycam:((

Arkadaşlar ben yeni sayfayı zor bulmuştum ama çıkınca tekrar girmek istedim bulamıyorum.bana biri lütfen yol göstersin.nerden bulmalıyım??

ececim kızlar yeni topic açmış bende yeni gördüm
üstteki link bende çalışmıyor
ama şöle gelebilrisin
kadın kulubunde forma gir sonra infertilite/kısırlık başlığı altında umudumuz bitmeyecek bizde anne olacağız :)) kısmına gel hadi canım bekliyoruz

umudumuzu yitirmeyeceğiz,bizde anne olacağız

Son düzenleme:
febecim canım merak ettik seni
dün girmişsin ama yeni topiğimize gelmedin
bulamadımı acaba dedik:26::26:

kızlar nezamandr girmiyordum.çünkü bebek meselesini aklımdan çıkarmıştım.herşeyi oluruna bırakmıştmkii dün hamile olduğumu öğrendm.2 haftalık hamileymişim.hiçbirzaman umudunuzu yitirmeyin.herzamn dua edin.bide doktorunuzu çok iyi seçin.ben bundan önce iki doktora gttm.ikiside bizi oyaladı resmen .hele biri sorunun eşimden dolayı olduğunu söyledi.bu sperm değerleri ile haytta çocuğunuz olmaz dedi.ameliyat edicekti nerdeyse.ama hemen yaptırmadık.iyice araştıralım.dedik.sonra ALİ FUAT ŞENGÖRÜ bulduk.allah ondan razı olsun.meğer eşimde hiçbir sorun yokmuş.benm kanallar yapışıkmış.laporoskopi oldum.birde bende pko varmış.onun içinde bi kaç ilaç verdi.bu süre 3 ay devam etti.ama yinede olmadı.ali fuat tedaviye ara verelim dedi.aklından çıkar dedi.ve oldu.dün tamamen tesadüfen öğrendim.midem bulanıyordu doktora gttm midemi üşüttüm sandım.tahlil yaptı ve dünyann en gzl haberini aldım.sevnçten ağladımmm.allah herkese nasip etsin.:nazar:ali fuat şengör antalya da vitale hastanesinde.bana dua edin kızlar.herşey yolunda gitsin.

:nazar:bende dün evde test yaptım sonuç pozitif çıktı bugünde hastanede kan tahlili yapıldı.doktor beş haftalık hamile olduğumu söyledi.RABBİME çoook şükürler olsun.bütün evlat sahibi olmak isteyenlere versin.iki defa aşılama yapıldı.rahim filminde sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı.haziranda tüp bebeği düşünüyorduk.bu arada dörtbuçuk yıllık evliyim.hiç hamile kalmamıştım.insan duyunca sevinemiyor bile.normal yoldan olacağını artık tahmin etmiyordum.demekki güzel ALLAHIM ol deyince oluyor.burdaki çocuk sahibi olmak isteyenlerede hep dua ediyorum RABBİM tez zamanda versin.inş.:49::nazar:

:nazar:bende dün evde test yaptım sonuç pozitif çıktı bugünde hastanede kan tahlili yapıldı.doktor beş haftalık hamile olduğumu söyledi.RABBİME çoook şükürler olsun.bütün evlat sahibi olmak isteyenlere versin.iki defa aşılama yapıldı.rahim filminde sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı.haziranda tüp bebeği düşünüyorduk.bu arada dörtbuçuk yıllık evliyim.hiç hamile kalmamıştım.insan duyunca sevinemiyor bile.normal yoldan olacağını artık tahmin etmiyordum.demekki güzel ALLAHIM ol deyince oluyor.burdaki çocuk sahibi olmak isteyenlerede hep dua ediyorum RABBİM tez zamanda versin.inş.:49::nazar:

benim gebelik boş gebelikmiş.ultrasonda kese boş çıktı çok üzgünüm.

merhaba canım. hakkında hayırlısı. inşllah bu ay bebişine kavuşursun bitanem.
inanmayacaksın ama 3-4 gündür aklımdasın. seni merak etmiştim, uzun zamandır yoktun. kendine dıkkat et canım:)))

selam herkese;bu aya geldim ama hala bebek falan yok.umarım sizlerin keyfi yerindedir.

Back
X