2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE

ECE için 313 aye-tel kürsi
NEVA|63|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
SEMİ|50|?
FEBE|50|?

KALAN=100
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

:nazar: MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ :nazar:
İsim|BAT
masalcan|05.03.2011:nazar::49:?
semi|14.03.2011
neva|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?
tume|?

:nazar: HAMİLELERİMİZ :nazar:
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız :nazar:
ece|tüp bebek yaptırdı|inşallah hamile:nazar:|?
[/QUOTE]

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE

ECE için 313 aye-tel kürsi
NEVA|63|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
SEMİ|50|?
FEBE|50|?

KALAN=100
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

:nazar: MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ :nazar:
İsim|BAT
masalcan|05.03.2011:nazar::49:?
semi|14.03.2011
neva|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?
tume|?

:nazar: HAMİLELERİMİZ :nazar:
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız :nazar:
ece|tüp bebek yaptırdı|inşallah hamile:nazar:|?
[/QUOTE]

ay çok güzel olmuş bebişle :nazar: inşallah gerçek olur:21:

arkadaşım dogum yapmıştı demiştim ya kız tek başına sürekli onun yanındaydım daha sonra kontrolüm vardı onla ugraştım geçen hafta girdigimdede geçmişi okuyup çıktım bu arada doktoruda begenmedim gıcık adam yüzüme bile bakmadı ilaç etki etmemiş dedi nasıl etmiyor nasıl olmuş yumurtanın büyüklüğü ne kdar söylemedi duphaston verdi bunu kullan adet olursun dedi sonra klomen verdi ama almadım kullanmayacam bilmiyorum artık bundan sonre ne yaparım biraz daha beklemem lazım galiba

arkadaşım dogum yapmıştı demiştim ya kız tek başına sürekli onun yanındaydım daha sonra kontrolüm vardı onla ugraştım geçen hafta girdigimdede geçmişi okuyup çıktım bu arada doktoruda begenmedim gıcık adam yüzüme bile bakmadı ilaç etki etmemiş dedi nasıl etmiyor nasıl olmuş yumurtanın büyüklüğü ne kdar söylemedi duphaston verdi bunu kullan adet olursun dedi sonra klomen verdi ama almadım kullanmayacam bilmiyorum artık bundan sonre ne yaparım biraz daha beklemem lazım galiba

hayırlısı bitanem. sen kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap....
kendinide fazla yıpratmadan bitanem... biliyosun üzüntümüz hep bize daha fazla yıpranıyoruz sonunda:61:

bencede canım daha hazır değilsin demekki doktor çok önemli bizim için biliyorsun bu işlerin aslında psikiyatrisle birlikte olması gerekiyor çünkü böle hastaların morale daha çok ihtiyacı oluyor ama anlamıyorlar gel git olmamış bu yani bildikleri. Gıcık şeyler :63:

bencede canım daha hazır değilsin demekki doktor çok önemli bizim için biliyorsun bu işlerin aslında psikiyatrisle birlikte olması gerekiyor çünkü böle hastaların morale daha çok ihtiyacı oluyor ama anlamıyorlar gel git olmamış bu yani bildikleri. Gıcık şeyler :63:

bizi anlamaları lazım aslında en önemlisi hiç konuşmasını bilmiyolar ben eski doktorumu begenmiyordum ama o bile bundan çok konuşuyordu hiç pes etmiyordu iki gün sonra gel yine bakalım derdi muhakak bu hiç bişey demeden yazdı ilacı bide iyi diye gittim sana doktor diyene dedim çıktım yine eski doktoruma yol göründü o en azndan benim tedavim, ve benim durumumu biliyor çok gıcık oldum buna verseler dövecem ilacada başlattı erkenden adet olacam onun yüzünden:47::47::47::47::47:

bizi anlamaları lazım aslında en önemlisi hiç konuşmasını bilmiyolar ben eski doktorumu begenmiyordum ama o bile bundan çok konuşuyordu hiç pes etmiyordu iki gün sonra gel yine bakalım derdi muhakak bu hiç bişey demeden yazdı ilacı bide iyi diye gittim sana doktor diyene dedim çıktım yine eski doktoruma yol göründü o en azndan benim tedavim, ve benim durumumu biliyor çok gıcık oldum buna verseler dövecem ilacada başlattı erkenden adet olacam onun yüzünden:47::47::47::47::47:

para kızım para bunların tek düşündüğü:47:
bakalım öbür tarafa gittiklerinde kurtarabilecekmi para onları:61:

para kızım para bunların tek düşündüğü:47:
bakalım öbür tarafa gittiklerinde kurtarabilecekmi para onları:61:

dogru onların işi gücü para olmuş işini düzğün yapan yok parayı veren düdüğü çalar diyolar:47::47::47:öbür tarafı düşünen yok

:47::47::47:kızdım bak şimdi aman onlardan medet uman yok zaten rabbim verecek onlar bir vesile üzülmeyin kızlar zamanı geldiğinde bizimde bebişimiz olacak.
O yüzden moralinizi bozmayın gereksiz insanlar için tüm gücümüz ve moralimizl:29:e yola devam.

:47::47::47:kızdım bak şimdi aman onlardan medet uman yok zaten rabbim verecek onlar bir vesile üzülmeyin kızlar zamanı geldiğinde bizimde bebişimiz olacak.
O yüzden moralinizi bozmayın gereksiz insanlar için tüm gücümüz ve moralimizl:29:e yola devam.

:61::61::61::61::36::36::36::36::36:
:37::37::37::37:buda drlara:60:

masalcan senin için çok heyecanlandım arkadaşım.yarın işyerinde muhakkak takip edicem.inşallah bize güzel haberleri verirsin..

bu arada bende bi değişiklik yok. bi belirtide yok. hayırlısı inşallah.
gelmezse yarın test yaptırmaya gidiyorum... dua edin bana kızlar....
heyecanlanmaya başladım. çok umudum yok ama ''ya varsa'' diye bi cümle varya kafamı karıştırmaya ve umutlanmama yetiyo:61::61::61::61::61::61::61:

:46::46::46::46::46::46::46:

Back
X