2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

arkadaşlar ben kan verdim bugün sonucu saat 3 gibi alacağım.. bugün 12. günümdü.. dün idrar testi yaptım negatif çıktı.. akşam sonucu yazarım size... rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inşallah canım inşallah pozitiftir dualarımız seninle.

merhaba arkadaslar size güzel haber vermek isterdim ama malesef benim aşılama tutmadı bu sabah regl oldum darısı diğer arkadaşların başına inş onlardan güzel haber alırız..

çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilmiyorum lütfen üzülme bak ben alıştırdım kendimi üzülmeyeceğim tutmazsa yoksa büyük yıkım olacak hayırlısı olsun allah büyük inşallah yüzümüzü güldürecek bir gün

mine canım üzüldüm daha yeni gördüm. hakkımızda hayırlısı canım. her hayrından altında bi şer her şerrin altında vardır bir hayır. bu sözü hatırlarım bu zamanlarda.

canım yarın idrarda bak lütfen çıkar artık diye düşünüyorum.. lütfen bize de haber ver. inşallah tutmuştur..

canım ben idrar testlerinde pozitif olduğunu gördüm ve sonuç olumsuzdu. ilaçların etkisiyle pozitif çıkıyor diye bekleyeyim diyorum. arkadaşım gelmeseydi bugün kan vermeye gidebilirdim ama onunla ilgilenmem lazım. bu sırada birkaç gün geçmiş olur. onunla oyalanınca.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar size güzel haber vermek isterdim ama malesef benim aşılama tutmadı bu sabah regl oldum darısı diğer arkadaşların başına inş onlardan güzel haber alırız..

canım çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum bizi bizden başka kim anlayabilir rabbim sabır versin hepimize:sinifsinif:

slm kızlar, allah hepımıze yardımcı olsun zor yollardan gecıyoruz.... benım aklıma bısey takıldı normalde benım reglı donemım 32 gun arayla falan oluyo,en son 27 eylulde reglı oldum sımdı 32.gunu bekleyıp olemı test yaptırsam yoksa doktorun soledıgı gıbı asılamadan (11 ekım) 15 gun sonramı kafam karıstı...

connetcim bence doktorun söylediği gibi yap.. dün bir doktorla görüştüm aşılamanın 12. günü kanda kesin çıkar dedi.. az sonra bende kan sonucumu almaya gideceğim... saat 3 gibi çıkar dediler.. umudum yok ama((

merhaba arkadaşlar bende bebek özlemi çekenlerdenim 5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım ilk aşılamam tutmadı dün 2 inci aşılamamamı oldum innşallah tutar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım birinci aşılamam tutmadı 2 inciyi dün yaptırdım inşallah tutar rabbim hepimizin gönlüne göre versin

ayy canım ya senın yerıne ben heyecanlandım, ınsallah guzel haberlerle donersın......

.KIZLARRRRRRR SİZE BİR HABERİM VAR.. şimdi eve geldim kan sonucumu aldım b-hcg 80 çıktı:))) doktor şu anki değere göre hamilesin dedi...çarşamba tekrar gideceğim.. değerin yükselmesi gerekiyormuş.. lütfen kızlar dua edin değerim yükselsin.. gözyaşlarımı tutamıyorum şu an....

aaaaaaaaaaaaaaaa superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaa cok sevındımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…