minecim senin 3. aşılamaydı değilmi
ya ben sendende sunasaydanda güzel haberler bekliyordum ama malesef duyamıyoruz hamiş haberini bir türlü.ne yapmayı düşünüyorsun canım
nasılsın reyhancım
merhaba arkadaslar size güzel haber vermek isterdim ama malesef benim aşılama tutmadı bu sabah regl oldum darısı diğer arkadaşların başına inş onlardan güzel haber alırız..
merhaba arkadaslar size güzel haber vermek isterdim ama malesef benim aşılama tutmadı bu sabah regl oldum darısı diğer arkadaşların başına inş onlardan güzel haber alırız..
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim.bnde aşılama yaptırdım.bgn 4.günüm.aşılama olduğundan beri kanlı akıntım oldu.bgn durdu.normalmi
mrb bende yeni üyeyim.benimde ilk aşılamamda adetin son günleri gibi üçgün kanamam olmuştu. doktorum normal demişti. tabi tutmadı. ikinci aşılamayı yaptırdık. ekimin 19. da bu aşılama da kanama olmadı sadece yapıldığı gün çok az oldu.şimdi bekliyorum.inş aşılama yaptıranlar ve tüp bebek yaptıranların herkesin tutar.:2:
kızlar hala adet olmadım yarın gebelik testi mi yapsam sanırım dr.a gidemeyeceğim arkadaş gelecek yarın. aşılama gününü sayarsak bugün 16. günüm saymassak 15. günüm.
merhaba arkadaşlar bende bugün hastalandım,bir negatif daha ekledik listemize..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..İnşallah bir daha ki denememizde hamile kalırız..Allah isteyen herkese nasip etsin..
EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]İsim|Kaçıncı Aşılama|Tedavi|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|Sperm hareket problemi|2 Ekim|negatif
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
mik24|?|?|5 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|negatif
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|negatif
REYHANgoker|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|6 Ekim|negatif
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|negatif
berfin83|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|8 Ekim|negatif
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|negatif
miray15|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|3.aşılama|Pko|11 Ekim|negatif
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|1.aşılama|Tüp tık-sperm hareketsizliği|?|??
serengl|?|?|?|??
[/table]
listemizin son hali bu arkadaşlar :gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?