2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

merhaba arkadaslar size güzel haber vermek isterdim ama malesef benim aşılama tutmadı bu sabah regl oldum darısı diğer arkadaşların başına inş onlardan güzel haber alırız..

minecim senin 3. aşılamaydı değilmi
ya ben sendende sunasaydanda güzel haberler bekliyordum ama malesef duyamıyoruz hamiş haberini bir türlü.ne yapmayı düşünüyorsun canım

minecim senin 3. aşılamaydı değilmi
ya ben sendende sunasaydanda güzel haberler bekliyordum ama malesef duyamıyoruz hamiş haberini bir türlü.ne yapmayı düşünüyorsun canım

canım şu an cok üzgünüm bişey düşünecek durumda değilim((((

haklısın canım kusura bakma
sonucu duyunca şuan ne yapılabilinir diye düşündüm canım ama
biraz hızlı düşündüm sanırım

nasılsın reyhancım

İYİYİM CANIM SEN NASILSIN MİNEYLE GÖRÜŞÜYORDUM ÇOK MORALİ BOZUK DOĞAL OLARAK BİZ 1. DE YIKILDIK ONUN 3.OLSUN HAYIRLISI ALLAH İNŞALLAH BİZEDE NASİP EDER BELKİ KENDİLİĞİNDEN OLUR BOL BOL DUA EDELİM:Saruboceq:

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim.bnde aşılama yaptırdım.bgn 4.günüm.aşılama olduğundan beri kanlı akıntım oldu.bgn durdu.normalmi

yaa arkadaşlar kimse yokmu.konuşmaya ihtiyacım var.tutarmı sizce.çok dua ediyorum.ALLAHIM neolur dualarımızı geri çavirme

merhaba arkadaslar size güzel haber vermek isterdim ama malesef benim aşılama tutmadı bu sabah regl oldum darısı diğer arkadaşların başına inş onlardan güzel haber alırız..

canım ya nolursun uzme kendını, elımızden gelen bısey olsa keske ama hepımız aynı durumdayız, bak bende yarın adet olmam gerekıyo yada test yaptırmam gerekıyo ama hıcbısey yaptırmıcam cunku bılıyorum reglı olucam, kendımı negatıfe cok alıstırdım, lutfn sende kendını cok yıpratma arkadasım allahtan hayırlısı nyapalım, o boyle uygun gormus demekkı....

canım üzülme herşeyin hayırlısı inşallah dogal yolla olur

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim.bnde aşılama yaptırdım.bgn 4.günüm.aşılama olduğundan beri kanlı akıntım oldu.bgn durdu.normalmi

mrb bende yeni üyeyim.benimde ilk aşılamamda adetin son günleri gibi üçgün kanamam olmuştu. doktorum normal demişti. tabi tutmadı. ikinci aşılamayı yaptırdık. ekimin 19. da bu aşılama da kanama olmadı sadece yapıldığı gün çok az oldu.şimdi bekliyorum.inş aşılama yaptıranlar ve tüp bebek yaptıranların herkesin tutar.:2:

amin inşallah isteyen herkezin kucagını doldursun allah

kızlar hala adet olmadım yarın gebelik testi mi yapsam sanırım dr.a gidemeyeceğim arkadaş gelecek yarın. aşılama gününü sayarsak bugün 16. günüm saymassak 15. günüm.

minecim canım demekki hayırlısı böyleymiş.. üzülmemek elde değil tabi ama bunda da vardır hayır diyeceğiz.. benim de bugün aşılama sonrası 11. günümdü. dayanamadım idrar testi yaptım.. kocaman bir tek çizgi çıktı ama morallari bozmak yok.. rabbim elbet bizimde yüzümüze bakacak.. bebeklerimizi kucağımıza verecek..

kızlar hala adet olmadım yarın gebelik testi mi yapsam sanırım dr.a gidemeyeceğim arkadaş gelecek yarın. aşılama gününü sayarsak bugün 16. günüm saymassak 15. günüm.

canım yarın idrarda bak lütfen çıkar artık diye düşünüyorum.. lütfen bize de haber ver. inşallah tutmuştur..

merhaba arkadaşlar bende bugün hastalandım,bir negatif daha ekledik listemize..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..İnşallah bir daha ki denememizde hamile kalırız..Allah isteyen herkese nasip etsin..

merhaba arkadaşlar bende bugün hastalandım,bir negatif daha ekledik listemize..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..İnşallah bir daha ki denememizde hamile kalırız..Allah isteyen herkese nasip etsin..

canımm inşallah.. bir dahaki denemeye artık..

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim moral vermek için yazdıklarınız şeylere kendimi alıştırmışım farkında olmadan olumlusuna o yüzden çok yıkıldım ama dediğiniz gibi elbette var bundada bi hayır rabbim biliyodur vakti saatini bizide böyle sınıyo demekki sabırla beklemekten rabbimize dua etmekten yapacak bişeyimiz yok biz elimizden geleni yapıyoruz takdiri ilahi yüce rabbimizden artık iyi geceler hepinize.....

arkadaşlar ben kan verdim bugün sonucu saat 3 gibi alacağım.. bugün 12. günümdü.. dün idrar testi yaptım negatif çıktı.. akşam sonucu yazarım size... rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…