2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ayyy inşallah düşmez canım öle düşünme gözün aydın inan çok sevindim ya kaçıncı günündü okadrda düşük görünmüyo degerin:teytey:

AĞLA ARKADASIM AGLA CIGLIK AT ICINDEN GELENENI YAP..... allahım sen koru melegımızı ınsallah sorunsuz olur herseyın arkadasım, valla cok duygulandım..hayırlı olsun canım

çok sevindim artık iyi haberler duymak istiyoruz inşalllah allah yüzünü güldürür

allahım bu sevinci bizlerede nasip etsin ya inan bende çok mutlu oldum bize umut oldun :)

kızlar bugun çok ağrım var içten yumurtalıklarıma bıçak batıyor sanki........... bu kasık ağrısı değil ta içten gelen birşey bu ağrıyı rahim filmi çektirdiğimde hisssetmiştim ne olabilir sadece sağ kasığımda oluyor bir tarafımda yanii adet sancım vardı o gitti bu ağrı başladı

canım hadı bakalım kendıne geldıysen bıze belırtılerını yaz, merak ıcınde beklıyorum, benımde bugun test gunum gunum ama galıba yaptırmaya cesaretım yok...

canım hadı bakalım kendıne geldıysen bıze belırtılerını yaz, merak ıcınde beklıyorum, benımde bugun test gunum gunum ama galıba yaptırmaya cesaretım yok...

nasıl duruyosun ben durmazdım yap bence testide sende güzel haberlerini bize ver

nasıl duruyosun ben durmazdım yap bence testide sende güzel haberlerini bize ver

ya aslında bende duramıyorum, ama yınede bıkac gun beklesem mı dıyorum cunku tutmadıgını bılıyorum hıcbır belırtım yok hamılıge daır, cok heyecan yapıyorum ama bakalım belkı aksama yaptırırım cesaret edebılırısım tabı, cunku heran hatalancakmısım gıbı karın agrım ve kasıklarım agrıyo....

seni çok iyi anlıyorum ama yaptır en azından için rahatlar hangi sonuç çıkarsa çıksın kaçışımız yok biliyosun en azından ne oldugunu bilir agrıları kafana takmazsın

Hayırlı olsun arkadaşım en sonunda gruptan hamile haberi geldiii:)
Duamız seninle..değerin çok iyi çıkmış tebrik ederim tekrar.
Darısı bizim başımıza inşallah..Belirtilerin var mıydı?Ara kanama filan geldi mi?

ben bu cumartesi oldum aşılamamı ara ara sancım var sadce benim sonuç erken çıkacak 2 kasımda gel test yapalım dedi doktorum

canım yaa, çok sevindim. aşılama günlerimiz aynı olduğu için en çok seni yakından takip ettim. inan çok sevindim. inşallah çarşamba günü daha da güzel haberlerini alırız. zemuszemus alkisalkisalkis ben henüz ne idrar testi ne de kan testi yapmadım. hafta sonuna doğru yapmayı düşünüyorum sabredebilirsem. Allah hakkımızda hayırlısını versin, gönüllerimize göre sağlıklısını nasip etsin inşallah.

ben bu cumartesi oldum aşılamamı ara ara sancım var sadce benim sonuç erken çıkacak 2 kasımda gel test yapalım dedi doktorum

Seni 11.gün çağırmış teste.Genelde dr.lar 14 günden önce test yaptırmak istemiyor.11. günde zaten mutlaka çıkar.Hadi hayırlısı canım ilk aşılaman mı?.Ben de 14. günü beklemeden yaptıracağım testi.Hatta dayanamayıp 10. gün gidebilirm.Belirtin var mı?

canım tume inşallah artık bir moral bekliyoruz biri pozitif çıksada umutlansak allah herkesin kalbine göre verir inşallah

Son düzenleme:

ikinci aşılamam canım benim ben ilk aşılamadada 11. gün ögrenmiştim sonucu belirtileri kafama takmak istemiyrm sadce kasıgım agrıyo oda doktorum olur dedi senin ilk aşılamanmı beklemek çok zor geliyo artık

tumecim çokkkk sevindim arkadaşım üzüntüm bu güzel haberle biraz hafifledi yüce rabbim tamamına erdirir inşallah çok şanslısın ilk denemede tuttu darısı diğer arkadaşların başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…