.KIZLARRRRRRR SİZE BİR HABERİM VAR.. şimdi eve geldim kan sonucumu aldım b-hcg 80 çıktı:))) doktor şu anki değere göre hamilesin dedi...çarşamba tekrar gideceğim.. değerin yükselmesi gerekiyormuş.. lütfen kızlar dua edin değerim yükselsin.. gözyaşlarımı tutamıyorum şu an....
.KIZLARRRRRRR SİZE BİR HABERİM VAR.. şimdi eve geldim kan sonucumu aldım b-hcg 80 çıktı:))) doktor şu anki değere göre hamilesin dedi...çarşamba tekrar gideceğim.. değerin yükselmesi gerekiyormuş.. lütfen kızlar dua edin değerim yükselsin.. gözyaşlarımı tutamıyorum şu an....
canım hadı bakalım kendıne geldıysen bıze belırtılerını yaz, merak ıcınde beklıyorum, benımde bugun test gunum gunum ama galıba yaptırmaya cesaretım yok...
nasıl duruyosun ben durmazdım yap bence testide sende güzel haberlerini bize ver
ya aslında bende duramıyorum, ama yınede bıkac gun beklesem mı dıyorum cunku tutmadıgını bılıyorum hıcbır belırtım yok hamılıge daır, cok heyecan yapıyorum ama bakalım belkı aksama yaptırırım cesaret edebılırısım tabı, cunku heran hatalancakmısım gıbı karın agrım ve kasıklarım agrıyo....
nasıl duruyosun ben durmazdım yap bence testide sende güzel haberlerini bize ver[/QUOTE
azonce dr konustum adet tarıhını bekle dedı 1-2 gun gecsın sonra yaptır dedı, yanı 27 ekım adet tarıhım bende 30 ekımde yaptırcam cumartesı gunu bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun...
nasıl duruyosun ben durmazdım yap bence testide sende güzel haberlerini bize ver[/QUOTE
azonce dr konustum adet tarıhını bekle dedı 1-2 gun gecsın sonra yaptır dedı, yanı 27 ekım adet tarıhım bende 30 ekımde yaptırcam cumartesı gunu bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun...
inşallah sende bebişine allahın izniyle kavuşursun dualrım sizinle allah kimseyi evlat hasterine düşürmesin
inşallah sende bebişine allahın izniyle kavuşursun dualrım sizinle allah kimseyi evlat hasterine düşürmesin
amın cnm cumlemızı.......
MERHABA CANIM TOBLO BENİ ÇOK ÜZDÜ POZİTİF HİÇ YOK ÇOK ÜZÜCÜ BİZMDE HAREKET SORUNU VAR SPERM KALİTESİ DÜŞÜK DR BİZEDE UMUT VERMEDİ ONUN İÇİN HAZIRLIKLIYIM BİLİYORUM OLMAYACAK 18 EKİMDE YAPTIRDIM AŞILAMA ACAYİP SANCILARIM VAR KASIK AĞRISI BEKLEMEK ÇOK YORUCU HERAN BEKLİYORUM EŞİMİN ÜZÜLMESİNİ İSTEMİYORUM ALLAH İNŞALLAH BU EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMAZ HEPİMİZİN YUZÜ GÜLER BU TABLO İNŞALLAH POZİTİF OLUR NEGATİF OLMAZ
Sen benden iki gün önce olmuşsun aşılamayı.O zaman 2 Kasım gibi test yapacaksın.Benim 4 Kasım ama dediğim gibi umudum yok.Ağrılarım ilk 4 gün çoktu ama şimdi ara ara kasık ağrım var o kadar.Ne kadar zormuş beklemek çok duygusal oldum en ufak şeye ağlamaya başlıyorum.Negatif sonucu alınca sonrasını düşünmek ne yapacağıma karar vermek şimdiden korkutuyor.
ben bu cumartesi oldum aşılamamı ara ara sancım var sadce benim sonuç erken çıkacak 2 kasımda gel test yapalım dedi doktorum
Seni 11.gün çağırmış teste.Genelde dr.lar 14 günden önce test yaptırmak istemiyor.11. günde zaten mutlaka çıkar.Hadi hayırlısı canım ilk aşılaman mı?.Ben de 14. günü beklemeden yaptıracağım testi.Hatta dayanamayıp 10. gün gidebilirm.Belirtin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?