olmadı... bebeğim bizimle kalmadı uçtuuu gitti. umut başka bahara kaldı diyo herkes ama başka baharı karşılıcak ben kalmadı ki :çok üzgünüm:
allah hala umudu olan herkesin kucağını bir an önce doldursun inşallah...
canım sen testini yaptırdın mı.. bak bu kadarumutsuz olma Allahın gücüne gider bak bunlar bizim sınavımız, sabretmeyi başarıp isyan etmeden yinede hamdolsun diyebilirsek ödüllendirileceğimizi düşünüyorum.
Birbirimizi tanımıyoruz, nasıl bir hayatın var bilmiyorum ama ben hep şunu düşünüyorum ki hayatımdaki onca güzellik için şükretmek yerine neden benim çocuğum olmuyor diye isyan etmek haksızlık. Beni çok seven bir ailem var sevgi dolu akrabalarım benim için canını verecek dostlarım. Etrafımdaki diğer güzelliklerde mutluluk bulmaya çalışıyorum. lütfen bu kadar karamsar olma.
Eşin içinde haklı olabilirsin ama duygusuz demek değil bu. Eminim en az senin kadar istiyor bebeğinizin olmasını ama sen bu kadar üzgünken sana endişesini göstermemeye çalışırken duyarsız gibi görünüyor olabilir. El ele verin bu zor günleri beraber aşın.
Sevgiyle
108 çıkmış ..perşembe ve cumartesi yine kontrol var.. Değerlerin İki katına çıkması gerekiyormuş
olmadı... bebeğim bizimle kalmadı uçtuuu gitti. umut başka bahara kaldı diyo herkes ama başka baharı karşılıcak ben kalmadı ki :çok üzgünüm:
ozzozz nerelerdesin bir belirti varmı? kan testi yaptınmı?
merhaba bende ekim,in 19 unda transfer oldum bekliyorum ama bugün evde test yaptım çıkmadı moralim bozuk biraz hakkımızda her şeyin hayırlısı
Daha çok erken merak etme. Aynı gün transfer olmuşuz. Bana cumartesi gününe test verdiler.
1 kasımda,da kan tahlili için hastahaneye gideceğim ama umudum az 2 inci denememiz
kızlar 7 --- 16.5 ---- 33 diye artarak devam ediyor değerim. Bugün 14 gün ve 33 çıktı ama hala çok düşük. inşallah artmaya devam eder.
kızlar 7 --- 16.5 ---- 33 diye artarak devam ediyor değerim. Bugün 14 gün ve 33 çıktı ama hala çok düşük. inşallah artmaya devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?