2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

olmadı... bebeğim bizimle kalmadı uçtuuu gitti. umut başka bahara kaldı diyo herkes ama başka baharı karşılıcak ben kalmadı ki :çok üzgünüm:
allah hala umudu olan herkesin kucağını bir an önce doldursun inşallah...

canım sen testini yaptırdın mı.. bak bu kadarumutsuz olma Allahın gücüne gider bak bunlar bizim sınavımız, sabretmeyi başarıp isyan etmeden yinede hamdolsun diyebilirsek ödüllendirileceğimizi düşünüyorum.

Birbirimizi tanımıyoruz, nasıl bir hayatın var bilmiyorum ama ben hep şunu düşünüyorum ki hayatımdaki onca güzellik için şükretmek yerine neden benim çocuğum olmuyor diye isyan etmek haksızlık. Beni çok seven bir ailem var sevgi dolu akrabalarım benim için canını verecek dostlarım. Etrafımdaki diğer güzelliklerde mutluluk bulmaya çalışıyorum. lütfen bu kadar karamsar olma.

Eşin içinde haklı olabilirsin ama duygusuz demek değil bu. Eminim en az senin kadar istiyor bebeğinizin olmasını ama sen bu kadar üzgünken sana endişesini göstermemeye çalışırken duyarsız gibi görünüyor olabilir. El ele verin bu zor günleri beraber aşın.
Sevgiyle

teşekkür ederim. hayatım boyunca hiçbirşeyin fazlasını istemedim elimdekilerin kıymetini bilmeyi öğrendim. ve hiç birşey içinde böyle dua etmedim bukadar uğraşmadım. tek istediğim bir bebekti... şimdi dünya başıma yıkıldı umudum yok. mutsuz halsizim. hiçiyi olumlu birşey düşünemiyorum. dün haberi aldık geldik gece nöbeti vardı gitti bir başıma kaldım ben yine. belki zaman geçer ben yine eski halime dönerim ama bir daha asla tüp bebek yapmam kapattım ben o sayfayı artık bundan eminim. desteğin içinde çoook teşekkür ederim söylediklerin aklımın bi köşesinde bulunucak emin ol. iyi günlera.s.

Erkeklerden bizler kadar duygusal yaklaşmalarını yada bizim gibi tepkiler vermelerini bekleyerek hata ediyoruz.Ben eşime tedavi sürecine daha girmeden telkinlerde bulunuyorum bana daha anlayışlı ol diye!.
(ki daha tedavinin ucunu göremedik ya o ayrı mevzu)
Oooo benim ki iyice beni germeye başladı.Aman dedim kalsın bişi istemiyorum.
Mesela ben tutarmı tutmazmı onun derdindeyim o ise; çocuk ilerde tüp bebek olduğunu öğrenirse'nin derdinde sanki poposunda Made In LPG yazacak
Kendimizi yalnız hissettikce YARADANIMIZ aklımıza gelsin.Aslında yalnızlık diye birşey yok!..Sadece duygularımızla başa çıkamıyoruz hepsi bu!

seni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme, moralini bozma desemde insan yapamıyor bu yaşadığımız psikolojiyi kimse anlamıyor bazen annem bazen ablam bazen eşim bile çok abartıyorsun diye bana kızıyorlar hayatın sonu değil diyorlar ama öyle dedikleri gibi olmuyor, kimseden teselli yardım beklemiyeceksin bu konuda kendimiz güçlü olmak zorundayız Allah kimseye yaşatmasın da yaşayan bilir bu psikolojiyi Allah hakkımızda hayırlısını versın her zaman, bu bir imtihan bu imtihanı hepimiz geçeceğiz Allahın izniyle, hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alacağız inş. birbirimizin duacısı olalım

üzülmemeye çalışalım bende dün öğrendim benimde negatif. Allah nasip etmedi. Şükrediyorum, hayırlısı böyleymiş diyorum. Sende öyle yap arkadaşım

ozzozz nerelerdesin bir belirti varmı? kan testi yaptınmı?

cnmmm,dun test yaptırdım ama moralim bozuk oldugu icin girmedim internete.negatif ne yazık ki.bu sefer de olmadı.ben tek embriyo oldugu icin cok umutlu degildim ama yine de insan bir beklenti icinde oluyor.senin nasıl cnm,3-4 gundur internete girmedim onun icin bilemiyorum.umarım senden guzel haberler alırız.ben artık memorial da denemeyi dusunuyorum bakalım hayıorlısı.ama birbiirimizden kopmayalım arkadasım,destek oluruz bundan sonra da

merhaba bende ekim,in 19 unda transfer oldum bekliyorum ama bugün evde test yaptım çıkmadı moralim bozuk biraz hakkımızda her şeyin hayırlısı

seni çok iyi anlıyorum canım. ben de bugün 4. negatif sonucumu aldım. ben de artık çok yoruldum. denemeyi düşünmüyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

1 kasımda,da kan tahlili için hastahaneye gideceğim ama umudum az 2 inci denememiz

Hamide ikimizin transferide , test tarihide ayni.... bende test gunu yaklastikca korkuyorum.... ama yinede moralimi bozmamaya daha az dusunmeye calisiyorum.... bozma moralini sende lutfen... guzel haberler aliriz hep beraber insallah... yerimseniben

ekimde transferiolan sonuçlarını 4 gözle bekleyen yol arkadaşları inşallah pozitif sonuçlar alırsınız güzel haberlernizi bekliyoruzzz Allah yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkartmasın

kızlar 7 --- 16.5 ---- 33 diye artarak devam ediyor değerim. Bugün 14 gün ve 33 çıktı ama hala çok düşük. inşallah artmaya devam eder.

Canım benimde 12. Gùn 5,2 çıktı umudu kesmediler hayırlısı bakalım.inşallah degerlerimiz yükselir bak seni 2 ye katlio en aZindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…