2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

Kızlar dayanadim7. Gunumde idrar testi yaptım sonuc tabimi negatif daha çok erken diye kendimi teselli ediyorum

ben de dayanamadım bugun 8.gunum idrar testi yaptırdım.benımki de negatif ben gecen sefer dıs gebeklik gecirdigimde 9. gun idarar testinde 2. çizgi silik olarak cıkmıstı bu sefer sadeceee tek 1 cizgiiiel mecbur salıyı bekleyecegım artık daha fazla kurcalamayayım.kurcaladıkca moralim bozuluyor

bu kadar erken test yapıp moralinizi bozmayın arkadaşlar yaa idrar testleri çok hassas değildir. kanda belirli bir düzeye gelicek ki idrarda da çıksın bhcg ki 8 günde kanda bile çok düşük çıkabiliyor

Kızlar kan cverdim sonuc bekliyorum ne olur dua edin

Kızlar şimdi test sonucu yaptırdım 8. Gunumdu sabredemedi
biraz ama sonucnegatif 0,1 doktor çarşambaya kadar iğne ve ilaçlarını bırakma dedi bilmiyorum nü yapacağımı bence yükselmez ama????

canım bence iyi pazartesi yine yaptır artarsa hamilesinnn

Pazartesi yaptırıcam ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum... 13. ü akşam 18.30 da yapılmıştı transferim, 23 ü 11.30 da kan verdim 9. gün mü sayılır acaba? bilmiyorum bir umut arıyorum işte kendime. kendi derdime düştüm sana birşey yazamadım. Sen de tedavini bırakma sakın. kendini olumsuza hazırla ama umudunu da yitirme. sanırım ikimizde bunu yapmalıyız.

Sevgili Ses_82,
doktorun tam dedigi gun de yaptırırız testi arkadasım,sonuca gore hareket ederiz.su anda baska yapacak birsey yok.sen de aynı benım gibi fazlasıyla sabırsızsın:) dusun ben 5. gun kan testi yaptırmıstım hatırlarsan.dun yani 8. gunu idrar testi yaptırdım.Beklemek kolay degil,seni cok cok iyi anlıyorum. ama su an icin yapabilecegimiz moralimizi yuksek tutmak .inan onun dısında elimizden hicbirsey gelmiyor.Allah bu sefer kısmet ettiyse o kan degeri 15 lere 30 lara40 lara 50 lere cıkar hafta icinde,kısmet etmediyse de o degeri 5000 lerden alır taaa 0 lara indirir ki inan o cok daha kotu.dusun dıs gebelik gecirdigimde nasıl umutlandım testimim sonucunu 9.gun 30 olarak alınca,transfer yaptırdıgım merkez bile benı tebrik etti,hamilesin gozun aydın diye.ama sonucta ne oldu?? koca bir hayal kırıklıgı.ekstradan 1 ay daha bekleme (betahcg degeri kendi kendine dussun diye),, gece rahat uyuyamama (acaba gece rahatsızlanır mıyım,ic kanama olasılıgından dolayı), en yakın hastahane neresi olur,,sonra o kadar emek sarfettıgımız bebegi dusurmek icin yapılan kemoterapi ignesi vs vssssss.
ONUN İCİN DUA EDELİM, HAYIRLISINI DİLEYELIM VE HERSEYDEN ONCE MORALİMİZİ İYİ TUTALIM:)

Sevgili Bsevorane,
Umarım bu guzel degerin kat kat artar ve hayırlısıyla bebişine kavusursun.İlk aşama icin bence gayet guzel bir deger 0-5 ten yukarısı rakamsal anlamda hamilelik zaten.hep dedigim gibi lutfen sen de moralini yuksek tut ki, bebişin rahat rahat büyüsün.

ozz inşallah dediğin gibidir inşallah kat kat artar inşallah, bir umut sağol yazdıkların bana çok iyi geldi.

18'inde 4.gün embriyosu ile transferim oldu, bugün transfer günü ile birlikte 7. günüm, ama hiç belirti yok. Soru işareti oluşmaya başladı kafamda ama olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. bilmiyorumkismile

Merhaba arkadaşlar,
ben de ekim ayı grubundayım.18 ekimde dondurulmuş embriyo ile transferim gerçekleşti.bugün 6.günüm.gaz dışında hiçbir belirtim yok ama aramıyorum da.ben normal hayatına dönenlerdenim.ilk 2 gün dinlendim ama sonra eskisi gibi devam ediyorum hayatıma.yatmanın vs. nin katkısı olduğunu da düşünmüyorum.Perşembe günü test yaptıracağım.bakalım %50 şansımız var.umarım şansım yaver gider.transferi yapılan tüm arkadaşlara da bol şans dilerim...

Sende haklisin olacagi varsa olur hepsi bos.
Sen 10cû tahlil yaptiracaksin erken degil mi ?

Bizim embryolar 5. gün donduruldu.hastanenin bana verdiği tarih 30 ekim.yani 12.gün.ama 10.günkü değer de az çok fikir verir diye düşünüyorum.eğer negatifse zaten anlaşılır ama düşük bir değer çıkarsa 30 ekimde yeniden tahlil yaptırırım ki eğer ilk minumum değeri yakalarsak 30 ekimden sonra da zaten tahlillere devam edceğizdir sanırım düzenli artış var mı diye...[/QUOTE]

Benim tahlil 29 ekim bana uzun geliyor 14. gün çok sabirsizim bugün 9cü günüm.
Kendini nasil hissediyorsun, agri sizin var mi ?

benim dondurulmuş embriyo olduğu için (iğne, hormonlar, yumurta toplama işlemi vs. kısmını temmuz ayında atlattım, ohss olduğumu için transferim iptal edildi ve 9 embriyo donduruldu) ağrım hiç olmadı.sadece gazım oluyor.arada sağ kasığıma ağrı giriyor ve göbeğimde karıncalanma ve uyuşma hissediyorum.tabi tüm bunlar kendimi çok dinlediğim için oluyor gibi geliyor.sonuçta normal gebelikte bu sürecin farkında bile olmuyoruz.sizin test süreniz daha uzunmuş.yurtdışında rutin bir uygulamadır belki.

Aslinda bazi merkezlerde 12ci gün yapiliyor doktordan doktora degisiyor demek.
Bende beklicem. Bende adet sancisi var her an hastalanicam gibi buda korkutuyor.
Karnim sis hamilemisim gibi.
Ben artik dinlenmiyorum ise basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…