çoookkk hastayım..hapşurup duruyorum burnum akıyo...
merhaba canım ay inşallah bizimde öyle olur 2.aşımız ikizlerede bakmak zordur :))) biz 1 taneyle zor idare ediyoruzMerhabalar benimde 4 aylık ikiz bebeklerim var 1.karma aşılarda çok huzursuz olmuşlardı.Ama ikinci karma aşı vurulunca o kadar huzursuz olmadılar. Sanırım bünyeleri birazda güçlenmeye başlıyor..
Merhabalar benimde 4 aylık ikiz bebeklerim var 1.karma aşılarda çok huzursuz olmuşlardı.Ama ikinci karma aşı vurulunca o kadar huzursuz olmadılar. Sanırım bünyeleri birazda güçlenmeye başlıyor..
duzelme yok mu hıc.çoookkk hastayım..hapşurup duruyorum burnum akıyo...
ohhhhhhhhh negüzel git gez kız tadını çıkar o günün.benim kaşlarda orman gibi oldu benim eşimde yarın bakarsa gidip o ormana biraz balta vurdurayım.
kız 4 ay oldu sadece o kocaman 4 ayda 1 kere gittim.normalde 2 yada 3 haftada bir giderdim kendimde beceremiyorum almayı iyice rezil etmiyeyim diye hiç dokunmadım ama böylede pek iç açıcı değilim
merhaba canım ay inşallah bizimde öyle olur 2.aşımız ikizlerede bakmak zordur :))) biz 1 taneyle zor idare ediyoruz
kız 4 ay oldu sadece o kocaman 4 ayda 1 kere gittim.normalde 2 yada 3 haftada bir giderdim kendimde beceremiyorum almayı iyice rezil etmiyeyim diye hiç dokunmadım ama böylede pek iç açıcı değilim
abımın ıkızler var da. bakıcı var, annesı de daha ıse baslamadı. annane babanne seferber olmuslar:):)
olabılır. inş oyledır
duzelme yok mu hıc.
daha kötü oldum
ben de alamıyorum işte:):):) aynen ben de 1 kez gıttım dogumdan berı kurban bayramında:):)
ay allah yardımcısı olsun yengenin biz 1 taneyi zor idare ediyoz ay düşünsene ikisinin birden ağlama krizine girdiğini ıyyyyyyy
bugün temizlik yaptım dip köşe mutfaktan başladım banyoda sona erdi temizliğim.balkonuda yıkıyayım dedim balkonda kar var havada buz gibi sıcak su döktüm balkon buz erisin diye suyunu çekiyorum çekçekle ana döktüğüm su dondu terlikle olduğum yere yapıştım hareket edemiyorum gülme kırizine girdim balkonda termlkleri olduğu yerde çıkardımda öyle girdim eve
slm.
bizim evede gelsen iyi olcak. bende hastayım anca bebişe zor yetişiom ev berbat.
haftayada işe başlıcam. işe başlamadan bi cam perde kapı dolap halı banyo wc heryeri elden geçirmem lazım. işe başlayınca dip köşe yapamam bi müddet...
slm.
bizim evede gelsen iyi olcak. bende hastayım anca bebişe zor yetişiom ev berbat.
haftayada işe başlıcam. işe başlamadan bi cam perde kapı dolap halı banyo wc heryeri elden geçirmem lazım. işe başlayınca dip köşe yapamam bi müddet...
bugün temizlik yaptım dip köşe mutfaktan başladım banyoda sona erdi temizliğim.balkonuda yıkıyayım dedim balkonda kar var havada buz gibi sıcak su döktüm balkon buz erisin diye suyunu çekiyorum çekçekle ana döktüğüm su dondu terlikle olduğum yere yapıştım hareket edemiyorum gülme kırizine girdim balkonda termlkleri olduğu yerde çıkardımda öyle girdim eve
geçmiş olsun canım ben her haftasonu yaparım dip köşe hafta içi ise sadece kenarları siler ve süpürürm.hafta sonu ise detaylı temizliğim halıları kaldırır koltukların arkasını çeker mutfak dolaplarını mutfak tezgahını siler,kapıları camların kenarlarını,banyoyu boydan boya temizlerim.ben deliyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?