slm kızlar benim kızımda iki gündür çok sık hapşırmaya başladı ateşi yok burnu akmıyo neden olabilir acaba birde kızım diş çıkarıyo ona bağlı olabilirmi..
canım benim oğlum da günde belki 20 kez hapşırıyor burun akıntısı da yok ama dişle ilgisi yoktur bence..
canım benim oğlum da günde belki 20 kez hapşırıyor burun akıntısı da yok ama dişle ilgisi yoktur bence..
selam kizlar söyle bir gecmise baktim da bebekler 4 aylik olunca ayrit ediyorlar insani.
dayisi geldi bir ay dir görmemisti.anam benimki cok kötü agladi.dayisi cocuk odasinda sakli kaldises geliyor sesini ariyor.daha sonra yüzünü görmemek icin dayisinin oldugu tarafa kafayi cevirmedi gidesiye zor alisti.ama ne aglama hayret ettik.
babamda dün geldi onu genelde haftada bir görüyor.sadece dudak büktü sonra tekrar hatirladi gülüverdi.aslinda gelince hemen alismadan bebege saldirmasalar. bebek bir baksa alissa sonra alsalar belki bu tepki olmaz yada azalir
Selam kızlar..
Hemen konuya dalayım :))
Hapşırık burun ve kanallarını temizlediği için sağlıklı bi şey, korkmayın.. Biz de her defasında üçlüyoruz hapşırığı.. Bizim gibi temizleyemiyorlar ki kendileri :)) Eğer rahat etsin diyorsanız deniz suyu ya da serum fizyolojik kullanın, yumuşayınca daha rahat ediyorlar.. Deniz suyunu günde 4-5 defa kullanabilirsiniz..
canım dişi patladı mı.
Balum, nasıl geçti doğumgünü??
yok canım patlama değilde çay kaşığını vuruncapıt pıt sesler geliyo bide dili sürekli o bölgede dünden beri dilini ağzından sokup çıkarıyo..
hapşırık bizdede doğduğundan beri var balumcum platininde dediği gibi her hapşırmada üçlüyoruz bizde damlamız yok ama iyi geliyorsa hemen alırım..
yok canım patlama değilde çay kaşığını vuruncapıt pıt sesler geliyo bide dili sürekli o bölgede dünden beri dilini ağzından sokup çıkarıyo..
Hadi hayırlı olsun tatlım, inci gibi olsun hepsi :))
hapşırık bizdede doğduğundan beri var balumcum platininde dediği gibi her hapşırmada üçlüyoruz bizde damlamız yok ama iyi geliyorsa hemen alırım..
kocacıgım pasta almıs bıde cıcek:) mısafır vardı zaten bılıyonuz. hemen bı borek yaptılar bılmıyolardı dogum gunum oldugunu. hazırladık bıseyler. guzeldı ya bebekle anca bu kadar olur zaten.
Maşallah eşine.. Misafirler utandı mı geldikleri için
Çocuğu görür görmez yapışanlara da ayrı gıcık oluyorum
slm nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?