2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kizlar söyle bir gecmise baktim da bebekler 4 aylik olunca ayrit ediyorlar insani.
dayisi geldi bir ay dir görmemisti.anam benimki cok kötü agladi.dayisi cocuk odasinda sakli kaldises geliyor sesini ariyor.daha sonra yüzünü görmemek icin dayisinin oldugu tarafa kafayi cevirmedigidesiye zor alisti.ama ne aglama hayret ettik.
babamda dün geldi onu genelde haftada bir görüyor.sadece dudak büktü sonra tekrar hatirladi gülüverdi.aslinda gelince hemen alismadan bebege saldirmasalar. bebek bir baksa alissa sonra alsalar belki bu tepki olmaz yada azalir

slm kızlar benim kızımda iki gündür çok sık hapşırmaya başladı ateşi yok burnu akmıyo neden olabilir acaba birde kızım diş çıkarıyo ona bağlı olabilirmi..

slm kızlar benim kızımda iki gündür çok sık hapşırmaya başladı ateşi yok burnu akmıyo neden olabilir acaba birde kızım diş çıkarıyo ona bağlı olabilirmi..

canım benim oğlum da günde belki 20 kez hapşırıyor burun akıntısı da yok ama dişle ilgisi yoktur bence..

evet canım bebek alısmadan hemen kucaga almak istedikleri için oluyo.benim kızımda dün misafir geldi arkadaslar.kucagına alınca bi basladı aglamaya 10 dk sakinleştiremedim sonra basladı onlarada gülücükler atmaya

Selam kızlar..

Hemen konuya dalayım :))

Hapşırık burun ve kanallarını temizlediği için sağlıklı bi şey, korkmayın.. Biz de her defasında üçlüyoruz hapşırığı.. Bizim gibi temizleyemiyorlar ki kendileri :)) Eğer rahat etsin diyorsanız deniz suyu ya da serum fizyolojik kullanın, yumuşayınca daha rahat ediyorlar.. Deniz suyunu günde 4-5 defa kullanabilirsiniz..

evet ben serum fızyolojık kullanıyorum aradan. denız suyunu da tavsıye etmıslerdı.

canım dişi patladı mı.

yok canım patlama değilde çay kaşığını vuruncapıt pıt sesler geliyo bide dili sürekli o bölgede dünden beri dilini ağzından sokup çıkarıyo..

hapşırık bizdede doğduğundan beri var balumcum platininde dediği gibi her hapşırmada üçlüyoruz bizde damlamız yok ama iyi geliyorsa hemen alırım..

ben damlayı herzaman kullanmıyorum ama ıse yarıyor. bence tek kullanımlıklar var onlardan al oburlerı 5 gunluk oluyor. tek kullanımlık olanda cok var. bırını acıp o gun bıtırıyon.

İyi gelmişti tatlım, serum fizyolojik denemedim ama araştırılabilir, onu da tavsiye eden çoktu çünkü..

kocacıgım pasta almıs bıde cıcek:) mısafır vardı zaten bılıyonuz. hemen bı borek yaptılar bılmıyolardı dogum gunum oldugunu. hazırladık bıseyler. guzeldı ya bebekle anca bu kadar olur zaten.

Maşallah eşine.. Misafirler utandı mı geldikleri için

Maşallah eşine.. Misafirler utandı mı geldikleri için

ay sız basbasa dogum gunumu kutlıycaktınız fılan dedıler. bugun dugune gıttı esımın halası dugunden sonra belkı gelırım belkı evıme gıderım dedı. cok yardım da ettıler bana Allah razı olsun. dun evde temızlık yaptık butun gun. ben cogunlukla kaan la ılgılendım onlar daha cok yaptı. yemeklerı fılan onlar yaptı. guzel gectı de ben tabı hıc esımle yalnız dogum gunu kutlayamadık dıye uzulmustum bı tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…