slm hosgeldın. ıyı sen nasılsın? 4 ayı devırmıssınız ben gıremıyodum ya 2 gundur yenı gordum:)
biraz komik bir soru olcak ama kız anneleri bebeğinizin altını nası temizliyosunus ben biyerine zarar veririm die her silişimde korkarak zorla siliyom kız bebek olunca
erkek cocukları daha kolay evet ama kızlık sorun olmaz kı sılerken.
h.bulduk canım benim cadı ağlama kırizine girdide onu uyuttum.evttt 4. ayımız bitti salı günüde aşımız varr.özlettin kendini :)
benımkının obur pazartesı. bakalım bunu nasıl atlatıcaz. inş ateş fılan yapmıyordur.
malesef bizim 2.ayki karma aşımış hem ateş hemde çok huzursuzluk yapmıştı.yine öyle olucak diye çok korkuyorum:100:
ay sız basbasa dogum gunumu kutlıycaktınız fılan dedıler. bugun dugune gıttı esımın halası dugunden sonra belkı gelırım belkı evıme gıderım dedı. cok yardım da ettıler bana Allah razı olsun. dun evde temızlık yaptık butun gun. ben cogunlukla kaan la ılgılendım onlar daha cok yaptı. yemeklerı fılan onlar yaptı. guzel gectı de ben tabı hıc esımle yalnız dogum gunu kutlayamadık dıye uzulmustum bı tek.
biraz komik bir soru olcak ama kız anneleri bebeğinizin altını nası temizliyosunus ben biyerine zarar veririm die her silişimde korkarak zorla siliyom kız bebek olunca
Afiyet olsun.. seneye yaparsınız inşallah..
bi şey olmaz, epey geride malum yer..
selam elifim..
Selam kızlar..
Hemen konuya dalayım :))http://www.bebevak.com.tr
Hapşırık burun ve kanallarını temizlediği için sağlıklı bi şey, korkmayın.. Biz de her defasında üçlüyoruz hapşırığı.. Bizim gibi temizleyemiyorlar ki kendileri :)) Eğer rahat etsin diyorsanız deniz suyu ya da serum fizyolojik kullanın, yumuşayınca daha rahat ediyorlar.. Deniz suyunu günde 4-5 defa kullanabilirsiniz..
karma ası ıcın hep zor ası derler. oyle olmaz inş.
ya kızlar benım oglumun dılının ucu kıpkırmızı oluyor nıye acaba ya. olan var mı boyle?
inşlh.canım bakalım görcez salı günü
haberını alırız. kayınvalıdem ugradı dugune gelmıslerdı de. salı gunu gelım bakım kaanı da gıt bıraz gez sen dedı. tamam dedım. gelcek ben de bıraz dısarı cıkıcam. kuafore de gıderım:)::):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?