2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

biraz komik bir soru olcak ama kız anneleri bebeğinizin altını nası temizliyosunus ben biyerine zarar veririm die her silişimde korkarak zorla siliyom kız bebek olunca

biraz komik bir soru olcak ama kız anneleri bebeğinizin altını nası temizliyosunus ben biyerine zarar veririm die her silişimde korkarak zorla siliyom kız bebek olunca

benim 2.kızım olduğu için alışkınım gayet rahat temizliyorummm hem onların orası daha çok küçük merak etme kolay kolay zarar vermezsin.

Afiyet olsun.. seneye yaparsınız inşallah..

bi şey olmaz, epey geride malum yer..

selam elifim..

canım dün yeni bişey gördüm aslında oda kullanılabilir adı "www.bebevak.com.tr" çocugun burnunda nekadar şey varsa hepsini alıyo şaşırdım ben görünce sizde bi bakın bence

ya kızlar benım oglumun dılının ucu kıpkırmızı oluyor nıye acaba ya. olan var mı boyle?

Merhabalar benimde 4 aylık ikiz bebeklerim var 1.karma aşılarda çok huzursuz olmuşlardı.Ama ikinci karma aşı vurulunca o kadar huzursuz olmadılar. Sanırım bünyeleri birazda güçlenmeye başlıyor..

inşlh.canım bakalım görcez salı günü

haberını alırız. kayınvalıdem ugradı dugune gelmıslerdı de. salı gunu gelım bakım kaanı da gıt bıraz gez sen dedı. tamam dedım. gelcek ben de bıraz dısarı cıkıcam. kuafore de gıderım:)::):):)

ohhhhhhhhh negüzel git gez kız tadını çıkar o günün.benim kaşlarda orman gibi oldu benim eşimde yarın bakarsa gidip o ormana biraz balta vurdurayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…