2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

üstüne bol su ıc

benimde çok fazla saçım dökülüyo kel kaldımgeri çıkar diyorlar
çocuk anneyi tanırsa dökülürmüş galiba.
sizin bebişlerin saçları nasıl benim kızın hiç saçı yok ya

hahah bizi tanımaya başladıkça daha çok dökülüo hurafe belki aama tam o zamana denk gelio napam sabah uyanınca gözlerimin içine bakıp konuşması kimseye gülmeyip ben şebeklik bile yapmadan bana gülmesi ay yerim onu ben alıp içime sokasım gelio. dün annemdeyiz herkes bi şebeklik yapıo maymun oldu millet saf saf bakıo dada hafif tebessüm edio beni gördüğü anda gülücükler saçıo bak sen yaramaza diolar hehe eşimle beni görünce hemen gülüp heyecanlanıo

bugün ben de aynı şeyi düşündüm 9 şubatta test yapmışım biri silik çıkmış birkaç gün sonra yine yapmışım daha belirgin çok heyecanlanmıştım,elim ayağım titremişti resmen:)

ben 2 ıdrar testı tek cızgı bı kan testı negatıf. doktora gıttım testler yanılmıs megerse:)))))

benım oglanın sacları maasallah uzadı ya tarıyorum haff kıvrılmaya bıle basladı.dun bende kuzumdan 4 saat ayrı kalmıstım ıslerım vardı ılk kez eve donunce benımkınn cıglıklarını bı gorsenız nerdeyse ellerını cırpacaktı kuzum ya

ohh yarasın kuzuma bol bol su iç bide tmmdır ben iki gündür kısır yiyom hem yaricanda annemde sadece kısır yapmış bi tabak yedim üstüne sulu köfte ondada bulgur var off ölüom sandım hahah

ay evet ya hastaneden cıktım esımı aradım dıyom kı hamıleymısım tlfu kapat elım ayagım tıtrıyo dıyorum

ay yavrummm ozlemıs annesını:)

kızlar ben hazır mamalara fılan pek sıcak bakmıyorumda bısı sorcaktım hıpp dıye bı marka varmıs organıkmıs dgrumu.pek ınandrızcı gelmedıde

kızlar ben hazır mamalara fılan pek sıcak bakmıyorumda bısı sorcaktım hıpp dıye bı marka varmıs organıkmıs dgrumu.pek ınandrızcı gelmedıde

canım ben o mamadan kullandım oldukça iyi bir mama,hatta benim eşimin kuzeni hipp te çalışıyordu alman malı güvenebilirsin yani

kaynanamda aynı şeyi sölüyo anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş
ne alakası varki neyani ömrünün sonuna kadar tanıcak bizi :)) hiç saçımız olmucakmı artıkın
bugün gidip kısacık kestircektim aynaya baktım baktım kocamda hayır kesinlikle dedi vazgeçtim gene maşa yapıp dağıttığım zaman çok görünüyo kabarık heheh
dün maşa yaptım yerdeki ve kucağımdaki saçları süpürgeyle topladım öle böle değil ya saçımı tutuyorum avucum doluyo

canım ben o mamadan kullandım oldukça iyi bir mama,hatta benim eşimin kuzeni hipp te çalışıyordu alman malı güvenebilirsin yani

turkıyede mı uretılıyo .gecmısı okurken grmustum bebegım sankı bıraz oksuruyo demıssın benımkıde oyle yalandan sandım ama arttı ıhlamur ver ıyı geldı bıze

selam kızlar..

kızım 1 haftadır cok huzursuzdu hiç neşesi yoktu.. sebebini bugün anladım
alt dudagının arkasında büyük bi yara var, çok acıyo demekki ya çok üzüldüm.. pek emmiyo, 1 haftadır da elini ağzına hiç götürmüyodu bundanmış niye oldu acaba ya, tırnağıyla kestimi acaba? dilinin sol tarafındada hafif kızarıklık var..

aynen ben de bugun bunu sordum. dılı kızarık bayadır. arada gecıyo arada yıne oluyor. suan yıne kızarık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…