aay azönce dışarda çiğköfte yedik
eve geldik kaynanam mercimek köftesi yapmış
şimdi çatlıcam
dünde bütün tenceredeki bulgur pilavını tabağıma doldurdu
banamısın demiyo süt yapan şeler aynı aynı
hiç öle bunu yedimde coştu diceğim bişe olmuyo bana neden etki etmiyo
bide helva yedim bisürüde
slmmmmmmmmmm kızlaaarrrrrrrrrrr bende kendı kendıme sevınıyordum tum kısların sacı dokuluyo benım kı dokulmeyecek sanırım dıye 3 gundur cok fena saclarım dokuluyor ya hormonlardan mı kıs oldugu ıcın mı kızlar
slmmmmmmmmmm kızlaaarrrrrrrrrrr bende kendı kendıme sevınıyordum tum kısların sacı dokuluyo benım kı dokulmeyecek sanırım dıye 3 gundur cok fena saclarım dokuluyor ya hormonlardan mı kıs oldugu ıcın mı kızlar
aay azönce dışarda çiğköfte yedik
eve geldik kaynanam mercimek köftesi yapmış
şimdi çatlıcam
dünde bütün tenceredeki bulgur pilavını tabağıma doldurdu
banamısın demiyo süt yapan şeler aynı aynı
hiç öle bunu yedimde coştu diceğim bişe olmuyo bana neden etki etmiyo
bide helva yedim bisürüde
bugün ben de aynı şeyi düşündüm 9 şubatta test yapmışım biri silik çıkmış birkaç gün sonra yine yapmışım daha belirginçok heyecanlanmıştım,elim ayağım titremişti resmen:)
benım oglanın sacları maasallah uzadı ya tarıyorum haff kıvrılmaya bıle basladı.dun bende kuzumdan 4 saat ayrı kalmıstım ıslerım vardı ılk kez eve donunce benımkınn cıglıklarını bı gorsenız nerdeyse ellerını cırpacaktı kuzum ya
kızlar ben hazır mamalara fılan pek sıcak bakmıyorumda bısı sorcaktım hıpp dıye bı marka varmıs organıkmıs dgrumu.pek ınandrızcı gelmedıde
maşallah bebişinebizim ki kel kaldı.bu aralar biraz daha döküldü saçı kızımın
canım ben o mamadan kullandım oldukça iyi bir mama,hatta benim eşimin kuzeni hipp te çalışıyordu alman malı güvenebilirsin yani
hoşcakalın hatunlar
ben annecime gidiyorum
selam kızlar..
kızım 1 haftadır cok huzursuzdu hiç neşesi yoktu.. sebebini bugün anladım
alt dudagının arkasında büyük bi yara var, çok acıyo demekki ya çok üzüldüm.. pek emmiyo, 1 haftadır da elini ağzına hiç götürmüyodu bundanmışniye oldu acaba ya, tırnağıyla kestimi acaba? dilinin sol tarafındada hafif kızarıklık var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?