turkıyede mı uretılıyo .gecmısı okurken grmustum bebegım sankı bıraz oksuruyo demıssın benımkıde oyle yalandan sandım ama arttı ıhlamur ver ıyı geldı bıze[/QUOTE
üretim yeri avusturyaymış pardon
öksürüğü de böyle sanki dikkat çekmek istermiş gibi öhö öhö yapıyo çözemedim yani :)
turkıyede mı uretılıyo .gecmısı okurken grmustum bebegım sankı bıraz oksuruyo demıssın benımkıde oyle yalandan sandım ama arttı ıhlamur ver ıyı geldı bıze[/QUOTE
üretim yeri avusturyaymış pardon
öksürüğü de böyle sanki dikkat çekmek istermiş gibi öhö öhö yapıyo çözemedim yani :)
benımkıde aynen oyle oksuruyordu bende numaradan yapıyo sandım ama dktra gtrdk soguk almıs haff takıp et bıraz artarsa ıhlamur verebılırsın
benımkıde aynen oyle oksuruyordu bende numaradan yapıyo sandım ama dktra gtrdk soguk almıs haff takıp et bıraz artarsa ıhlamur verebılırsın
hmm tamam takip edeyim bari..
ya bide bişey sorayım size oğlum banyodan sonra çok ağlıyor,üstünü giydirene kadar akla karayı seçiyorum.emzirince susuyor çok enteresan her banyo sonrası aynı şey..niye ki?
ya bide bişey sorayım size oğlum banyodan sonra çok ağlıyor,üstünü giydirene kadar akla karayı seçiyorum.emzirince susuyor çok enteresan her banyo sonrası aynı şey..niye ki?
banyo yaparken cok hareketten hem yoruluyorlar hem acıkıyorlar ya ondan.
en son kafasını yıkadgımz ıcın yanı ben oyle yapıyorum agzına burnuna azda olsa kacabılıyor su o yuzdendr benımkıde aglıyo sıpa ıste ne olcak sıııııııpaaaaaaaaaaaaaa
banyo yaparken cok hareketten hem yoruluyorlar hem acıkıyorlar ya ondan.[/QU
ben bunu hiiiç düşünemedim yaaaneyse bi yerine bişey mi yaptım diye düşünüyodum ben de..
en son kafasını yıkadgımz ıcın yanı ben oyle yapıyorum agzına burnuna azda olsa kacabılıyor su o yuzdendr benımkıde aglıyo sıpa ıste ne olcak sıııııııpaaaaaaaaaaaaaa
bi tek benimki değilmiş demek ki:) sıpa bunlar hakkaten
hanımlar benim kızım bronşit olmuştu hasta olduğunda hiç emmedi
bir sürü mama denedim yeterki aç kalmasın diye hiç birini beğenmedi
doğal olarak benim sütüm çekildi şimdi emmesi güzel şükür ama benim fazla sütüm yok ne yapabilirim.
ek olarak ne verebilirim sizler ne veeriyorsunuz.meyve püreleri yapıyorum ama tok tutacak başka şeyler varmı
benim kızı ellerinden tutup akldırom dikilio ayağa nasıl çığlık atıo haha çok hoşuna gidio. bıraksam yürücek sanki. zararlımıki yaa oturukende kendi kalkmak istio öle :d
emmesi güzelse ve kilo alıyorsa ek bişeye gerek yok bence,ben hiçbişey vermiyorum.benim göğüslerim de eskisine göre yumuşak ama süt var bebek emdikçe süt üretimi olurmuş zaten.bol sıvı almaya devam et
hasta olduğunda zayıfladı kilosunu öğrenecem bu hafta ama zayıf diyor görenler mama vermek istemiyorum bende zaten
sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar ne yapalım.
benim kızı ellerinden tutup akldırom dikilio ayağa nasıl çığlık atıo haha çok hoşuna gidio. bıraksam yürücek sanki. zararlımıki yaa oturukende kendi kalkmak istio öle :d
aynen benim kızımda öyle yattığı yerde bir bakıyorum kalkmış yaramaz
beline dikkat et tabi narin olur belleri.
canım ek besıne gecmek zorunda kalırsan corbalara baslarsın artık buyuuler baya. mama yerıne yanı.
beline dikkat ediom cnm yatmak istemioki artık hep oturmak istio eğimli koyunca bile kafasını öne atıo dik oturmak içinbi gün oturuvercek kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?