2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çorba yapmayı düşünüyorum artık onuda öyle fazla vermeyim demi bir iki kaşıkfelan olsa yeter galiba

yanı anlarsın zaten doydugunu. sutunu de destekle bı yandan. sut artrtırıcı seylerle.

neyse ben cıkıyorum kızlar kocacıgım gelıcek sımdı. gorusuruzzzz..

hehe bişeyi yapmadı die üzülme hepsinin gelişimi farklı sonuçta benimki oturunca kalkmak istio destekleyince hemen kalkıo ay örümceği kenarda bulundursammı ne artık. annemde aşaı bakıo bu hep dio. e dedim kelleyi öne atıoki oturabilsin zorluo habire. oda sanıo kafasını taşıyamıo hehe isteyince çok güzel tutuo kafasını.

hehe zamanı geldimi acaba oturtuom ama ayakta durması için erken değilmi resmen basmak istio şimdide sanki oturduda basçak deli

ece ben doktora ne zaman oturtabilirim diye sormuştum oda 5. ayında destekli oturtabilirsin demişti
bende hafif oturtuyorum saniyelik benim kızımda ellerinden tutunca kafa hemen kalkıyo ayağı her zaman olmasada arada kalkıyo bugün yüzüstü yatarken dönmeyi keşfetti dnde dil çıkarmayı bakalım daha neler öğrenicez haaaa unutmadan örümceği doktorlar hiç tavsiye etmiyo ya onuda sordum doktora hiç bi zaman bindirmeyin diyo ama oda olmasa büyüdükleri zaman bebeklerimiz ne yapıcaz kurtarıcımız olacak örümcek bizim dimi ama..

bende geçen sene kötü bi şekildede olsa kızıma hamile olduğumu 3 şubatta öğrenmiştim ama hiç sevinicini yaşayamadım ya hatta duyunca ağlamıştım...

aman doktorlara bakarsak emzik verme sallama örümceğe bindirme kendileride öylemi bakıyorlar acaba :S ben alcam walla örümcek gittikçe ağırlaşçaklar kucakta nereye kdr tutçaz. herkesin kendi görüşü isteyen almaz isteyen alr. benim kızımı ben sallamadım ama durduramayacağım bi çocuk olsaydı sallardım.

beni yanlış anladın sanırım ece bende oturttucam ben sadece doktorların onaylamadığını söylemek
istedim evet haklısın doktolara kalsa çoğu şeye yasak koyuyolar ama yasaklar ne içindir delmek için
tabiki isteyen istediğini yapma özgürlüğüne sahip

selam kızlar biz de bugün 4. ay aşılarımızı olduk allahtan şu saate kadar huzursuzluğu olmadı hiç :)
bu arada meyva suyu ve yoğurt vermeye başlıcaz yani ben işyteyken babaannesi vericek ben gelince sdc emziricem yine..
oturmaktan bahsetmişsiniz biz yaklaşık 1 aydır egzersiz yapıyoruz fış fış kayıkçıyla, sonra da kendi kucağımızda oturttuk bi süüre artık destekli oturtun dedi bugün doktorumuz..

kızlar belki daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben bikaç gün önce farkettim.bizimkız fena gıdıklanıyo:)alt değiştirirken elim karnına değince farkettim.bi anda kahkaha attı.bide üstünü değiştirirken tam çıpklakken koltuk altına dokunun.bizimki gülmekten ölüyo valla.annesi gibi çok gıdıklanacak:)

kızlar 2010 ekım annelerı topıgnı gecmıse donup kendı yazdıklarınızı bı okuyun cok garıp oluyo hhh

Üzülmüyorum da sabırsızlanıyorum. Bazen hemen büyüsün istiyorum bazen de bebekliğine doymadım az biraz daha dursun diyorum. İyice doymak istiyorum kuzuma =)

benim kızımda öyle ayağını karnını gıdıklıyorum
bir kahkaha atıyo ALLAHım korusun onları...

selam kizlar hemen konuya atlayayim benim kiz bugun cok öksürdü acaba ne yapabilirim

ılık bişeyler içebilirsen ii olur evde papatya,rezene, hatta varsa ıhlamur verebilirsin ama ıhlamıra cok seker atmazsan iii olur gögsüne havlu koy oda ii gelir cnm

ılık bişeyler içebilirsen ii olur evde papatya,rezene, hatta varsa ıhlamur verebilirsin ama ıhlamıra cok seker atmazsan iii olur gögsüne havlu koy oda ii gelir cnm

uyurken iyice sardim sicak torbalar var bebekler icin kiraz cekirdeginden onu isitip gögdüne biraksam olurmu

uyurken iyice sardim sicak torbalar var bebekler icin kiraz cekirdeginden onu isitip gögdüne biraksam olurmu

kiraz cekirdeğinden olan torbayı bilmiyorum ama annem havlu koyardı hatta havluya kalıp sabun sürerdi koca karı ilacı gibi gelirdi oğluma yapmısdtı ii gelmişti petegin üzerinde ısıtıp bebe sabunu sürüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…