2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızllarrr şölee yüksek topuklu ayakkabı giymeyi (yeni modeller süper)şıkır şıkır giiysiler giymeyi,makyaj yapmayıı çooookkk özledim.dışarı çıkacağımda rahat olsun diye spor kıyafetler giyiyorum hep.kendime aldığım en son şey geçen hafta eşofman dı.

evet ya gecen carsıya ındım kendıme bısey almadım. gorumcem dıyokı ben gelcektım kı senle aldırcaktım sana zorla:) aklım evde kalmıstı napım bakamadım anca ıslerımı halledıp eve geldım.

yok armut koydum ben sarı armutlar varya rendelemeye çalışırken su gibi oluyo
yoğurtu tek başına yediremedim

ıyı fıkır. devecı armut dıyon.yogurdu ben de bır kez denedım henuz ama sonuc alınamadı:):):) armutla denım barı:)

topuklumuuu
ya ben neden kadın gibi giyinemiyorum
şort atlet convers fular bütün kıyafetim bundan ibaret tek aksesuar gözlük saçıda tepeden topla
peşmurtanın önde gideniyim
kanyat ve kuzenim kızımıda kendim gibi yapcam die endişeliler zaten

ilk verdiğimde öle mırın kırın yedi armutlu
ama dün akşam aman allahım kaşığı tabağa götürüp ağzına verene kadar nasıl ağlıyo kaşığı ağzına sokucam elleri bigör bırakmayım die nasıl tutuyo şup şup o ağzı bi görsen
kilo aldırır inşallah

ben topuklu ayakkabı severım. hamıleyken topuksuz aldım ama artık gıymıyom:)

maşallah inş kaan da sever.

ben de bilmezdim eskiden topuklu sevdiğimi ama hamişlikten sonra giymedim hiç.almadımda papuçlarım eski eski geliyor.şimdiki ayakkabılara içim gidiyor ama ben ne yapacağımmmmmmm en kısa zamanda gidip bir spor ayakkabı alacağım topukjlu az daha beklesin işe başlayınca alırım

ben lojmanda oturduğum için bizim bayanlar arasında gazinoda günlerimiz oluyor böyle 120 tane hatun oynamalar müzikler oyunlar falan. bu sene katılmadım oğluşumu yanlız bırakmamyım diye. her ay günde giyeceğiz diye şıkır şıkır kıyafetler alırdık arkadaşlarla. bu sene kendime vakit ayıramıyorum valla eşofman pijama. bazen utanıyorum eşimden, ne oldu bu hatuna böyle diyecek. topuklu ayakkabıyı mini eteği bende çok severim.

sorma yaa bende utanıyorum.bi pijamam vardı o kadarda eskimişki ama çok rahatt annem kızdı en son gördüğünde başka şeyinmi yok diye.altı felan delik pijamanın,rengi soluk.attım artık

sorma yaa bende utanıyorum.bi pijamam vardı o kadarda eskimişki ama çok rahatt annem kızdı en son gördüğünde başka şeyinmi yok diye.altı felan delik pijamanın,rengi soluk.attım artık

bir an önce kendimi toparlamak istiyorum. ama ilerleme var artık haftada 1 mutlaka kuaföre gidip fön çektiriyorum yada maşa yaptırıyorum.

bir an önce kendimi toparlamak istiyorum. ama ilerleme var artık haftada 1 mutlaka kuaföre gidip fön çektiriyorum yada maşa yaptırıyorum.

ben annemin gelmedini bekliyorum istanbuldalar abimin yanına gittiler.gelsinkler hele kızımı bırakcam onlara bi alışveriş bi alışveriş.zaten sonra işe başlıyacağım.

Bizde 4 ayı doldurduk çok şükür....

kızlar bu bebişlere inek sütü yasak ya,peki inek sütüyle yapılan yoğurt ne olacak,oda sakınclı değilmidir ki,keçi sütümü bulsak ne dersiniz....:26:

Bizde 4 ayı doldurduk çok şükür....

kızlar bu bebişlere inek sütü yasak ya,peki inek sütüyle yapılan yoğurt ne olacak,oda sakınclı değilmidir ki,keçi sütümü bulsak ne dersiniz....:26:

face de bunu konuştuk canım genelde pastörize günlük süt kullanıyorlarmış.bemde kararsızım dr pastörize kullanabilirsişn demişti,mamada kullanabilirsin içine sinmesse dedi ama süt daha iyi.anne sütü ile yapılan yoğurt tutmuyormuş,keçi sütünü bende düşündüm denemek lazım,

kızlar oğlumun kol ve bacaklarında bozuk para büyüklüğünde yer yer deri döküntüleri oldu. geçen doktora gittiğimizde sordum atopik dermatit demişti. nemlendiricimiz var onu kullanıyorum. var mı başına böyle birşey gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…