yogurta bıskuvı fılan katmıyorsunuz dımı. bı arkadasım varda katıyomus bebe bıskuvısı.
kızllarrr şölee yüksek topuklu ayakkabı giymeyi (yeni modeller süper)şıkır şıkır giiysiler giymeyi,makyaj yapmayıı çooookkk özledim.dışarı çıkacağımda rahat olsun diye spor kıyafetler giyiyorum hep.kendime aldığım en son şey geçen hafta eşofman dı.
yok armut koydum ben sarı armutlar varya rendelemeye çalışırken su gibi oluyo
yoğurtu tek başına yediremedim
kızllarrr şölee yüksek topuklu ayakkabı giymeyi (yeni modeller süper)şıkır şıkır giiysiler giymeyi,makyaj yapmayıı çooookkk özledim.dışarı çıkacağımda rahat olsun diye spor kıyafetler giyiyorum hep.kendime aldığım en son şey geçen hafta eşofman dı.
evet ya gecen carsıya ındım kendıme bısey almadım. gorumcem dıyokı ben gelcektım kı senle aldırcaktım sana zorla:) aklım evde kalmıstı napım bakamadım anca ıslerımı halledıp eve geldım.
ıyı fıkır. devecı armut dıyon.yogurdu ben de bır kez denedım henuz ama sonuc alınamadı:):):) armutla denım barı:)
topuklumuuu
ya ben neden kadın gibi giyinemiyorum
şort atlet convers fular bütün kıyafetim bundan ibaret tek aksesuar gözlük saçıda tepeden topla
peşmurtanın önde gideniyim
kanyat ve kuzenim kızımıda kendim gibi yapcam die endişeliler zaten
ilk verdiğimde öle mırın kırın yedi armutlu
ama dün akşam aman allahım kaşığı tabağa götürüp ağzına verene kadar nasıl ağlıyo kaşığı ağzına sokucam elleri bigör bırakmayım die nasıl tutuyo şup şup o ağzı bi görsen
kilo aldırır inşallah
topuklumuuu
ya ben neden kadın gibi giyinemiyorum
şort atlet convers fular bütün kıyafetim bundan ibaret tek aksesuar gözlük saçıda tepeden topla
peşmurtanın önde gideniyim
kanyat ve kuzenim kızımıda kendim gibi yapcam die endişeliler zaten
ben lojmanda oturduğum için bizim bayanlar arasında gazinoda günlerimiz oluyor böyle 120 tane hatun oynamalar müzikler oyunlar falan. bu sene katılmadım oğluşumu yanlız bırakmamyım diye. her ay günde giyeceğiz diye şıkır şıkır kıyafetler alırdık arkadaşlarla. bu sene kendime vakit ayıramıyorum valla eşofman pijama. bazen utanıyorum eşimden, ne oldu bu hatuna böyle diyecek. topuklu ayakkabıyı mini eteği bende çok severim.
sorma yaa bende utanıyorum.bi pijamam vardı o kadarda eskimişki ama çok rahatt annem kızdı en son gördüğünde başka şeyinmi yok diye.altı felan delik pijamanın,rengi soluk.attım artık
bir an önce kendimi toparlamak istiyorum. ama ilerleme var artık haftada 1 mutlaka kuaföre gidip fön çektiriyorum yada maşa yaptırıyorum.
Bizde 4 ayı doldurduk çok şükür....
kızlar bu bebişlere inek sütü yasak ya,peki inek sütüyle yapılan yoğurt ne olacak,oda sakınclı değilmidir ki,keçi sütümü bulsak ne dersiniz....:26:
Bizde 4 ayı doldurduk çok şükür....
kızlar bu bebişlere inek sütü yasak ya,peki inek sütüyle yapılan yoğurt ne olacak,oda sakınclı değilmidir ki,keçi sütümü bulsak ne dersiniz....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?