2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun canım, ben bilmiyorum hiç ne olduğunu.. netten bi bakiym..

hamileyken saç boyanmazı anladımda emzirirken neden saç boyanmıyo
saçlarımı boyatmak istiyorum
şuan sarı
karamel istiyorum güzel olurmuki acep

slm kızlar nasılsınız 4. ay aşısını olanlar bebeklerinizin bacaklarında hala şişlik varmı benim kızımda hala var geçen salı olmuştuk aşımızı :26:

canım çok geçmiş olsun, alerji değil mi acaba bu? inşallah hemen geçer, bi daha da olmaz

ecrin pike çok geçmiş olsun kızlar yaaa 2 gündür internet yoktu yazamadım.

teşekkürler elifim, geçiyor inşallah :)

selam hanımlar bu ek gıda seruvenı nasıl gecıcek bılmıyorum ya nasıl ayarlıcazsutum sımdı yetıyo alısması acısından hergun tatdırıyorum zaten biz yemek yerken sapurtadıyo agzını :)

hee ben geçen ay aldım yeni model topuklu 8 cm var valla...saçımıda kendim evde her gün fönlerim bakımını yaparım...dün akşam gezmeye gittik topuklularla koşturdum kız üşümesin diye arabaya kadar,eşim arkamdan bi karış ağzı açık beni izliyo :) nasıl koşabiliyorsun onlarla sana iannamıyorum dedi hehe bide benim bbel fıtığım var ama umrumda değil valla süsümden geri kalmam hıııııııı..ev işleri olmayıversin.
bi süpür şöyle akşama 2 tencere yemek çamaşır tamam yeter,dip bucak yapamam temizlik falan,kız zati artık hep etrafı dolaşayım heryeri göreyim modunda meraklı cadı...

kızlae bızım asımız 3 martda tam 4 ayı 13 gun gecıyo ole randevu verdıler bısey olmaz herhalde dımı anlamıyom zaten paso gec verıyorlar

sen aynı benim kafadansın yaa ben msfirliğe bile giderken eşofman gıyıyorum..sadece davetlerde şıkır şıkırım

bnm koçiş tam uyuz asla ypouklu gıydrmez severım evde dolu var ancak özel bır yerde normalde işe gderkn gnıyım surat be karıs hemn kıskanıyo yok zaten uzunmusum ne geregı varmıs senın öle seylere ıhtıyacınmı var hmn bu laflar yakında satısa cıkarıcam

her ay 9 gun gec ası oluyodu bu sefer 13 gunoldu :)

kızlar hamıleyken bn sol kalcam cok agrıyodu ozamn doktor tum vıtaını bebek alıyo demıstı ozamn vıtamın hapı kullanıyodum ancak öle gecıyodu.dogum yaptım hala agrıyo yatdıgım zamn bırturlu kalkamıyom cok fena bır agrı doktoraya gıdıyım dıyorumda hangı bölume gtcem bılemedım

ohhhhh süpersinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…