kızlar oğlumun kol ve bacaklarında bozuk para büyüklüğünde yer yer deri döküntüleri oldu. geçen doktora gittiğimizde sordum atopik dermatit demişti. nemlendiricimiz var onu kullanıyorum. var mı başına böyle birşey gelen
geçmiş olsun canım, ben bilmiyorum hiç ne olduğunu.. netten bi bakiym..
kaan cok huysuz ya cıkıyorum ben gorusuruz. bu arada elıfımı hıc gormuyom ya denk gelmıyoz dıcem ama gecmıse de bakıyom gozumden mı kactı:26:
kızlar oğlumun kol ve bacaklarında bozuk para büyüklüğünde yer yer deri döküntüleri oldu. geçen doktora gittiğimizde sordum atopik dermatit demişti. nemlendiricimiz var onu kullanıyorum. var mı başına böyle birşey gelen
ecrin pike çok geçmiş olsun kızlar yaaa 2 gündür internet yoktu yazamadım.
canım çok geçmiş olsun, alerji değil mi acaba bu? inşallah hemen geçer, bi daha da olmaz
sağol cnm bilmiyorum valla şu anda benden başka kimse farketmiyor. bebeklerin %25 inde görülen ve genellikle sonradan kendiliğinden kaybolurmuş. uykulaım kaçtı 2 gündür kaşınıyormudur acaba diye ama herhangi bi huzursuzluğu yok
topuklumuuu
ya ben neden kadın gibi giyinemiyorum
şort atlet convers fular bütün kıyafetim bundan ibaret tek aksesuar gözlük saçıda tepeden topla
peşmurtanın önde gideniyim
kanyat ve kuzenim kızımıda kendim gibi yapcam die endişeliler zaten
kızlae bızım asımız 3 martda tam 4 ayı 13 gun gecıyo ole randevu verdıler bısey olmaz herhalde dımı anlamıyom zaten paso gec verıyorlar
canım bildiğim kadar o kadar geçmemesi lazım..ama bi önceki aşıyıda geç olduysa ondan olabilir
hep gec oluyo ya 18ınde tam 4 aylık kontrole gtrucem doktora bı danısıyım
hee ben geçen ay aldım yeni model topuklu 8 cm var valla...saçımıda kendim evde her gün fönlerim bakımını yaparım...dün akşam gezmeye gittik topuklularla koşturdum kız üşümesin diye arabaya kadar,eşim arkamdan bi karış ağzı açık beni izliyo :) nasıl koşabiliyorsun onlarla sana iannamıyorum dedi hehe bide benim bbel fıtığım var ama umrumda değil valla süsümden geri kalmam hıııııııı..ev işleri olmayıversin.
bi süpür şöyle akşama 2 tencere yemek çamaşır tamam yeter,dip bucak yapamam temizlik falan,kız zati artık hep etrafı dolaşayım heryeri göreyim modunda meraklı cadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?