2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar meraba.. Bizim dün aşımız vardı..gidemedik...bugünde gidemiycek gibiyim..2 gün gecikse bi sorun olurmu acaba...sağlık ocağında yaptırıyoruz aşılarıı

olmaz canım bende 1 hafta rötarlı gittim hemşireyi aradım diğer hafta geitr dedi dün oldu bizimkide aşısını

kızlar biz demir ilacı olarak hausmann ferrum şurup kullanıyoruz, herhangi bi sorun yok şimdi bizde

huysuzluk olmadı, kokusu yok ilacın gibi bişey, kızım da sorun çıkarmıyor verirken, acaba siz ilacı değiştirseniz mi? bize doktor bunu verdi, daha iyi mi daha kötü mü bilemem ama

ben damla damla dökmüyorum, öyle mümkün değil zaten, kaşığa damlatıyorum, sonra yatırırken güldürüp boğazına döküyorum kaşıkla :)

naptın anne yaaa diye hemen bi suratıma bakıyo, sonra gülüşmeye devam ediyoruz

oyy yavrum kıyamam.bende yarın götürcem aşıya.geçenkinde ateşi çıkmıştı calpol vermiştim.inş.çıkmaz bu sefer.biz biraz paniğiz nerdeyse 15 dk da bir ateşini ölçüyorduk ((

olmaz canım bende 1 hafta rötarlı gittim hemşireyi aradım diğer hafta geitr dedi dün oldu bizimkide aşısını

sağol cnm...eşimle gitmek istiyorum tek başına çok üzülüyorum:)..bide banyo yaptırmam lazım eğer aşıdan sonra banyo yaptırmayın derlerse kokucak iyice yavrum...ateş yapıyomumuymuş bu aşılar...2 aşı olcakmış

bizde ateş olmadı ama sanırım biraz ağır geldi aşı sabaha kadar inledi soğuk ter attı

kızlar biz aşıyı kolay atlattık, ne ateş ne huzursuzluk yaptı. hatta ilk iğnede ağlamadı bile çok küçük bi iğneymiş. banyo yaptırılabiliyor kısıtlama yok bunda ikisi de bacakta olduğu için

selam hatunlar

benim kızın kakası dün hafif katıydı bugün daha katı şaşırdım nasıl çıkardı bunu die
sadece yoğurtve su gibi armut püresi mi yaptı bunu

sizlerdede varmı

yaz gelsin artıkkk...çok sıkıldım ben artık..evde tek başına dışarı çıkamadan durmak...yaz gelse en azından cam çerçeve açarız..otururuz...ruhum daralıyooo

selam hatunlar

benim kızın kakası dün hafif katıydı bugün daha katı şaşırdım nasıl çıkardı bunu die
sadece yoğurtve su gibi armut püresi mi yaptı bunu

sizlerdede varmı

benim kızınki de bugün katıydı canım ya, ben elma püresi veriyorum ondan olabilir diye düşündüm.

bir de ben kendime patates falan haşlamıştım, belki benim yediklerimden de kakası katılaşmıştır ama büyük ihtimalle elma püresindendir bence

seninki de ek verdiklerinden olabilir

yaz gelsin artıkkk...çok sıkıldım ben artık..evde tek başına dışarı çıkamadan durmak...yaz gelse en azından cam çerçeve açarız..otururuz...ruhum daralıyooo

bence de yaz gelsin artık kışı hiç sevmem zaten bide evde kapalı kalmak hakkaten daraltıyo adamı..

keçi sutu abımler ıkızlere kullanıyor 1 yasında oldular hala kecı sutu ıyı bısey:) ama rıze de yokmus.

off bızım aşıda 23 unde:26:

bız kolay atlattık sukur.

aslında yediklerini demekki sindiriyoki yapmış ağlamadan zorlanmadan yapıyo iyi güzelde annelik işte acaba canı yanıyomu yaparken die endişelendim
şimdi tekrar versemmi die düşünüyorum
yoğurtla bile böle katı yapmaya başladıysa sebze çorbası kimbilir napar
yok mama ya devam

yogurta bıskuvı fılan katmıyorsunuz dımı. bı arkadasım varda katıyomus bebe bıskuvısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…