kızlar meraba.. bizim dün aşımız vardı..gidemedik...bugünde gidemiycek gibiyim..2 gün gecikse bi sorun olurmu acaba...sağlık ocağında yaptırıyoruz aşılarıı
kızlar meraba.. Bizim dün aşımız vardı..gidemedik...bugünde gidemiycek gibiyim..2 gün gecikse bi sorun olurmu acaba...sağlık ocağında yaptırıyoruz aşılarıı
kızım ayağımda ilk defa sallıyorum yavrum öyle halsizkiemziğini verdim gözleri düştü direk sallamadan. ateşi düştü şükür ama huysz hala. aşı yeri mi acıo yoksa gripmi bulaştı bir o kdrda öksürüo
olmaz canım bende 1 hafta rötarlı gittim hemşireyi aradım diğer hafta geitr dedi dün oldu bizimkide aşısını
sağol cnm...eşimle gitmek istiyorum tek başına çok üzülüyorum:)..bide banyo yaptırmam lazım eğer aşıdan sonra banyo yaptırmayın derlerse kokucak iyice yavrum...ateş yapıyomumuymuş bu aşılar...2 aşı olcakmış
bizde ateş olmadı ama sanırım biraz ağır geldi aşı sabaha kadar inledi soğuk ter attı
of korkuyorum ya biz daha aşı olmadık umarım çok etkilemez
bende öyle yapayım ay şu gelip geçseinşallah canım.. Bacaklarını oynattıkça ağrıyor gece yatarken yarım kundak yaptım oynatamadı biraz daha rahattı yavrum
selam hatunlar
benim kızın kakası dün hafif katıydı bugün daha katı şaşırdım nasıl çıkardı bunu die
sadece yoğurtve su gibi armut püresi mi yaptı bunu
sizlerdede varmı
yaz gelsin artıkkk...çok sıkıldım ben artık..evde tek başına dışarı çıkamadan durmak...yaz gelse en azından cam çerçeve açarız..otururuz...ruhum daralıyooo
kızı uyutuyorum ayağımda.dün elma rendesi verdim ilk kez sevdi.emzik almada problem yaşıyordu alıştı biraz.uyuyacağında veriyorum alıyor artık.
yoğurdu neyle mayalıyorsunuz sütmü,mamamı,anne sütümü,bi,de keçi sütü var deneyen varmı.keçi sütü anne sütüne en yakın olanmış
off bızım aşıda 23 unde:26:
benim kızınki de bugün katıydı canım ya, ben elma püresi veriyorum ondan olabilir diye düşündüm.
bir de ben kendime patates falan haşlamıştım, belki benim yediklerimden de kakası katılaşmıştır ama büyük ihtimalle elma püresindendir bence
seninki de ek verdiklerinden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?