2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tşk ederim.oofff bebeğim zayıf,sütüm yookk,memişim acıyorrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aynı sorunları yaşıyoruz ama çok dea kötü değil kiloları 5 kilo kötüymüş bizimkiler orta
sıkma canını ne yapalımben rezene içiyorum sütüm biraz geliyo zaten süt yetmezmiş bu aylarda
ben iyi yersem süt iyi olutyoama eskisi gibi değüil benim kız durmuyo görüşürüz iyi günler herkese

sağolasın içim rahatladı zayıf doğdu bizim yaramaz ek besinlerle toparlamaya çalışıyorum işte
cicibebe 4. aydan sonra verilmiyomu ben bir kaç kere verdim birşey olurmu acaba.

esımın kuzenı 3, aydan berı verıyor. sutu olmadı hıc mama yogurt ıdare edıyor oyle. yogurda katıyor cıcıbebeyı.

ben geldim nasılsınız kız birazdan uyanır die geçmişe baktım uyuyacağı tuttu ilk defa şimdi kalkıp işlensem kesin uyanır

ben geldim nasılsınız kız birazdan uyanır die geçmişe baktım uyuyacağı tuttu ilk defa şimdi kalkıp işlensem kesin uyanır

h.g canım.bende yemek yicem zaman uyanıyo hep.annesinin manken gibi olmasını istiyo sanırım.nasıl olcaksam 68 kiloluk manken

h.g canım.bende yemek yicem zaman uyanıyo hep.annesinin manken gibi olmasını istiyo sanırım.nasıl olcaksam 68 kiloluk manken

hehe hala uyuyo aman uyusunda akşam uyumasın sona gece uykusuna geç dalıoyor. bu arada gece uyanıp deli gibi ağlıo. sancılanıo galiba.

bu bebişlerin sancıları bizi daha çok kıvrandırıyo beyzada aynı gece kuduruyo

benimki 3 gecedir bi tuhaf nasıl bir ağlama öyle sanki bi yerini kestiler( kolik ağlama sanırım ama sakinleşinceye kadar canım çıkıyo..nerden çıktı anlamadım hiç böyle yapmazdı..

benimki 3 gecedir bi tuhaf nasıl bir ağlama öyle sanki bi yerini kestiler( kolik ağlama sanırım ama sakinleşinceye kadar canım çıkıyo..nerden çıktı anlamadım hiç böyle yapmazdı..

canım kolık ilk üç ay olur.uykudayken mi ağlıyo aniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…