bendede oluyo çünki ağrısı kötü baya süt az OLURSA oluyoboş çekiyo oda ağrıtıyo geçiyo ama benim fazla sürmüyo
geçmiş olsun cnm
lansınoh mu verdı. ben basta onu kullanmıstım cok faydalı. ıns tamamen gecer canım ya.
lhiranuruml bence dogum kılosuna bakarsan cok ıyı masallah. boyu da
evet canım inş.sizin geçtimi tamamenn
tşk ederim.oofff bebeğim zayıf,sütüm yookk,memişim acıyorrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sağolasın içim rahatladı zayıf doğdu bizim yaramaz ek besinlerle toparlamaya çalışıyorum işte
cicibebe 4. aydan sonra verilmiyomu ben bir kaç kere verdim birşey olurmu acaba.
esımın kuzenı 3, aydan berı verıyor. sutu olmadı hıc mama yogurt ıdare edıyor oyle. yogurda katıyor cıcıbebeyı.
hakkımda bölümüne kopyalıyorum olmuyo biri yardımcı olabilirmi lütfen
ben geldim nasılsınız kız birazdan uyanır die geçmişe baktım uyuyacağı tuttu ilk defa şimdi kalkıp işlensem kesin uyanır
selam kızlarr nasılsınız
h.g canım.bende yemek yicem zaman uyanıyo hep.annesinin manken gibi olmasını istiyo sanırım.nasıl olcaksam 68 kiloluk manken
hehehala uyuyo aman uyusunda akşam uyumasın sona gece uykusuna geç dalıoyor. bu arada gece uyanıp deli gibi ağlıo. sancılanıo galiba.
bu bebişlerin sancıları bizi daha çok kıvrandırıyo beyzada aynı gece kuduruyo
bu bebişlerin sancıları bizi daha çok kıvrandırıyo beyzada aynı gece kuduruyo
benimki 3 gecedir bi tuhaf nasıl bir ağlama öyle sanki bi yerini kestiler( kolik ağlama sanırım ama sakinleşinceye kadar canım çıkıyo..nerden çıktı anlamadım hiç böyle yapmazdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?