merhaba canım
3. ay dan 1 yaşına kadar 500 gr alması yeterliymiş canım. zaten daha fazla da alırlarsa obez olur yavrularbenim kız da 3 ay a kadar her ay 1,5 kilo alıyordu (maşallah). ama geçen ay 40 günde 1 kilo bile almamıştı. ve dr gelişiminin çok iyi hatta ilerde olduğunu söylemişti.
haklısın canım aslında ben çok takılmıyorum sadece bu ek gıda işine nasıl başlıyacam onu bilemiyorummerhaba canım
3. ay dan 1 yaşına kadar 500 gr alması yeterliymiş canım. zaten daha fazla da alırlarsa obez olur yavrularbenim kız da 3 ay a kadar her ay 1,5 kilo alıyordu (maşallah). ama geçen ay 40 günde 1 kilo bile almamıştı. ve dr gelişiminin çok iyi hatta ilerde olduğunu söylemişti.
maaşallahsadece anne sütüylemi canım?ya ben kafayı yicem benim kız tombik doğdu şimdi kilo almıyo mamada veriyorum.bebe bisküvisi falan versem kilo alır mı acep bilemedim
canım bence bebe bisküvisi konusunda acele etme sonuçta onlar çok işlenmiş besinlermaaşallahsadece anne sütüylemi canım?ya ben kafayı yicem benim kız tombik doğdu şimdi kilo almıyo mamada veriyorum.bebe bisküvisi falan versem kilo alır mı acep bilemedim
canım kaç kilo senin kuzu benimkide 2900 doğdu ama bence okadar bile yoktu çıplak tartmamışlardı anca 2700 düevet canım anne sütü. benim kız 3.070gr doğdu ama sonradan toparlandı maşallah.. sanırım artık her ay az az alacak ama normal olanda 3 aydan sonra en az 500 gr almasıymış. senin bebeğin kaç gr alıyor. 500 gr altındaysa ek gıda vs öneriyorlar dye biliyorum. eğer kilosunda bi sıkıntı yoksa topik olmasın boşver zarif zarif daha güzeller bence
maşallah canım benimki 4 aylıkken 7400 dü senin kuzuda çok iri doğmamış dememkki sütünün kalitesi iyi3 ay 10 günlükken 7 kiloydu. bu hafta aşımız var 4 ay 1 haftalıkken tartılacağız. bende çok merak ediyorum. büyüdükçe süt ihtiyacıda artıyor bakalım kilo almış mı acaba
evet canım anne sütü. benim kız 3.070gr doğdu ama sonradan toparlandı maşallah.. sanırım artık her ay az az alacak ama normal olanda 3 aydan sonra en az 500 gr almasıymış. senin bebeğin kaç gr alıyor. 500 gr altındaysa ek gıda vs öneriyorlar dye biliyorum. eğer kilosunda bi sıkıntı yoksa topik olmasın boşver zarif zarif daha güzeller bence
bilmiyorum ki balum ben de sodayı çok severim ama hiç içmemçünkü hani genelde şişkinlikte içilir ama ben bi türlü tok kalkamıyorum sofradan hep açım açım hamileliğimden beri doyuramıyorum mideyi
canım bence bebe bisküvisi konusunda acele etme sonuçta onlar çok işlenmiş besinler
aslında öle ama bende kilo almasını istiyorum napayım.yoksa sevgili kayınvalidecim gelir yine besleyememişsin çocuuu der
biizmki kilo almasına rağmen ayy rüyaöda gördüm zayıflamıştı hastaydı bilmem ne bilmem ne deyip duruyıorhepsi aynı bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?