2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

maaşallahsadece anne sütüylemi canım?ya ben kafayı yicem benim kız tombik doğdu şimdi kilo almıyo mamada veriyorum.bebe bisküvisi falan versem kilo alır mı acep bilemedim

haklısın canım aslında ben çok takılmıyorum sadece bu ek gıda işine nasıl başlıyacam onu bilemiyorum

maaşallahsadece anne sütüylemi canım?ya ben kafayı yicem benim kız tombik doğdu şimdi kilo almıyo mamada veriyorum.bebe bisküvisi falan versem kilo alır mı acep bilemedim

evet canım anne sütü. benim kız 3.070gr doğdu ama sonradan toparlandı maşallah.. sanırım artık her ay az az alacak ama normal olanda 3 aydan sonra en az 500 gr almasıymış. senin bebeğin kaç gr alıyor. 500 gr altındaysa ek gıda vs öneriyorlar dye biliyorum. eğer kilosunda bi sıkıntı yoksa topik olmasın boşver zarif zarif daha güzeller bence

canım kaç kilo senin kuzu benimkide 2900 doğdu ama bence okadar bile yoktu çıplak tartmamışlardı anca 2700 dü

3 ay 10 günlükken 7 kiloydu. bu hafta aşımız var 4 ay 1 haftalıkken tartılacağız. bende çok merak ediyorum. büyüdükçe süt ihtiyacıda artıyor bakalım kilo almış mı acaba

3 ay 10 günlükken 7 kiloydu. bu hafta aşımız var 4 ay 1 haftalıkken tartılacağız. bende çok merak ediyorum. büyüdükçe süt ihtiyacıda artıyor bakalım kilo almış mı acaba
maşallah canım benimki 4 aylıkken 7400 dü senin kuzuda çok iri doğmamış dememkki sütünün kalitesi iyi

2-3 arası 400 gr aldı.bende mamaya başladım bu ay 600 almıştı.10 gün özce 6.600 dü dün tartıldık.6.500 olmuş.doktor o kadar önemli değil dedi ama benim kafama takıldı.doğum kilosu 3.770

baharcığım zaten tombul doğan çoğu bebek ilerki aylarda zayıflıyor. nedenini bilmiyorum ama çevremde de gördüm tombul doğanlar hep zayıfladı. zayıf çock daha çabuk toparlar derler. zaten bu kiloların hepsi emekleme yürüme döneminde gidecek ister kilolu ister zayıf olsun 6 aydan sonra hareketlendikçe zayıflıyor kuzular

tugba guzel yazı paylasımın ıcın sagol. bu arada maden suyu ıle soda ayrı sey tabı ama meyvelı soda emzırenler ıcebılır mı?

bilmiyorum ki balum ben de sodayı çok severim ama hiç içmem çünkü hani genelde şişkinlikte içilir ama ben bi türlü tok kalkamıyorum sofradan hep açım açım hamileliğimden beri doyuramıyorum mideyi

ben de ıcmıyom kaan ıcın. soracam soracam unutuyom doktora. cok severım de.

Anne sütünün verimini artıran besinleri şu şekilde sıralayabiliriz;
•Su
•Maden suyu
•Meyve
•Meyve suları
•Sebze
•Süt
•Yoğurt
•Kefir
•Ayran
•Şekersiz kompostolar
•Az yağlı yapılmış çorbalar
•Tam taneli buğday ekmekleri
•Kurubaklagiller
•Bulgur
•Yulaf

Görüldüğü gibi; içinde suyun bulunduğu ve vitamin-minerallerin bol olduğu besinler anne sütünü artırmak için tüketilmesi gereken en uygun besinlerdir.

AMA KOMPOSTO BOL BOL ŞEKERLİ YAPILIR NEDENSEHALBUKİ KURU MEYVEDEKİ ŞEKER YETERLİYMİŞ. GEÇEN GÜN BAYAĞI AYRAN İÇMİŞTİM ÇOK İŞE YARADI DUYURULUR BULGURU 2 GÜNDE BİR YAPIYORUM ZATEN ÇOK SEVİYORUM. KURUBAKLAYIDA HAFTADA BİR.

AMA BENİM CANIM ÇOK TATLI ÇEKİYOR YA AYNI HAMİLELİĞİMDEKİ GİBİ TATLI AŞERİYORUM SÜREKLİ. ACABA EMZİRİYORUZ DİYE Mİ? YAZIDA DA TATLIDAN UZAK DURUN YAZIYOR

ben de çok yiyorum ya
gofret çikolata ne bulursam Allah ne verdiyse ama kilo almıyorum sadece aynı kiloda kalıyorum ilk ay bayağı kilo verdim sonrasında yapıştı kaldı hep aynı hep aynı. aklımdayken bi tartılayım ya acaba hep aynı mı gerçekten

aslında öle ama bende kilo almasını istiyorum napayım.yoksa sevgili kayınvalidecim gelir yine besleyememişsin çocuuu der

biizmki kilo almasına rağmen ayy rüyaöda gördüm zayıflamıştı hastaydı bilmem ne bilmem ne deyip duruyıor hepsi aynı bunların

babamız bizi gezmeye götürecek hazırlanalım bari civile gidip kızıma pantolon alacağız:)) netten baktım çok hoşuma gitti. aslında kot alacaktım ama bu keten panatolon daha güzel. salversin mi neydi model ismi kızı olanlar baksın mutlaka süper bi model lila reni

Son düzenleme:
herkese hayırlı günler kilodan bahsetmişsiniz benim kızımda zayıf 6600 dün doktora götürdüm
çok huzursuzdu bir yeri mi ağrıyo dedim tahlil felan yaptılar şükür birşeyi çıkmadı.
doktor anne sütüne devam diyo ben ek gıda vermeye çoktan başladım 4,500aylık şimdi ama zayıf kilo almıyo fazla
ne yapalım sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…