babamız bizi gezmeye götürecek hazırlanalım baricivile gidip kızıma pantolon alacağız:)) netten baktım çok hoşuma gitti. aslında kot alacaktım ama bu keten panatolon daha güzel. salversin mi neydi model ismi kızı olanlar baksın mutlaka süper bi model lila reni
herkese hayırlı günler kilodan bahsetmişsiniz benim kızımda zayıf 6600 dün doktora götürdüm
çok huzursuzdu bir yeri mi ağrıyo dedim tahlil felan yaptılar şükür birşeyi çıkmadı.
doktor anne sütüne devam diyo ben ek gıda vermeye çoktan başladım 4,500aylık şimdi ama zayıf kilo almıyo fazla
ne yapalım sağlıklı olsunlarda
canım doğum kilosu kaçç?
2800 doğdu.aslında kilosu iyiydi bronşit oldu bir kilo zayıfladı ama şimdi iştahı yok fazla zorla yiyiyor ek gıdayıda
boyuda 60cm
merhaba kızlar
nasılsınız?
mrb hoşgeldin.göğsümün acıması dışında ben iyim
sen nasılsın
seninki iyi canım ozaman ya.benim 3770 doğdu şimdi 6.500
hoşbulduk iyiyim ben de,oğlum da anakucağında uyukluyor..
Göğsün yara mı oldu?
kızımın ağzı pamukçuk olmuştu bana geçti ondan.emzirirken canım yanıyo baya bi
geçmiş olsun karbonatlı sudan başka iyi gelen bişey var mı bilmiyorum..sürmeye devam et bence
kızlar bizim dr muz bebekler 5. ayında doğum kilosunun 2 katı, yaşına girdiği zaman da 3 katı olmalı demişti..burdan hesaplayın
karbonatlı suyu denedın mı? yıne mı gecmıyor.
geçmiş olsun cnm süt fazla olmazsada yara oluyo heralde çocuk boş boş çekiyo yara ediyo
olabilir çünkü sütümde çok az.
karbonatlı suylada silyorum cnm.dr ilaç verdi onuda kullanıyorum.ama geçmiş banada.beyzanın ağzındada sadece arkalarda kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?