pekı sızce bu ana kucagı tıpı oto koltukları sızce kac aya kadar kullanılır kı
pekı sızce bu ana kucagı tıpı oto koltukları sızce kac aya kadar kullanılır kı
bende alcamda cok mu gec kaldım sızce almakta
ana kucagı tıpınde olanlar bebek arabalarınada monte edılıyo degl mı
bence 0-18 otokoltukları var onlardan al artık büyüdüler ana kucanı bizde elimizde taşıyamıoz kız büyüdükçe ağırlaştı.bende alcamda cok mu gec kaldım sızce almakta
ana kucagı tıpınde olanlar bebek arabalarınada monte edılıyo degl mı
cnm ben oto koltuğunu chicco proxima aldım memnunum da. 0-18 kg. ilk zamanlar yanlarında minder gibi destekleyi,cileri var 6 kiloya kadar onunla kullanıyorsun biz çıkardık. ama ana kucağı gibi kullanılamıyor tabi
sağol htc iyiyim. bayasen nassın
canım asırı cıvık yaaa
canım cıvıklığını bilemem ama bizimki günde bazen 6 kere falan yapıyo doktorda normal dedi yani 2yle birşey olmaz
kızlar bu sıralar erkenden mama yemek istiyor ve uyumamak için direniyor.bir saat uğraşıyoruz.daha öncede yazmıştım ağlayarak uyanıyor salla geri yatır sonra tekrar birkaç kez denedikten sonra dalabiliyor.acaba anason versem sakincası olur mu?derin uyku yok aylardır.
benim kızımı anlattın sanki.benimkide aynı problemler.ama sadece emiyo benimki mama vermiyorum.anasonu hiç denemedim ama rezene çayı vermeye basladım bende hiç faydası olmadı
anoson zararlşı kızlar fazla vermeyinben anasonlu rezene içiom benden kızda faydalanıo işte direk kıza vermedim ihç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?