2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pekı sızce bu ana kucagı tıpı oto koltukları sızce kac aya kadar kullanılır kı

cnm ben oto koltuğunu chicco proxima aldım memnunum da. 0-18 kg. ilk zamanlar yanlarında minder gibi destekleyi,cileri var 6 kiloya kadar onunla kullanıyorsun biz çıkardık. ama ana kucağı gibi kullanılamıyor tabi

bende alcamda cok mu gec kaldım sızce almakta

cnm anakucağı alma artık onlar küçük kalır hemen.oto koltuklarının ağırlıkları daha fazla boy boy.

ana kucagı tıpınde olanlar bebek arabalarınada monte edılıyo degl mı

her arabaya olmuyo.takım halinde almak gerekiyo.ya da arabana uygun anakucağı var mı sorman gerekiyo aldığın yerden.ama öyle ayrı ayrı alınca pahalıya denk geliyodu biz alırken.

bende alcamda cok mu gec kaldım sızce almakta
bence 0-18 otokoltukları var onlardan al artık büyüdüler ana kucanı bizde elimizde taşıyamıoz kız büyüdükçe ağırlaştı.
ana kucagı tıpınde olanlar bebek arabalarınada monte edılıyo degl mı

ben chicco almıştım ana kucanıda arabayıda. ikisi chicconın farklı modeli ama ana kucağını bebek arabasına koyabiliyorum gayet sağlam hiçbişe olmuo.

cnm ben oto koltuğunu chicco proxima aldım memnunum da. 0-18 kg. ilk zamanlar yanlarında minder gibi destekleyi,cileri var 6 kiloya kadar onunla kullanıyorsun biz çıkardık. ama ana kucağı gibi kullanılamıyor tabi

heh işte bunu diom cnm . artık büyüdüler zaten ana kucağı almak manasız olur onun yerine ev tipi alsın gittiği yerede götürebilir katlananları var.

kızlar bu sıralar erkenden mama yemek istiyor ve uyumamak için direniyor.bir saat uğraşıyoruz.daha öncede yazmıştım ağlayarak uyanıyor salla geri yatır sonra tekrar birkaç kez denedikten sonra dalabiliyor.acaba anason versem sakincası olur mu?derin uyku yok aylardır.

benim kızımı anlattın sanki.benimkide aynı problemler.ama sadece emiyo benimki mama vermiyorum.anasonu hiç denemedim ama rezene çayı vermeye basladım bende hiç faydası olmadı

benim kızımı anlattın sanki.benimkide aynı problemler.ama sadece emiyo benimki mama vermiyorum.anasonu hiç denemedim ama rezene çayı vermeye basladım bende hiç faydası olmadı

rezene bende denedim ama olmuyor.anason belki fayda eder diye düşünüyorum.ne yapacağımı şaşırdım.gündüzleri ilk uykuya daldığında ne yaparsam sonra hep başındayıım.doktora götürmyi düşünüyorum.bu ağlamalar çok canımı sıkıyor..

anoson zararlşı kızlar fazla vermeyin ben anasonlu rezene içiom benden kızda faydalanıo işte direk kıza vermedim ihç.

bende kimyon tohumu ve rezene aldım bugün.rezeneyle kaynatıp içicem bakalım fayda edicekmi.gecen tvde duydum iyi geliyomuş.bi kurtulsak şu gazdan rahatlıcak yavrumda bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…