2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bitti deyinc yine geriliyor oğlum arada alt kaçırmalar devsam tek farkımız gece 2 kre kaldırıyorduk 1 e düşürdük
siz de durum ne

Kizlarrr nerelerdesiniz nasilsiniz? Yavrular iyidir insallah. Ne zamandir bakamiyorum Mayis anneleri dogum yapiyor onlarin heyecanlarina bakiyorum arada. Biz iyiyiz cok sukur. Sipam bir iyi kilo aliyor bir az kilo aliyor. Idare ediyoruz. Ayse de sabirsiz ne zaman dogacak deyip duruyor. Ben de sıkıldım artik. Cok hafifim surekli temizlik modundayim. Cif ve yessil sabun kokusuna dustum sabah aksam tencere kapi cifleyip kendimi ve ayseyi yikiyorum. Dun Ayse isyan etti ben artik yikanmak istemiyorum diyerek :)) Hazirliklarimiz da bitti haftaya da perde koltuk hali moduna girecegiz annemle kadin gelecek. Mayis 15'ten sonra da doktor nw zaman derse prensimiz aramiza katilacak. Ayy yine yazdim cok opuyoruz sizi ve yavrulari.

Mayis anneleri topiginde de tazmistim "dişi kuş sendromu" yasiyorsun :)))
Ayse yi rahat biraksana sen,ne istiyorsun yavrudan yikayip duruyorsun :) git yelek falan or ogluna ugrasna kizla

Mayis anneleri topiginde de tazmistim "dişi kuş sendromu" yasiyorsun :)))
Ayse yi rahat biraksana sen,ne istiyorsun yavrudan yikayip duruyorsun :) git yelek falan or ogluna ugrasna kizla

FircA yiyip duruyorum zaten :) Evde canim sıkılıyor cikip gezeyim desem Ayse ile zor oluyor. Cisim geldi su istiyorum kovalamaca oynayalim diye tutturuyor. Yelek ormek gibi bir yetenegim yok malesef :))
Sen napiyorsun Fatih bey ne alemde. Kardes istiyor mu pasa :)

Kardesi olsa isteyecek galiba :)) kucuk bebek gorunce bir abi edasiyla ilgileniyor :)) birde fatih herkesle herseyini paylasiyor gecen gun bir torba oyuncagini kendi elleriyle verdi bir tanidigimin ogluna :)) yiyecek,oyuncak hic kiskanmaz verir.disarida bisey gorunce bunu ......ya alalim der.
Ben hala gogusumdeki iltihap ici ilac iciyorum neredeyse iyilesti gogusum ilaclarim bitsin birazda zaman gecsin ikinciyi dusunebilirim galiba :))
Sende saglikla al kucagina insallah prensini

Aferim Fatih'e. Bizimki hayatta vermez :) Kizlar daha bir fena oluyor galiba bu konularda. Hadi bakalim hayirli haberker aliriz insallah sennden de :)

Kizlaar gunaydin :))
Cocuklarimizin bayrami kutlu olsun :))
Pzt.Fatih in boy-kilosunu olcturdum :))
Boy:107cm
Kilo:18.800(kiyafetle)

Kizlaar gunaydin :))
Cocuklarimizin bayrami kutlu olsun :))
Pzt.Fatih in boy-kilosunu olcturdum :))
Boy:107cm
Kilo:18.800(kiyafetle)

günaydın aslıcım....herkesin bayramını kutlarım,ben işyerindeyim çalışıyorum bugün..oğlumun okulda şenliği var..bahçede kutlama yapcak oyunlar oynayacaklar,ben de inşallah birazdan 1 saat izin alıp gidicem...
maşallah Fatihe,bir de Ata kocaman olmuş diyosun,nerdeyse aynılar...:) Ata da 110 cm,19,5 kg.

Ata yada masallah
Ata yi op bugun benim icin.birde fotograf cek album yaparsin olur mu?

selam annişler ve ekim kuzuları
ya bebeği n resimlerini eklemek istedim ama hep büyük dedi nasıl yapsam ki kızlarr
mert eren de105 cm 19 kilo
minnakım da 55cm 5700gr hehe
zor geçiyor mert eren hala alışamadı sıkıntımız sürekli ilgi istiyor ve bağırarak konuşuyor

Ohh erkek cocuklari tabi masallah iri oluyorlar. Ayse'nIn boy 100 cm falandi kilosu da 15-16 gidip geliyor. Ama olcturmedik ne zamandir. Pat diye konuya girdim herkes iyidir insallah. Emell kucuk bey de buyumus ne guzel, Mert alisamadi demek :/ Benim de en buyuk korkum bu. Ayse surekli kardesini sevdigini soyluyor pek mutlu ama gelince ne olur bilmiyorum
Insallah alisirlar.

Aslii tesekkur ederiz :) gecmis anneler gununuz kutlu olsun kizlar. Yavrularla uzun yillar kutlariz insallah.
Herkes iyidir umarim. Ben haftaya sali gunu doguma gidecegim insallah. Sipam yaramazlik yapmazsa tabi. Sıkıldım artik bir yandan da korkuyorum ama kacis yok :)

OpuyoRuz sizi.

Yaaaaa saglikla kucagina alirsin insallah
Ne guzel artik 4kisilik bir aile olacaksiniz
Allah sizi nazarlardan korusun

Kizlarr bakiyorum bakiyorum kimse birsey yazmiyor. Nerelere kayboldunuz. Merak ettim sizleri cocuklari. Herkes iyidir insallah. Ben dogum yaptim cuma gunu bir ay olacak. Sipam iyi cok sukur. Ayse de pek mutlu ama cok ilgilenmiyor. Arada kucagina aliyor opuyor seviyor o kadar. Babamiz alamiyor tabi Ayse pek istemiyor tahmin ettigim uzere beni degil babasini kiskaniyor. Havalar fena. Tatile gidemiyoruz:/ Iki gundur de kucugum hasta. Nezle olmus fena oksuruyor. Kosturuyorum ozetle. Ozlemisim bebek kokusunu iyi ki olmus diyorum. Cok seviliyor gercekten de :) Telefondan foto yukleyemedim. Bir ara becerebilirsem yuklerim. Hepinizi opuyoruz :)

Merhaba hepinize 2010 ekim anneleri
Artık kimse yazmıyor doğal olarak ben bir yandan 2014 şubat annesi de olduğum için bakma fırsatı buluyorum:) küçüğümüz 8,5 aylık oldu. Çok zor geçiyor günler. Küçük oğlum zor bi bebek sürekli hareket halinde hiç yalnız kalmak istemiyor basıyor çığlığı. Büyük oğllum da ancak anaokuluna alıştı 1 ayda tam zamanlı olarak ama hasta olmaya başladı bı da gayet normal bir süreçmiş oyle diyorlar dr lar da dahil olmak üzere. Ama olan minişe oluyor. Abisinden kapıyor kulağında iltihap oldu mecburen antibiyotik, hayata erken atıldı:) ikincilerin bağışıklığı çabuk gelişir dedi dr umuz:) aman geçici hastalıklar olsun da bunlar yaşanacak mecburen. Abimiz de 27 ay anne sütü aldı ama sık hasta oluyor anne sütü ile hiç ilgisi yok dedi dr. Bu olacak başka türlü bağışıklığı gelişemezmii. Sizlerde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…