- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
iyiyiz şükürrr koşturma halindeyiz kıskaçnlık çok belli etmese de
Mayis anneleri topiginde de tazmistim "dişi kuş sendromu" yasiyorsun :)))Kizlarrr nerelerdesiniz nasilsiniz? Yavrular iyidir insallah. Ne zamandir bakamiyorum Mayis anneleri dogum yapiyor onlarin heyecanlarina bakiyorum arada. Biz iyiyiz cok sukur. Sipam bir iyi kilo aliyor bir az kilo aliyor. Idare ediyoruz. Ayse de sabirsiz ne zaman dogacak deyip duruyor. Ben de sıkıldım artik. Cok hafifim surekli temizlik modundayim. Cif ve yessil sabun kokusuna dustum sabah aksam tencere kapi cifleyip kendimi ve ayseyi yikiyorum. Dun Ayse isyan etti ben artik yikanmak istemiyorum diyerek :)) Hazirliklarimiz da bitti haftaya da perde koltuk hali moduna girecegiz annemle kadin gelecek. Mayis 15'ten sonra da doktor nw zaman derse prensimiz aramiza katilacak. Ayy yine yazdim cok opuyoruz sizi ve yavrulari.
Mayis anneleri topiginde de tazmistim "dişi kuş sendromu" yasiyorsun :)))
Ayse yi rahat biraksana sen,ne istiyorsun yavrudan yikayip duruyorsun :) git yelek falan or ogluna ugrasna kizla
FircA yiyip duruyorum zaten :) Evde canim sıkılıyor cikip gezeyim desem Ayse ile zor oluyor. Cisim geldi su istiyorum kovalamaca oynayalim diye tutturuyor. Yelek ormek gibi bir yetenegim yok malesef :))
Sen napiyorsun Fatih bey ne alemde. Kardes istiyor mu pasa :)
Kardesi olsa isteyecek galiba :)) kucuk bebek gorunce bir abi edasiyla ilgileniyor :)) birde fatih herkesle herseyini paylasiyor gecen gun bir torba oyuncagini kendi elleriyle verdi bir tanidigimin ogluna :)) yiyecek,oyuncak hic kiskanmaz verir.disarida bisey gorunce bunu ......ya alalim der.
Ben hala gogusumdeki iltihap ici ilac iciyorum neredeyse iyilesti gogusum ilaclarim bitsin birazda zaman gecsin ikinciyi dusunebilirim galiba :))
Sende saglikla al kucagina insallah prensini
Kizlaar gunaydin :))
Cocuklarimizin bayrami kutlu olsun :))
Pzt.Fatih in boy-kilosunu olcturdum :))
Boy:107cm
Kilo:18.800(kiyafetle)
günaydın aslıcım....herkesin bayramını kutlarım,ben işyerindeyim çalışıyorum bugün..oğlumun okulda şenliği var..bahçede kutlama yapcak oyunlar oynayacaklar,ben de inşallah birazdan 1 saat izin alıp gidicem...
maşallah Fatihe,bir de Ata kocaman olmuş diyosun,nerdeyse aynılar...:) Ata da 110 cm,19,5 kg.
Aslii tesekkur ederiz :) gecmis anneler gununuz kutlu olsun kizlar. Yavrularla uzun yillar kutlariz insallah.
Herkes iyidir umarim. Ben haftaya sali gunu doguma gidecegim insallah. Sipam yaramazlik yapmazsa tabi. Sıkıldım artik bir yandan da korkuyorum ama kacis yok :)
OpuyoRuz sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?