günaydın ekimcikler...
evet ya albüm zamanı bence de..ama beni,m paşamın zaten son fotosu duruyor albümde:):)
maşallah Ayşe ye ,tam abla olmuş demek ki,ne güzel,benimki de yaramaz bir bücürük oldu tam..:)söyledikleri sorudkları çok komik oluyor artık,eğleniyorum onunla ya..biraz da sakinleşse..
aslıcım,Fatih arada bir kaçırıyor heralde değil mi?sen gece bezi bırakmıştın?
ben bir süredir kaldırmıyorum da tuvalete,çişi gelirse kendisi uyanıp çağırıyor beni..
3kilo muben hamile oldugumu ogrendigimde 3kilo almistim bile masallah Aysecige sonunda isyan etti he :) fatih gecen gece uyanmis biseyler soyluyo sonra aglamaya basladi neoldu dedim "altima yapiyirum"diye iyice aglamaya basladi aldim wc ye goturdum tabii yarisini tataga yapmisti wcye yarisi kaldi :))
Ozlem album yapsana cok merak ettim seni
Bence hepimizin album tapna zamani geldi, yapabilirsem yapicam simdi
Bu arada ben Mert Eren i hic gormedim cok merak ediyorum
ekliyim canımmm albüm yapayım doğumdan sonra hem yeni bebişi hem mert ereni görürsünüz olmaz mı
Tunaydinn. Aslii albumu Adana donusunde yaparim canim. Pek fotoojenik degilim :) Ayse'nin de saclarini küt kestirdim onu da koyarim.
Fatih'e kocaman bir masallah. Nasil da yakışıklı bayildim saclari da taramis ohh :) Ata'yi da gorunce ohh dedim erkek cocugu da tatli olabiliyormus eheh. Abi olacak yasa geldi artik bizim ekimciklerr dduyrulur annelerii
Cogu resime hata verdi ama birkac resimde olsa ekleyebildim :))
Tunaydinn. Aslii albumu Adana donusunde yaparim canim. Pek fotoojenik degilim :) Ayse'nin de saclarini küt kestirdim onu da koyarim.
Fatih'e kocaman bir masallah. Nasil da yakışıklı bayildim saclari da taramis ohh :) Ata'yi da gorunce ohh dedim erkek cocugu da tatli olabiliyormus eheh. Abi olacak yasa geldi artik bizim ekimciklerr dduyrulur annelerii
Tesekkur ederiz ozlem teyzesi, saclarini uzatiyordum, esimle berbere yolladim şekil verdirsin diye kisa kestirip gelmissari yelekli resminde berberden yeni gelmisti:))
Sizede hayirli yolculuklar donuste albumu bekliyorum bak heee sen her halinle guzelsindir....
Ah canım benim pek niyetim yok,Emel le aynı yaştayız biz,36 oldum artık.o yaptı 2.yi ki tam zamanı bence..ama benden 1 çocuğa daha anne çıkmaz heralde..bazen çok istiyorum bebek kokusu özlüyorum ama oğluşumla uğraşınca hemen atıyorum kafamdan:):)
bugün öğretmeninden şikayet aldık,diğer çocuklara vuruyor diye,eli de ağır maşallah kuvveti de yerinde,diğerleri ağlıyormuş..
dün de uyku yüzünden bana vurdu,burnuma geldi,nasıl ağladım hem sinirimden hem canımın acısından..
ne yapsam olmuyor,suyuna gidiyorum,konuyu değiştiriyorum,yok olmuyor..odaya gidip düşünme yöntemini okudum kitaplardan,odasına gitmiyor,sürükleyerek götüremiyorum bile..her yerimde minik morluklar var..
bende çare kalmadı artık,Ankarada annemin eski çalıştığı kreşte pedagog vardı,onunla görüşmeye başlıcam bugün..
cnaım sıkkın anlıcanız
tatlım 1mart günü sezeryan olacağımm inşallah
demek memeleketime geliyorsun canmmmm
canlarım ben geldim doğum yaptım ama 1 mart değil 28 şubattta oldu dr kongreye gidecekti bekle dedi yok dedim 1 gün önceye alındı doğum spinal sezeryan oldum iyiyiz emre mete oldu kardeşimizin adı 3350 doğdu evdeyiz sarılık çıktı tabi bende de i,ddetl, baş ağrısı oldu şimdi iiyiyim yine gelirm eklerim resimlerimizi sevgiiler
Gözünüz Aydın gelmiş miniğiniz Allah analı babalı büyütsüniyi olmanıza sevindim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah
Iki çocuklu olmak nasıl oluyormuş artık sık sık gelir anlatırsın :))ayyyy kokla benim için miniğini ben burdan hissederim kokusunu zaten yazarken bile kokluyormuş gibi nefes aldım :))
Bu arada benim ablamında iki oğlu var birinin adı Emre birinin adı Eren :))
canlarım ben geldim doğum yaptım ama 1 mart değil 28 şubattta oldu dr kongreye gidecekti bekle dedi yok dedim 1 gün önceye alındı doğum spinal sezeryan oldum iyiyiz emre mete oldu kardeşimizin adı 3350 doğdu evdeyiz sarılık çıktı tabi bende de i,ddetl, baş ağrısı oldu şimdi iiyiyim yine gelirm eklerim resimlerimizi sevgiiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?