2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın ekimcikler...
evet ya albüm zamanı bence de..ama beni,m paşamın zaten son fotosu duruyor albümde:):)
maşallah Ayşe ye ,tam abla olmuş demek ki,ne güzel,benimki de yaramaz bir bücürük oldu tam..:)söyledikleri sorudkları çok komik oluyor artık,eğleniyorum onunla ya..biraz da sakinleşse..
aslıcım,Fatih arada bir kaçırıyor heralde değil mi?sen gece bezi bırakmıştın?
ben bir süredir kaldırmıyorum da tuvalete,çişi gelirse kendisi uyanıp çağırıyor beni..

Gunaydin....
Bezi nisan ayinda biraktik toplamda 3kere kacirmistir gece hic kalkmiyordu ama bu son zamanlarda aliskanlik oldu gece 1kere kalkiyor :))
Fatih te bazenncok komik konusuyor gecen hafta disarida horoz gordu "Allah belasini vermesin yaaa cok tatli"diye bir bagirdi napicami sasirdim ama cok guldum :)) boyle basi sonu ayri cumleler kuruyor bazen komik oluyor.bide Allah iyiligini versin yerine Allah yeleğini versin diyor :))
Bide ben cok soylenince abartna anbe diyor
Bu arada fatih subhaneke duasini ogrendi:) 3-4ay once bir gece uyumamak icin inat ediyordu vende aldin yanima madem uyumuyor dua okutayim dedim bir gecede ezberledi

ekliyim canımmm albüm yapayım doğumdan sonra hem yeni bebişi hem mert ereni görürsünüz olmaz mı

Yaaa kizlar ben album yaptim ama artik nasil ozel bi album olduysa ben bike goremiyorum :)))
Album kapaginda resim var ama aciyorum resim bulunmuyor diyo zaten cogunda hata verdi ekleyemedim ( bakinca gozukup gozukmedigini yazarmisiniz

Tunaydinn. Aslii albumu Adana donusunde yaparim canim. Pek fotoojenik degilim :) Ayse'nin de saclarini küt kestirdim onu da koyarim.
Fatih'e kocaman bir masallah. Nasil da yakışıklı bayildim saclari da taramis ohh :) Ata'yi da gorunce ohh dedim erkek cocugu da tatli olabiliyormus eheh. Abi olacak yasa geldi artik bizim ekimciklerr dduyrulur annelerii

Tesekkur ederiz ozlem teyzesi, saclarini uzatiyordum, esimle berbere yolladim şekil verdirsin diye kisa kestirip gelmis sari yelekli resminde berberden yeni gelmisti:))
Sizede hayirli yolculuklar donuste albumu bekliyorum bak heee sen her halinle guzelsindir....

Son düzenleme:
Cogu resime hata verdi ama birkac resimde olsa ekleyebildim :))

çok tatlı olmuş canımkız anneleri kızmasın ama erkek çocuk bu yaşlarda pek güzle oluyor

ah canım benim pek niyetim yok,Emel le aynı yaştayız biz,36 oldum artık.o yaptı 2.yi ki tam zamanı bence..ama benden 1 çocuğa daha anne çıkmaz heralde..bazen çok istiyorum bebek kokusu özlüyorum ama oğluşumla uğraşınca hemen atıyorum kafamdan:):)
bugün öğretmeninden şikayet aldık,diğer çocuklara vuruyor diye,eli de ağır maşallah kuvveti de yerinde,diğerleri ağlıyormuş..
dün de uyku yüzünden bana vurdu,burnuma geldi,nasıl ağladım hem sinirimden hem canımın acısından..
ne yapsam olmuyor,suyuna gidiyorum,konuyu değiştiriyorum,yok olmuyor..odaya gidip düşünme yöntemini okudum kitaplardan,odasına gitmiyor,sürükleyerek götüremiyorum bile..her yerimde minik morluklar var..
bende çare kalmadı artık,Ankarada annemin eski çalıştığı kreşte pedagog vardı,onunla görüşmeye başlıcam bugün..
cnaım sıkkın anlıcanız

Tesekkurler canim :)

Sıkma canini valla bugunlerde cok duyuyorum bu sikayeti. Hatta sabah annem anlatti bi aile dostumuzun torununu ogretmeni sikayet etmis psikologa yollatmis. Vardir kendi iclerinde kizdiklari birseyler. Guclu kuvvetliler masallah. Hem pedagoga ben de goturmek istiyorum valla. Ayse pek hakkini savunamiyor. Birak Ata pasa hakkini savunsun. Vurup dokmesini onaylamiyorum tabii ama ustune dusme fazla. Kendini de uzme, duzelecektir.

Bencede cok uzme kendini Ceren
Benim fatihte hakkini savunamaz daha dogrusu bir yere kadar savunur bakiyor olmuyor aglamaya basliyor :/
Bi arkadasi var her firsatta fatihe vurur elini tirmaladi kanatti yuzune oyuncakla zarar verdi ana benim oglumhala onu gorunce senbenim arkadasimsin, seni cok seviyorum falan diyo
Ama en son canima tak etti esime dedim buna vurmayi daha dogrusu kendini savunnayi ogret dedim sobra o arkadasini gorunce sen benim elimi acitmistin diyip bu tane patlatti valla ne yalan soyliyim uzulmedim
Ama yanlis anlamayin fatih hala daha kimseye vurmaz tanimadigi cocuklara bile sarilip canim arkadasim der
Ben oglumun arkadasinada kizmiyorum annesi sorumsuz annesine kiziyorum zaten artik gitmiyorum o gelmedikce gorusmuyoruz da
Baska bir arkadasimiz var ana ogul onlarla gorusuyoruz
Ayyy ne doluymusum bu konuda hee :)
Velhasil ceren bana gore pisirik olmasindansa kendini savunmasi daha iyi bir sorun:))

valla cerencim hakkını savunuyorsa bırak yapsın mert eren de kendini savunur
ama mert eren de şu var herkes beni sevsin diye herşeyi yapar o davranışı korkutuyor beni hani bir gruba girmek için kendini paralarsın ya öyle hemen arkadaş olur uyumludur ama karşı taraf onu sevsin diye ne derlerse yapar bir yapısı var o özelliğin sevmiyorum mesela

merhaba kızlar...
hepiniz hakkını savunsun yazmışsınız ya,bence de ama Ata nın durumu biraz daha farklı.ynai aslında öyle cevval değildir,amiyane tabirle o kadar yırtık değildir aslında ama bu ara böyleyiz işte...bazen durup dururken yapıyor bunu..
neyse ben bu bahsettiğim pedagogla görüştüm telefonda uzun uzun..bana söylediği,ilgi ve sevginize ihtiyacı var bu sebple yapıyor.her çouck fakrlı farklıdır,ata çok sevgi ilgi isteyen bi rçocuk ve bu yüzden uyumak istemiyor,size doyamadığı için..
mesela ben akşam 6 da evde oluyorum 9 30 da yatıyor Ata(sözde )..bana ilk söylediği şey;bu zamanı da oğlum yemeğini ye,dur yapma demekle geçiriyorsunuz değil mi dedi:):) evet aynen dedim
genel hatlarıyla bana tavsiyeleri:
her akşam anne-oğul ve baba-oğul saati yapıyoruz.30-40 dk arası(zaten kendisi sıkılıyr fazla olunca inanın:)diyorum ki odana girip seninle anne-oğul saati yapıcaz ve senin istediklerini oynıcaz.eşime de diyorum ki,telefonalarıma bakar mısın,kimse bizi rahatsız etmesin,sen de dahil diyorum.. oğlum bayıldı kendisini çok özel hissetti.biz büyükler olarakbil bunlar bize söylense özel hissederiz heralde :):)
h.sonları da tüm vaktimizi ona ayırmamızın yanlış olduğunu söyledi.çocuğun dengesi bozuluyor dedi.başbaşa 1 veya 2 saat yeterlidir dedi.1 gün babasıyla,ertesi gün anneyle başbaşa olsun dedi.ailece de tabii ki zaman geçirin ama birebir de çok öenmli dedi..
sinir vurma vs ataklarında sakin olun,sadece sıkı sıkı sarılın dedi.benim de sana ihtiyacım var seni seviyorum gibi cümlelerle sakinleştirin dedi.
yemek olayında kendisi kara versin ne kadar yemek koyacağına tabağına ama bitirmesi gerektiğini söyleyin dedi.ve karışmayın dedi.kızmayın sinirlenmeyin dedi..
2 gündür okulda gayet iyiymiş,dün de 10 da yatırdım,yarım saatte uyudu,bizim için büyük değişiklik :):)
2 hafta sonra tekrra görüşelim dedi..
sizin karı koca ilişkileriniz d ebozulmuştur,o zaman da sizinle terapi yapıcam dedi vallahi doğru,tüm akşam paşayla ilgilen uyutmaya çalış,odaya kim girip çıktığı belli değil,herkes bi yerlerde uyuyup kalmış oluyor,2 aydır nerdeyse kocamla başbaşa kalıp sohbet bile edemdik vallahi..

çok uzun yazdım ama kusura bakmayın:)
bu akşam paşa bey babaannede kalacakmış öyle dedi bana ..:):)

tüm ekimcikleri öpüyorum

tatlım 1mart günü sezeryan olacağımm inşallah
demek memeleketime geliyorsun canmmmm

Sonunda buyuk gun geldi
Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah, iyi haberlerinizi bekliyoruz
HAYIRLI DOGUMLAR
IYIKI DOGDUN MERT EREN IN KARDESI

Cerenn canim gelismelerin olmasina sevindim canim. Boyle devam eder insallah :)

Emell insallah hersey yolunda gitmis bebegini saglikla kucagina almissindir. Hayirli olsun canimm :))

canlarım ben geldim doğum yaptım ama 1 mart değil 28 şubattta oldu dr kongreye gidecekti bekle dedi yok dedim 1 gün önceye alındı doğum spinal sezeryan oldum iyiyiz emre mete oldu kardeşimizin adı 3350 doğdu evdeyiz sarılık çıktı tabi bende de i,ddetl, baş ağrısı oldu şimdi iiyiyim yine gelirm eklerim resimlerimizi sevgiiler

Gözünüz Aydın gelmiş miniğiniz Allah analı babalı büyütsün iyi olmanıza sevindim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah
Iki çocuklu olmak nasıl oluyormuş artık sık sık gelir anlatırsın :))ayyyy kokla benim için miniğini ben burdan hissederim kokusunu zaten yazarken bile kokluyormuş gibi nefes aldım :))
Bu arada benim ablamında iki oğlu var birinin adı Emre birinin adı Eren :))

şimdilik yolunda annem var çünkü ve abimiz babaanneye gidiyor arada ama annem gidince ve mert eren evde olunca şenlik başlıcak canım
ya ne güzelllll adaşları var demek

Merhaba, çok sevindim gözünaydın:)
Umarım rdhat atlatmışsındır hastanedeki süreci konuşmuştuk senle hatırlarsan:)
Oglun evde kaldı di mi sen ameliyattayken. Ben de 2 çocuklu yaşama alışmaya çalışıyorum doruk 1 aylık oldu herşey yolunda allaha şükür ama zorlanıyorum gerçekten . Büyük yuvaya da gitmiyor bütün gün evde mücadele ediuoruz. Gece uykuları bozuldu biraz. Uyanıp beni çağırıyor sık sık. Oteki de emiyor tabi ben kendimi klonlasam diyorum:)
Allah hepimizin yardımcısı olsun:) bugünler de geçecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…