2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Selam
Kızlar dün hastanede randevum vardım usg çektirdim bahçede sonucu bekliyorduk fatih kediye ot verirken :)kedi biranda tırmaladı ilk 5dk.bişey olmamış gibi davrandım sonra neler olabileceğini düşündükçe korktum birde hastanedeki kedi kim bilir ne mikroplar taşıyordur (acile götürdüm enfeksiyon bölümü yokmuş (bezmi alem)ama doktora rica ettim baktı hasekiye gitmemi söyledi sonuçlarımı alıp oraya gittik aşı yaptılar daha 4doz var,bi kadında soruyor 3.dozdan sonra gelmesek olurmu diye,doktorda;bunlar adli vaka gelmediğimizde polise bildirmek zorundayız dedi kadında "polisten korktuğu için"bütün aşıları yaptıracak galiba yoksa çocuğun sağlığı önemli değil....

Emell hayirli olsun canim. Ne guzel zor bolumu atlattin :) ismiyle yasasin yavrularin.

Asli doktora gitmekle iyi yapmissin. En korktugum sey kedi kopek saldirisi. Ben hayatta yaklasamam korkarim cunku. Ayse de alissin istiyorum ama sokaktaki kediye de guvenemiyorum. Kizda hayvan sevgisi olmayacak bu gidisle.

evet canım mert babaannede kaldı akşam üzeri geldi hediyeler falan iyiydi ama benden ayrılmak üzdü onu hastanede kalmamdan dolayı üzgündü
eşime sen gelme mertle kaldedim babaannede yatarlar dedim ama mert eren evimizde yatalım deyince baba oğul eve gelmişler evde uyudular
mert hala babaanneye gidiyor emrede sarılık çıktı herügn dr gidiyorouz o yüzden daha evde üçümüz kalmadık annem gidince ne olacak evi çekip çeviriyor gitmeden düzene koyayım diyor allah razı olsun o olmasa ne yapardım bilmiyorum
gece uykuları bozulmadı ama nasıl davranacağımızı bilmiyorum eşim çok hassas davranıyor merte bu seferde bunu kullanamasından korkuyorum eşim de hasssas davranmıyorsun diyor valla şaşırdım ne yapacağımı
geçmiş olsun canım valla eskiden kedi tırmalasa bişey olmaz derdik ama şimdi valla tırsıyoruz hayvanlardan

sağol canım
valla ben de alışsın istiyorum ama eşim sevmez hayvanları uzak durur merti de uzak tutuyor saldırır falan diye mertte korkuyor köpekten eşim aşıladı tırmalar havlar saldırır uzak dur falan diye diye

Kızlarrr kayıpsınız yinee. Nasılsınız, yavrular iyidir inşallah. Biz döndük Adana'dan. Başta tereddütlüydüm ama iyi oldu gittiğimiz Ayşe'ye çok yaradı. Dili açıldı sıpanın kendine güveni geldi. Sağa sola çatıyor şimdi =) Bir albüm yaptım ama boydan kendimi koyamadım çünkü çektirmedim hiç Yedim içtim yattım iki kilo aldım geldim. Ama sıpam kilo almamış haftaya nst maceramız başlıyor. Hayırlısıyla 10 haftamız kaldı. Öpüyoruz sizi...

Hoşgeldiniiiiz
Oluyormu olmuyormu derken bak geri sayım başladı sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah zaten bu ara etrafımdaki herkes hamile :/
Bakalım sıra kimde....

Hoşgeldiniiiiz
Oluyormu olmuyormu derken bak geri sayım başladı sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah zaten bu ara etrafımdaki herkes hamile :/
Bakalım sıra kimde....

Sagol canimm. Sana gelmistir belki de sira :)
2 çocuk zormuş arkadaşlarrrrrrrrrrrrböyleyimmmmmmmm

Emell sabah sabah hem korktum hem cok guldum :) Allah yardimcin olsun canimm.

Sagol canimm. Sana gelmistir belki de sira :)

Emell sabah sabah hem korktum hem cok guldum :) Allah yardimcin olsun canimm.

korkunu ecele faydası yok doğacak kuzunnnn heheheh bugün bugün öğretmen arkadaşım geldi ev perişan valla çok utandımmmm

Ben de çok zorlanıyorum valla 2 çocuk gerçekten zormuş:) kırkımız çıktı artık ama gece hiç uyumuyor gibiyim ama bebekten çok 3,5 yaşındaki oğlum gece birden çok kez uyanır oldu geçici bir durumdur herhalde diye avutuyorum kendimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebekte sıkıntı olmuyor 3.5 yaşındaki bebeler sıkıntı yapıyor oyyyyy zor gerçekten

Aynen oyle valla bebek daha kolay lu an için.. Büyük bebek en zoru:) onun psikolojisini bozmayalım diye uğraşıyoruz ama olan annelere oluyor valla.. Biraz havalar düzelsin mikroplar yatışsın yuvaya vereceğim ancak oyle birazcık rahatların diye düşünüyorum:)

Allah yardimciniz olsun kizlar. Gozumu korkutuyorsunuz he :) Ben en cok duygu meselesini merak ediyorum. Ikincileri de birinci kadar sevebiliyor musunuz. Sacma bir soru ama ikinciye yeterli duyguyu veremeyecekmisim gibi gwliyor bana. Gecen aksam ruyamda gordum sapsari bi oglum oluyordu uyaninca icim kipir kipirdi. Ayse'ye haksizlik yapacak miyim diye de korkjyorum mesela :/
Dun gece hastalandi. Ayse klasigi heryere kustu uce kadar on kere kalktim kusmuk temizleyip tuvalete tasidim hanimi. Esim de rahatsizdi sansima. Bir de misafirim vardi onun yorgunlugu gecmemisti. Mahvoldum. Sonra bikac ay sonra hastalanan ikj cocuk olursa naparim diye dusunmeye basladim. Sona yaklastikca afakanlar basiyor.
Gecen haftaki kontrolde bebek kilo almamisti. O zaman dank etti dikkat etmedigim. Bir haftada 500 gram aldirdim sipama. Iki sorumluluk da zorluyormus cidden. Simdiden boyleyse Allah yardimcimiz olsun.

Oyy cok dolmusum cok yazdimm. Sizler iyisinizdir insallah.

Duygu meselesi hep beni de duşunduruyordu ama ikinci doğunca farklı bir his geliyor insanın kalbine onun sevgisi de ayrı oluyor ayırdetmek mümkün değil ama ilk gözağrısı diye de bir kavram var:))) ilk oğlumu üzecek olma korkusu hala var içimde, onun yanında ikinciye fazla ilgi gosteremıyorum üzülecek diye .. Belki de pek anlamaz ama yapamıyorum işte.. O benim ilk kuzum.. Kıyamam ona..
Zor ama gerçekten :) yine de cok zevkli tabi allah sana da hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah..ilerde biraz büyüdüklerinde daha iyi olur belki.. Güzel günlerini gorelim inşallah hepimiz

sorma en zoru o zaten
seviliyor hem de nasıl bu bir aşk yeniden aşık olmak gibi mert eren ilk gözağrım canımın bi parçası
emre de mibik aşkım minicik elleri yüzü var baktıkça bakasım geliyor iki tane evladım var yanyana olduklarında öyle mutlu oluyorum ki ama şu an ilgimhep bebekte abiye nasıl baktıysam ona da bakmalıyım diye düşünüüce emre hep kucakta bir taraftan abiyle oynuyorum zor ama bu evlat sevgisi bambaşka

doğru diyorsun mert eren uyuyunca emreyi öpüyorumm kokluyorum

aslı aynı durum bizim başımıza da geldi hastane gönündeyiz ark. dogum yapmış geçmiş olsuna gittik, bahçede ki kediyle ecrin oynarken
elinin üzerini tırmalamış ama 2 yerini ve kanıyo o arada kedilere çok düşkündü,
hemen soktuk hastaneye dediler hayvan ısırıklarına tırmalamalarına biz bakmıyoruz haydarpaşa bakıyor hemen gittik tabi
aşı yaptılar kuduz aşısı 2. dozunu 2 hafta sonra 3. dozunu 2 hafta sonraydı toplam 3 tane yaptırdık o ara tırmalayan kediyi takibe aldık doktor öyle söylemişti, kedi yaşadıgı için 4. ve 5. dozunu yapmadılar geçen yaz başımıza böyle bi olay gelmişti ihmal etme yaptır derim

yeni bebeği olan tüm annelerin gözleri aydın hayırlı olsun.

Son düzenleme:
ayrıca aşılar ateş yapıyor çok şiddetli.

ekimciklerin abi abla olmalarına çok sevindim 2 tane çocuk zordur elbette ama bir iki yıl sonra rahat edeceksiniz 2sini bir arada büyütüp
o yüzden avantajlısınız.

yoğun bir tempodan merhaba nasılsınız dostlarımmm

canım biz iyiyz,asıl sende haberler,nasıl 2 çocuklu hayat,koşturmaktan başka birşeye vaktin kalmıyordur sanırım??
mert eren nasıl,kardeşi ile arası nasıl,sıkıntıları biraz hafifledi mi?
ekimcikler şu an daha önemli bizim için ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…