evet canım mert babaannede kaldı akşam üzeri geldi hediyeler falan iyiydi ama benden ayrılmak üzdü onu hastanede kalmamdan dolayı üzgündüMerhaba, çok sevindim gözünaydın:)
Umarım rdhat atlatmışsındır hastanedeki süreci konuşmuştuk senle hatırlarsan:)
Oglun evde kaldı di mi sen ameliyattayken. Ben de 2 çocuklu yaşama alışmaya çalışıyorum doruk 1 aylık oldu herşey yolunda allaha şükür ama zorlanıyorum gerçekten . Büyük yuvaya da gitmiyor bütün gün evde mücadele ediuoruz. Gece uykuları bozuldu biraz. Uyanıp beni çağırıyor sık sık. Oteki de emiyor tabi ben kendimi klonlasam diyorum:)
Allah hepimizin yardımcısı olsun:) bugünler de geçecek herhalde
geçmiş olsun canım valla eskiden kedi tırmalasa bişey olmaz derdik ama şimdi valla tırsıyoruz hayvanlardanSelam
Kızlar dün hastanede randevum vardım usg çektirdim bahçede sonucu bekliyorduk fatih kediye ot verirken :)kedi biranda tırmaladı ilk 5dk.bişey olmamış gibi davrandım sonra neler olabileceğini düşündükçe korktum birde hastanedeki kedi kim bilir ne mikroplar taşıyordur(acile götürdüm enfeksiyon bölümü yokmuş (bezmi alem)ama doktora rica ettim baktı hasekiye gitmemi söyledi sonuçlarımı alıp oraya gittik aşı yaptılar daha 4doz var,bi kadında soruyor 3.dozdan sonra gelmesek olurmu diye,doktorda;bunlar adli vaka gelmediğimizde polise bildirmek zorundayız dedi kadında "polisten korktuğu için"bütün aşıları yaptıracak galiba yoksa çocuğun sağlığı önemli değil....
Emell hayirli olsun canim. Ne guzel zor bolumu atlattin :) ismiyle yasasin yavrularin.
Asli doktora gitmekle iyi yapmissin. En korktugum sey kedi kopek saldirisi. Ben hayatta yaklasamam korkarim cunku. Ayse de alissin istiyorum ama sokaktaki kediye de guvenemiyorum. Kizda hayvan sevgisi olmayacak bu gidisle.
Kızlarrr kayıpsınız yinee. Nasılsınız, yavrular iyidir inşallah. Biz döndük Adana'dan. Başta tereddütlüydüm ama iyi oldu gittiğimiz Ayşe'ye çok yaradı. Dili açıldı sıpanın kendine güveni geldi. Sağa sola çatıyor şimdi =) Bir albüm yaptım ama boydan kendimi koyamadım çünkü çektirmedim hiçYedim içtim yattım iki kilo aldım geldim. Ama sıpam kilo almamış haftaya nst maceramız başlıyor. Hayırlısıyla 10 haftamız kaldı. Öpüyoruz sizi...
Hoşgeldiniiiiz
Oluyormu olmuyormu derken bak geri sayım başladısizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah zaten bu ara etrafımdaki herkes hamile :/
Bakalım sıra kimde....
2 çocuk zormuş arkadaşlarrrrrrrrrrrrböyleyimmmmmmmm
Sagol canimm. Sana gelmistir belki de sira :)
Emell sabah sabah hem korktum hem cok guldum :) Allah yardimcin olsun canimm.
Ben de çok zorlanıyorum valla 2 çocuk gerçekten zormuş:) kırkımız çıktı artık ama gece hiç uyumuyor gibiyim ama bebekten çok 3,5 yaşındaki oğlum gece birden çok kez uyanır oldugeçici bir durumdur herhalde diye avutuyorum kendimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardimciniz olsun kizlar. Gozumu korkutuyorsunuz he :) Ben en cok duygu meselesini merak ediyorum. Ikincileri de birinci kadar sevebiliyor musunuz. Sacma bir soru ama ikinciye yeterli duyguyu veremeyecekmisim gibi gwliyor bana. Gecen aksam ruyamda gordum sapsari bi oglum oluyordu uyaninca icim kipir kipirdi. Ayse'ye haksizlik yapacak miyim diye de korkjyorum mesela :/
Dun gece hastalandi. Ayse klasigi heryere kustu uce kadar on kere kalktim kusmuk temizleyip tuvalete tasidim hanimi. Esim de rahatsizdi sansima. Bir de misafirim vardi onun yorgunlugu gecmemisti. Mahvoldum. Sonra bikac ay sonra hastalanan ikj cocuk olursa naparim diye dusunmeye basladim. Sona yaklastikca afakanlar basiyor.
Gecen haftaki kontrolde bebek kilo almamisti. O zaman dank etti dikkat etmedigim. Bir haftada 500 gram aldirdim sipama. Iki sorumluluk da zorluyormus cidden. Simdiden boyleyse Allah yardimcimiz olsun.
Oyy cok dolmusum cok yazdimm. Sizler iyisinizdir insallah.
sorma en zoru o zatenAynen oyle valla bebek daha kolay lu an için.. Büyük bebek en zoru:) onun psikolojisini bozmayalım diye uğraşıyoruz ama olan annelere oluyor valla.. Biraz havalar düzelsin mikroplar yatışsın yuvaya vereceğim ancak oyle birazcık rahatların diye düşünüyorum:)
seviliyor hem de nasıl bu bir aşk yeniden aşık olmak gibi mert eren ilk gözağrım canımın bi parçasıAllah yardimciniz olsun kizlar. Gozumu korkutuyorsunuz he :) Ben en cok duygu meselesini merak ediyorum. Ikincileri de birinci kadar sevebiliyor musunuz. Sacma bir soru ama ikinciye yeterli duyguyu veremeyecekmisim gibi gwliyor bana. Gecen aksam ruyamda gordum sapsari bi oglum oluyordu uyaninca icim kipir kipirdi. Ayse'ye haksizlik yapacak miyim diye de korkjyorum mesela :/
Dun gece hastalandi. Ayse klasigi heryere kustu uce kadar on kere kalktim kusmuk temizleyip tuvalete tasidim hanimi. Esim de rahatsizdi sansima. Bir de misafirim vardi onun yorgunlugu gecmemisti. Mahvoldum. Sonra bikac ay sonra hastalanan ikj cocuk olursa naparim diye dusunmeye basladim. Sona yaklastikca afakanlar basiyor.
Gecen haftaki kontrolde bebek kilo almamisti. O zaman dank etti dikkat etmedigim. Bir haftada 500 gram aldirdim sipama. Iki sorumluluk da zorluyormus cidden. Simdiden boyleyse Allah yardimcimiz olsun.
Oyy cok dolmusum cok yazdimm. Sizler iyisinizdir insallah.
Duygu meselesi hep beni de duşunduruyordu ama ikinci doğunca farklı bir his geliyor insanın kalbine onun sevgisi de ayrı oluyor ayırdetmek mümkün değil ama ilk gözağrısı diye de bir kavram var:))) ilk oğlumu üzecek olma korkusu hala var içimde, onun yanında ikinciye fazla ilgi gosteremıyorum üzülecek diye .. Belki de pek anlamaz ama yapamıyorum işte.. O benim ilk kuzum.. Kıyamam ona..
Zor ama gerçekten :) yine de cok zevkli tabi allah sana da hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah..ilerde biraz büyüdüklerinde daha iyi olur belki.. Güzel günlerini gorelim inşallah hepimiz
Selam
Kızlar dün hastanede randevum vardım usg çektirdim bahçede sonucu bekliyorduk fatih kediye ot verirken :)kedi biranda tırmaladı ilk 5dk.bişey olmamış gibi davrandım sonra neler olabileceğini düşündükçe korktum birde hastanedeki kedi kim bilir ne mikroplar taşıyordur(acile götürdüm enfeksiyon bölümü yokmuş (bezmi alem)ama doktora rica ettim baktı hasekiye gitmemi söyledi sonuçlarımı alıp oraya gittik aşı yaptılar daha 4doz var,bi kadında soruyor 3.dozdan sonra gelmesek olurmu diye,doktorda;bunlar adli vaka gelmediğimizde polise bildirmek zorundayız dedi kadında "polisten korktuğu için"bütün aşıları yaptıracak galiba yoksa çocuğun sağlığı önemli değil....
yoğun bir tempodan merhaba nasılsınız dostlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?