şifa olsun yavrulara:)))
zar zor aldı agzına yaa cekmedı dogru duzgun bırakmaz ınsallah beni
bugün dr kontrolüne gittik...kızım 5 kilo olmuş maşallah diyim...mememde yaşamak istiyo bu gidişle obez olur :))
bizde aşıya gittik 55 cm 4800 olmuş benim kuzuda
:)
maşallah birce kuzusunada...bizim boy 53cm...tombalak kuzular...
bizede geçen hafta randevu vermişlerdi ben 1 haftadır felaket hastayım gidemedik
yarın gitcez inş doktor bulabiliriz tatile gitmemişlerse
canım benim de birkaç gündür öyle kakası ve asırı kokuyo yaa,yarısı su gibi,hatta poposundan işer gibi yapıyo eskiden corr die yapardı...mukus dediğin seye dikkat etmedim bak edeyim..bizimki de kıvranıyo yaparken biraz ama öyle aglamıyo,bu ara cok kusuyo bi de,agzının kenarından sütün fazlası gelmiyo ama löökk die dışarı fıskırtıyo halılar üzerimiz basımız heryerimiz batıyo cok fazla cıkartıyo ve peşpeşe oluyo yaa ben endişelendim şimdi..ayrıca dizanteri tekrar ediyo cnm yaa,benim eşim 3 defa oldu hep hastaneye kaldırdık serumlar yedi ve antibiyotikler kullandı,o mikrop bagırsaga yerleşiyomus hemen kurtulamıyosun sonrasında uzun süre dikkatli olmak gerekçok sağol ironic..hiç sorma kakasını yapmadan öyle bi kıvranıyorki yavrum dayanılacak gibi değil..bir an önce iyileşir inş... bizimkinde mukusta vardı cnm ve kötü kokuyordu kakası,ayrıca suluydu..endişelenme hemen ama uzun sürerse mutlaka git doktora.her yeşil kakayı üşütme sanmayın diye yazdım ben bilgi olsun arkadaşlara diye..
biz neyden nasıl kaptık bilmiyorum dilekcimayyy inş. çabuk geçer ve bi daha tekrarlamaz ya çok canım sıkıldı..çok dikkat edin bebişlerinize..
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ecrinece, ades79, blueflower, crazy_peri, fatma2005+, ironic34+, loveli, pike
haydi canlanın biraz
benım kız yatdı bu gece gene uyku yoksanırsam bgn doktor gece 5 saat bıle uyusa uyandırma dedi dedim bı uyusa 5 saat bnde görsem dedim...gece uykusu nerde bakalım nezamn gece uyucaz kızlar kız uyumusken bn yatıyım yoksa hasta olucam artık ....
uyuyolar galiba canı isteyen isteyene yazıyo galibaa
evet olabilir bana kimse yazmadı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?