2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım benim de birkaç gündür öyle kakası ve asırı kokuyo yaa,yarısı su gibi,hatta poposundan işer gibi yapıyo eskiden corr die yapardı...mukus dediğin seye dikkat etmedim bak edeyim..bizimki de kıvranıyo yaparken biraz ama öyle aglamıyo,bu ara cok kusuyo bi de,agzının kenarından sütün fazlası gelmiyo ama löökk die dışarı fıskırtıyo halılar üzerimiz basımız heryerimiz batıyo cok fazla cıkartıyo ve peşpeşe oluyo yaa ben endişelendim şimdi..ayrıca dizanteri tekrar ediyo cnm yaa,benim eşim 3 defa oldu hep hastaneye kaldırdık serumlar yedi ve antibiyotikler kullandı,o mikrop bagırsaga yerleşiyomus hemen kurtulamıyosun sonrasında uzun süre dikkatli olmak gerek

bu arada selam kızlar gecmişe baktım geldim..biz de yarın 6 haftalık olcaz,kalça cıkıgı usg u o zaman yapılcak,çok mu gec kalmısız ki ?

benim kan grubum ab+ büyk oğlum ab+ ufak bebiş ab- negatifini babadan almışşş sence 3.cüye gerek varmııı

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ecrinece, ades79, blueflower, crazy_peri, fatma2005+, ironic34+, loveli, pike

haydi canlanın biraz

benım kız yatdı bu gece gene uyku yok sanırsam bgn doktor gece 5 saat bıle uyusa uyandırma dedi dedim bı uyusa 5 saat bnde görsem dedim...gece uykusu nerde bakalım nezamn gece uyucaz kızlar kız uyumusken bn yatıyım yoksa hasta olucam artık ....

o uyudukca sende uyu ben öyle yapıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…