2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun canım ne oldu bebişine..?

saol cnm..amipli dizanteri oldu ne yazıkki kakası mukuslu ve yeşildi..doktorumuz tahlil yaptı o zmn ortaya çıktı..havadan sudan bebeğin dokunduğu ağzına soktuğu herhangibişeyden olabilir dedi..gelen giden getirdi mikrobu belkide..bilemiyorum..ama çok acı çekiyor yavrum..çok zor...dikkat edin bebişlerinize öptürmeyin bayramda felan..

benim oğluşta olmuştu bebekken...bizim kaka mukuslu ve kanlıydı...amip kisti demişti dr...herşeyden kapabilirmiş...banyo yaptığı su bile ağzına kaçmış olabilir oda yapabilir demişti dr...

benim oğluşta olmuştu bebekken...bizim kaka mukuslu ve kanlıydı...amip kisti demişti dr...herşeyden kapabilirmiş...banyo yaptığı su bile ağzına kaçmış olabilir oda yapabilir demişti dr...

çabuk iyileştimi cnm ya? bizimkinde de gizli kan varmış..banyo suyunu da mı kaynatsam acaba...bide tekrar eder diye çok korkuyorum

off hala bitki çayını içirmedim daha biboranlamı içirsem ya bırakırsa mememi

kız niye bıraksın memeni...ben oğlumada verdim biberonla şimdi kızımada veriyorum...hurafe onlar :)) kandırmaca inanma...o zaman her bebek 6 aylık olduktan sonra anne sütü içmezdi ek gıdalara meyve sularına geçiyosun...!

çabuk iyileştimi cnm ya? bizimkinde de gizli kan varmış..banyo suyunu da mı kaynatsam acaba...bide tekrar eder diye çok korkuyorum

1 hafta da geçmişti...evet tekrarlıyabiliyomuş...benimde ödüm patlıyodu tekrarlar diye ama olmamıştı...tekrarlamamıştı...sende içini ferah tut...

demi ya eşimde dio süt vermicezki bitki çayı vercez nie bıraksın dio mantıklı

1 hafta da geçmişti...evet tekrarlıyabiliyomuş...benimde ödüm patlıyodu tekrarlar diye ama olmamıştı...tekrarlamamıştı...sende içini ferah tut...

inş. bizimkide çabuk geçer ve tekrarlamaz.. saol cnm..

cnm sadece bugun vercem. humananın ii geceler çayını aldırdım. yarım saatte bir uyanıo bi kesintisiz uykusu yok işe yararmıki.

bişey olmaz ver cnm ya..faydası olursa söyle bizde deneyelim :)

evet aslında banyo suyunu kaynatıp soğumasını beklemeliymişiz...ama bende kaynatmıyorum (

ihmal ediyoruz işte..

ben çıkıyorum kızlar..bebişlerinize iyi uykular diliyorum..teşekkürler hepinize..dua edin çabuk iyileşelim..

tmm cano gece deliksiz bi 3 saat uyusun haber ederim

bu gece bnde rezene vercem yatar iişallah bnmkı yatdımı en az 3 saat uyyo çok sukur ama gece uyumuyo o bnı delı edıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…