çok teşekkürler gokçerana..
sizin de gözünüzaydın cnm..
kızlar ben hasta oluyorum galiba ne yapabilirim durdurmak ,için burnum akıyo...
geçmiş olsun canım ne oldu bebişine..?
off hala bitki çayını içirmedim dahabiboranlamı içirsem ya bırakırsa mememi
saol cnm..amipli dizanteri oldu ne yazıkkikakası mukuslu ve yeşildi..doktorumuz tahlil yaptı o zmn ortaya çıktı..havadan sudan bebeğin dokunduğu ağzına soktuğu herhangibişeyden olabilir dedi..gelen giden getirdi mikrobu belkide..bilemiyorum..ama çok acı çekiyor yavrum..çok zor...dikkat edin bebişlerinize öptürmeyin bayramda felan..
benim oğluşta olmuştu bebekken...bizim kaka mukuslu ve kanlıydı...amip kisti demişti dr...herşeyden kapabilirmiş...banyo yaptığı su bile ağzına kaçmış olabilir oda yapabilir demişti dr...
off hala bitki çayını içirmedim dahabiboranlamı içirsem ya bırakırsa mememi
çabuk iyileştimi cnm ya? bizimkinde de gizli kan varmış..banyo suyunu da mı kaynatsam acaba...bide tekrar eder diye çok korkuyorum
bende biberonla veriyorum ecrinece..her zmn vermiyorsan alışmaz bence korkma ...
çabuk iyileştimi cnm ya? bizimkinde de gizli kan varmış..banyo suyunu da mı kaynatsam acaba...bide tekrar eder diye çok korkuyorum
cnm sadece bugun vercem. humananın ii geceler çayını aldırdım. yarım saatte bir uyanıo bi kesintisiz uykusu yok işe yararmıki.
kız niye bıraksın memeni...ben oğlumada verdim biberonla şimdi kızımada veriyorum...hurafe onlar :)) kandırmaca inanma...o zaman her bebek 6 aylık olduktan sonra anne sütü içmezdi ek gıdalara meyve sularına geçiyosun...!
1 hafta da geçmişti...evet tekrarlıyabiliyomuş...benimde ödüm patlıyodu tekrarlar diye ama olmamıştı...tekrarlamamıştı...sende içini ferah tut...
cnm sadece bugun vercem. humananın ii geceler çayını aldırdım. yarım saatte bir uyanıo bi kesintisiz uykusu yok işe yararmıki.
evet aslında banyo suyunu kaynatıp soğumasını beklemeliymişiz...ama bende kaynatmıyorum(
inş. bizimkide çabuk geçer ve tekrarlamaz.. saol cnm..
bişey olmaz ver cnm ya..faydası olursa söyle bizde deneyelim :)
ihmal ediyoruz işte..
ben çıkıyorum kızlar..bebişlerinize iyi uykular diliyorum..teşekkürler hepinize..dua edin çabuk iyileşelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?