kızlar ben çıktım...benimkiler uyurken bende biraz uyuyayım...hepinizi öptüm...bebişleri kokladım...görüşürüz...
hee ben herşeye maydanoz
ben de bazen bi bakıyom peşpeşe peşpeşe ben yazmısım sadece :)) kendi kendime konusup cıkıyorum :))olsun ama şimdi herkesin bebişi var tam yazarken uyanır belki bişi olur eskisi gibi rahat diiliz ki artık :)) ben de yarından itibaren bikaç gün yokum,anneme gidiyoruz oglumla bi süre orda kalıcaz,kafa dinlicez
bi de görümcem ve cocuklarından kacıyom çok hırpalıyolar garibimi dün de kaynana ve kayınpeder suyunu cıkardı zaten yavrumun şapşup sakalllı sakallı...pperisi nin yazdıklarını okuyunca iyice huylandım..görümce ve cocukları da haftasonu hep baskın yapıolar müsait misin dien yok bazen apar topar yatarken kalkıyom,bi de giderken demezler mi biz her haftasonu geliriz diee cok sinir oluyom yaaa,bu gidişle ben de her haftasonu anama kaçıcam :))aaa iyi olmuş vala azcık kafanızı dinleyin :)
görüşürüz canımcım iyi gecelerkıslar bende kacar yatıyım sabah erken uyanıp oğlumun yanına yemek hazırlıyorumm
bi de görümcem ve cocuklarından kacıyom çok hırpalıyolar garibimi dün de kaynana ve kayınpeder suyunu cıkardı zaten yavrumun şapşup sakalllı sakallı...pperisi nin yazdıklarını okuyunca iyice huylandım..görümce ve cocukları da haftasonu hep baskın yapıolar müsait misin dien yok bazen apar topar yatarken kalkıyom,bi de giderken demezler mi biz her haftasonu geliriz diee cok sinir oluyom yaaa,bu gidişle ben de her haftasonu anama kaçıcam :))
ben de senin peşinden geliyom gibi geliyo bana :)
bana haber veren yok,2 sokak ötedeler cat kapı geliyolarkaç vala en iyisi, bize de çok gelen oluyo ya
haber veriyorlar gerçi ama habire misafir yoruyo
bana haber veren yok,2 sokak ötedeler cat kapı geliyolar( hatta gecen haftasonu görümcem bayram temizliği yapıyomus cocuklarını da bana yollamıs oğlumla oyalansınlar diee sanki oyuncagı benim cocugum onların...bi de o kadar yorgun ve uykusuzum ki yeri geliyo kendi cocugumdan beziyo gibi oluom aglayınca sürekli bi de 2 tane daha sardılar basıma (
ahanda pike gene düştü wah yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?