2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ben çıktım...benimkiler uyurken bende biraz uyuyayım...hepinizi öptüm...bebişleri kokladım...görüşürüz...

aha gene uyandı kucagımda,kesin iki emip kucagımda keyif yapcak,tam yatırcam yarım saate kalmaz açar gözü :ss

aaa iyi olmuş vala azcık kafanızı dinleyin :)

aaa iyi olmuş vala azcık kafanızı dinleyin :)
bi de görümcem ve cocuklarından kacıyom çok hırpalıyolar garibimi dün de kaynana ve kayınpeder suyunu cıkardı zaten yavrumun şapşup sakalllı sakallı...pperisi nin yazdıklarını okuyunca iyice huylandım..görümce ve cocukları da haftasonu hep baskın yapıolar müsait misin dien yok bazen apar topar yatarken kalkıyom,bi de giderken demezler mi biz her haftasonu geliriz diee cok sinir oluyom yaaa,bu gidişle ben de her haftasonu anama kaçıcam :))

kaç vala en iyisi, bize de çok gelen oluyo ya

haber veriyorlar gerçi ama habire misafir yoruyo

kaç vala en iyisi, bize de çok gelen oluyo ya

haber veriyorlar gerçi ama habire misafir yoruyo
bana haber veren yok,2 sokak ötedeler cat kapı geliyolar ( hatta gecen haftasonu görümcem bayram temizliği yapıyomus cocuklarını da bana yollamıs oğlumla oyalansınlar diee sanki oyuncagı benim cocugum onların...bi de o kadar yorgun ve uykusuzum ki yeri geliyo kendi cocugumdan beziyo gibi oluom aglayınca sürekli bi de 2 tane daha sardılar basıma (

aa ne kdr ayıp annemde kardeşimi yolluo bende kızıom.

oy uyumuyo

rita annesine gitmişti, giremiyordur

ecrin benim msn farklı, kapalıyken mesaj almıyorum sanırım ondandır, açık kalınca da arkadaşlarım yazıyo, onlara cevap vermiyo gibi oluyorum ayıp oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…