2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

jelly gördüğün gibi bıdıklarla uğraşıoz, pek değişiklik yok bizde :)

benimki de uyudu neyse ki :)

benim ticker kafayı yemiş, 1 month 4 weeks diyo, iki aylık dese ya manyak mıdır nedir

ecrinece dönenceye nasıl pil takıyosunuz, hangi boy yani?

bi de çabuk bitiyo mu pilleri?

bizim aldığımız nal gibi 4 tane pil istiyo, çalıştıramadık o yüzden, bugün pil alcaz

ecrinece dönenceye nasıl pil takıyosunuz, hangi boy yani?

bi de çabuk bitiyo mu pilleri?

bizim aldığımız nal gibi 4 tane pil istiyo, çalıştıramadık o yüzden, bugün pil alcaz

haha nasıl bişe aldınız ki normal pil işte aa mı oluo iki tane duracell aldık biz. ilk dönencemiz kurmalıydı pilliye yeni geçtik :) bizimki dandik anacım :)25 tl :)

selam kızlarrr nasılsınızz ben duruşumu yıkadım yatırdım uyuyo hesapta ama nerde boyna bi sesler bi huzursuzluklar bende bacaklarımı aldım yarın tam 1,5 aylık olcaz kendi doktorumdan randevu aldım duruyada alcam çocuk doktoru için ama 2 doktor arasında kaldım napcam bilmiorum bi yorumda bulamadım o piti piti yapcam herhalde bu gidişle :))

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl?bugün oğluma tam 3 aşı yaptılar biraz ateş yapabilirmiş yavrum çok huzursuz süt sağma makinesi bazı arkadaşlar sormuş madelanınkini aldım elektirikli 139 tl çok yerde sordum aynısına 188 diyende var 160 diyende en son 139 buldum çok beğendim tavsiye ederim

ece çok güzelmiş işte be
ben de beğenmez belki diye ucuz bişey alayım dedim, ama eşim kallavisini aldı zorla, tavana ışık falan da yansıtıyo, beğenmezse kalcak öle, yazık olcak, ikinci çocuğa saklarım artık :) ondan demek ki kocaman 4 pil istiyo

bizim de yarın yapılacak 3 tane aşımız, korkuyorum yavrum çok ağlıcak diye pof, ilk aşısında korkmuyordum da, yapıldığında ağlayışını gördüm, çocuk katılmaktan nefes alamadı nasıl canı yandıysa, ayyy içim gitti şimdi bile

bu arada ben de geçen sağarken medelayı tekrar değerlendirdim de fena değil gibi, haksızlık etmiim :) ama keşke o kadar para vermişken ameda alsaymışım

kimsecikler yok galiba gideyim ozaman((
kocişi yemek verdim cnm. şimdi sızcam buralarda kız uyuyoken uyusam bende

inşllh ilgilenir cnm. benimki bu basitle bile baya oyalanıyor. ilgilenmezse bana gönder temiz kullanırım işimiz bitince geri göndeririz hahaha

kızlar aslında ben almayacaktım ama size bir sır vereyim hıı hııbugün dışarı çıkacaktım arkadaşınki bndeydi onu bir güzel düşürüp kırınca kıza mecbur yenisini aldım kırılan çalışıyor oda bana kaldı hiç yoktam makine sahibide oldum

oo iyisin bende düşürtim birine D:

hehe olur neden olmasın :) uyu artık uyuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…