2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kizlarr.... ay pike demis hamileligi cok ozledim diyee... hamilelerigorunce hosuma gidiyor diyee.. valla ben hic ozlemedimm hamilelegii bende hamile birini gorunce cok aciyorum :))) ben boyle 15 tane cocuk bakmayi tercih ederim hamileligeee

fırlat ecrin, hak ettim valla..
annem gitti, tek kaldım..

benimki gündüzleri kucaktan düşmez oldu.. anca face'den iki resim beğenip çıkıyorum..bebişleri de oradan takip ediyorum..
sen nasılsın?

gelio kafaya dikkat :)

iyiyiz cnm. en baştan beri yanlızız biz çok rahatız

ecrin yalnız olunca kafası da rahat oluyor insanın değil mi? ben karışan olunca deliriyordum da :)) onlar da iyiliğimiziçin söylüyor ama kendimi aptal gibi hissediyordum valla..

kızlar ben de hamileliğin tadını çıkaramamışım diye üzülüyordum, herkes yol veriyordu öncelik tanıyordu ama dün kızımla ilk defa alışverişe gittik, bütün panora yol verdi bize adeta, bebekli olmak da çok özel hissettirdi kendimi.. doğumum zor geçmeseydi 10 defa hamile gezmek isterdim valla :)))

bende hemen unuttum hamılelıgı yaa son 2 ay,ın kötü gecmesıne rağmen...ama bende özledım güzel oluo göbeklı dolasmak en azından bıraz da olsa saygı var aman sen hamılesın dıe:))

hehe bana da kolay gelmiş hamilelik de doğum da herhalde :) ikincide bakalım nasıl olcak :)

kızlar bu bebekler ne kadar çabuk büyüyormuş gerçekten de :)

bizimki 50. günden sonra tam anlamıyla gülmeye başladı, gülerken de bi viyaklıyo ki :) nihayet gülüyor güzelce

artık altının açıldığını da anlıyor, seviniyor her altını açtığımda :) ama totosu bi türlü geçmedi, pişik hala, sadece pamuk su zeytinyağı ile devam ediyorum ama bana mısın demiyo

kizlar bebislerin altinin pismemesi icin islak mendille sildikden sonra kuru bezle mutlaka popoyu kurulayin.. ben dogudugundan beri oyle yapiyorum hic pisik olmadi.. 1 kere bile kurulamasam hemen kizariyorrr

canım biz dün aldık yeni, daha kullanmadım ama denedim, fena değil, kullanınca anlaşılcak asıl

weewell diye bişey, wireless internet varsa evde bunu kullanın diye önerdi satıcı

çoğu arkadasoım chıcco almıs memnunlar,da baska marka kullanan varmı dıe sormustum sen bı dene nasıl bakalım..önemlı olan hışırtı olmaması..ve çekmesi

kizlar bebislerin altinin pismemesi icin islak mendille sildikden sonra kuru bezle mutlaka popoyu kurulayin.. ben dogudugundan beri oyle yapiyorum hic pisik olmadi.. 1 kere bile kurulamasam hemen kizariyorrr

bizim babamız sarışın, kızımın cildi de ona çekmiş, hassas herhalde, bi türlü toparlanamadı, kuruluyorum da

her gün totosunu yıkıyorum bi de, yine de geçmiyor, azalıyor falan ama hep kızarıklık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…