2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çoğu arkadasoım chıcco almıs memnunlar,da baska marka kullanan varmı dıe sormustum sen bı dene nasıl bakalım..önemlı olan hışırtı olmaması..ve çekmesi

kullanınca yazarım nasıl olduğunu :) şöyle bi kaç gün deneyeyim de

bende hemen unuttum hamılelıgı yaa son 2 ay,ın kötü gecmesıne rağmen...ama bende özledım güzel oluo göbeklı dolasmak en azından bıraz da olsa saygı var aman sen hamılesın dıe:))

sormayın işyerindeki çaycı bana kahveyi özel yapardı daha köpüklü tadndan yenmezdi o yüzden herkes bana derdi bir kahve süle diyeee ahhh ah simdi herkes gibi bir insanım :) sıradan :)

Alt acma benim en sevdigim kısım inanmazsınız ama bizimki pek sevio hatta kapatınca canı sıkılıo :) babası dio bırak öle kalsın oldu diom üşütürse sen bakarsın ay tam yaz cocuguymus zamanlamaı ters olmus :) cıbıl cıbıl gezcek bırksak

evet ya sanki biz bişe bilmioz. salakmıyız öle yap şöle yap ala ala

ben kacısı yok işe basliii evi süpürcem banyoyu temizlicem yerleri silicem mutfagı toparlicem bayramlsamadıgım bir cok arkadas hala tel bekliodur arıcam konuscam suuuu indireli haftalar olan filmimi artık izlicem tabi bebişim izin verirseee hayırlısıııııııııııı

hepinizi öptük byeee

ecrinim bura sana emanet

bana kalsa ben de bırakcam cıbıl da, ne zaman tata ne zaman çiş yapacağı belli olmuyor ki :) batar her yer

evet ya sanki biz bişe bilmioz. salakmıyız öle yap şöle yap ala ala

sorma biz kayınvalide ile limoni olduk bu yüzden dün konusu acıldı canım sıkıldı gecede uykumu alamadım agladım gözler şiş geziom balon gibi...

Sizinde gözler sisiomu aglayınca benimki balon olur bir caresi yokmudur acaba bunu indirmenin aglamamk dısında

pikeeeeeeee, sen pırt diye doğurdum deyince ne kolay görünmüştü bana; ben 17 saatte doğurdum, bi yerimi kaşıyayım da nazar değmesin tatım sana :)) ikinciyi inşallah senin gibi doğururum :))

aperpil bizimki de bayılıyo valla alt değiştirmeye, sendeki video bez değiştirirken teyzesi.. o yüzden öyle keyifli..

kıyamam..
buzla masaj yap tatlım biraz gözlerine..

kızlar ben de kaçayım, evin işleri beni bekler..
öpüyorum hepinizi..

hehe kandırıktı ooo
acıları yazmadım ben

ama yok, çok kısa sürede doğurduğum için hemen unuttum geçti, ağrıları kısa süre çektim yani
17 saat dayanamazdımmmm inşallah bir dahaki doğumun kolaycacık olsun :)

yedim seniiii!.. neyse geldi geçti çok şükür, bi gün uzun uzun yazarız özelden, okuyan hamile olabilir çünkü..
umarım ikinciler daha rahat olur tatlım..

ben gittim bu sefer, hoşçakalın..

yedim seniiii!.. neyse geldi geçti çok şükür, bi gün uzun uzun yazarız özelden, okuyan hamile olabilir çünkü..
umarım ikinciler daha rahat olur tatlım..

ben gittim bu sefer, hoşçakalın..

haha tamam güle güle

topik bekçisi de kaçmış, ecrinece nirdesin
ben de gidiyom geliyom

selam kızlar nasılsınız
ben uzun zamandır girmeye fırsat bulamıyorum once gıden gelenlerden dolayı olmadı sonra bebişin gazıydı uykusuzluk falan fılan fırsat bulamadım :)
herkes ıyıdır umarım :)
neyse yakında telefondan baglanıcam o zaman yakınen takip etcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…