epackcim moralini de yüksek tutman lazım ama
sabırla herşeyden ye, burada yazılanları mutlaka tekrar dene
bir de sık emzir, uyanıp emmezse bi 5-10 dk makineyle sağ, memeleri ne kadar uyarırsan süt üretimi o derece artar
ama moralini de iyi tutman lazım, sabırla devam et, artacaktır inşallah
sen beni yanlış anlamışsın inek sütü sakın içme zaten hem gaz yapıyor bebeğe hemde yanağında sivilce ama canın çekerse keçi sütü içebilirsin bak
benım kzın hassaslığı bıtırdı benı prıma ya gectım sımdı bacakları pütür pütür oldu molfıxde poposunu ıyıce kızartıyo ne kullanıcamı sarıdım aynı babası gıbı cok hassas
bgn aşımızı olduk ama bı kalabalıkdıkı sabah 11den 3 e kadar ordaydım ya yorgunluktan bayılıcam
şimdi yatagınd kndı basına uyumaya calısıyo bnde yemek yıyom
humana al hemen ben 3 kutu bitirdim birde saatte 1 emzir bak nasıl taşıyor sütlerin
demiben acı falanda yiyom. sütün acı olur diolar alışsın diom
benım kzın yanagında sıvılceler cıktı gecen sut ıctım ondan mı oldu ya ayy bıdaha ıcmem bnde sut cok sverım arada bır ıcıyom yakeci sütü içeriz onun tadı nasıl ama :S
aynı dert bende de varbizimki de babaya çekmiş, hassas cildi
en iyisi primanın yeni çıkan bezi, dry max, onu da dene bence
ama ben ne yaptımsa geçmiyor, sadece totosunda var benimkinin. hergün yıkıyorum poposunu ama ne fayda
burcix dedi bugün bepanthen diye, şimdi tekrar deniyorum, önceden etki etmemişti
ben de mi keçi sütü alsam acaba
tadı nasıl kızlar, çok ağır mı? kutuda da satıyolar artık sanki di mi
sen beni yanlış anlamışsın inek sütü sakın içme zaten hem gaz yapıyor bebeğe hemde yanağında sivilce ama canın çekerse keçi sütü içebilirsin bak
kuzum kaynana zorla içirdi hiçbi süt sevmem ben. içmicem gaz yapar diom. verdi napim. bi bardaktan bişi olmaz die içtim.
bu arada kız üstüme kustu çıkardım hahahdegajeden aşaı hahahah
bende verıyorum su sadece 1 çay kaşığı...Ben herşeyi yiyip içiyorum canım ne isterse, acı, tatlı, kola, fanta çok şükür gaz problemimiz yok belkide hiç yediğimi kısmadığımdan alıştı..
Suyuda 2 günde bir veriyorum doktorumuz içiyorsa ver demişti, sadece anne sütü alan bebeklere gerek yok diyorlar ama 1-2 çay kaşığıda olsa verilmeli bence..
sütü şekerli içince gaz olayını yok ediomuş
sütü şekerli içince gaz olayını yok ediomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?