2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben de gazlı içecekler hariç herşeyi yiyorum, bi tek kolayı kestim o da burnumda tütüyo heheh

yeme alışkanlığımı değiştirmedim, zaten yemek seçiyorum bakliyatları da elersem hiçbişey yememem lazım çocuk da gazlı değil maşallah

mama takviyesi yapanlar da aslında biraz daha denese sütü arttırmayı? belki yeter sütleriniz kızlar, sadece anne sütü alırsa gazı da az olur, pes etmeyin derim ben, inşallah bol bol sütümüz olsun

aynı fikirdeyim en önemlisi sıvı tüketimi sık emzirme ve moral

sen beni yanlış anlamışsın inek sütü sakın içme zaten hem gaz yapıyor bebeğe hemde yanağında sivilce ama canın çekerse keçi sütü içebilirsin bak

benım kzın yanagında sıvılceler cıktı gecen sut ıctım ondan mı oldu ya ayy bıdaha ıcmem bnde sut cok sverım arada bır ıcıyom ya keci sütü içeriz onun tadı nasıl ama :S

ben geldım
e_pack canım incir yee bol bol kuru beyaz üzüm yee..ben yıyorum faydası oldu..bunları ibrahım saracoğlu demıstı hatta dereotu

aynı dert bende de var bizimki de babaya çekmiş, hassas cildi

en iyisi primanın yeni çıkan bezi, dry max, onu da dene bence

ama ben ne yaptımsa geçmiyor, sadece totosunda var benimkinin. hergün yıkıyorum poposunu ama ne fayda

burcix dedi bugün bepanthen diye, şimdi tekrar deniyorum, önceden etki etmemişti

benım kzın yanagında sıvılceler cıktı gecen sut ıctım ondan mı oldu ya ayy bıdaha ıcmem bnde sut cok sverım arada bır ıcıyom ya keci sütü içeriz onun tadı nasıl ama :S

ben de mi keçi sütü alsam acaba

tadı nasıl kızlar, çok ağır mı? kutuda da satıyolar artık sanki di mi

bende cogu yemegı eliyorum...dün sucuk yemıstım butun gun karnı agrıdı yavrumun kesın sucuktandır..onuda eliyorum

aynı bezden aldım canım ya :)3 gundur kullanıyom bıraz daha ıyı ama hep kızarık

sen beni yanlış anlamışsın inek sütü sakın içme zaten hem gaz yapıyor bebeğe hemde yanağında sivilce ama canın çekerse keçi sütü içebilirsin bak

kuzum kaynana zorla içirdi hiçbi süt sevmem ben. içmicem gaz yapar diom. verdi napim. bi bardaktan bişi olmaz die içtim.
bu arada kız üstüme kustu çıkardım hahah degajeden aşaı hahahah

Ben herşeyi yiyip içiyorum canım ne isterse, acı, tatlı, kola, fanta çok şükür gaz problemimiz yok belkide hiç yediğimi kısmadığımdan alıştı..

Suyuda 2 günde bir veriyorum doktorumuz içiyorsa ver demişti, sadece anne sütü alan bebeklere gerek yok diyorlar ama 1-2 çay kaşığıda olsa verilmeli bence..

benımkı uyandı yıne yafffffffff ne zamn bişeye kalkışsam hemen hıssedıo heral..ama ablası şu an ılgılenıo saolsun...

bende verıyorum su sadece 1 çay kaşığı...

sütü şekerli içince gaz olayını yok ediomuş

ben kaynatıp seker atıyom hıc gaz yapmadı bu zamana kadar ama suratındakı sıvılcelerın sebebı ondan mı bılemedım ...ben hıc su vermıyom cunku göğüsden bı su bı sut akıyo zaten bnde arada bı verırım kusmaz ısallah ya bı cay kasıgından kusmaz herhalde

"HANIMLAR DUA EDİN KOMŞUMUN 3.KATTAN DÜŞEN BEBEĞİNİN BOYNU VE BACAKLARI KIRILMIŞ VE BEYİN KANAMASI ŞÜPHESİYLE ÜNÜVERSİTEYE SEVK ETTİLER RABBİM ŞİFA VERSİNNNN"

arkadaşım face e yazmış komşusunun bebeğiymiş dua edelim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…