canım geçmiş olsun, baktım da alerjiye benziyo sanırım
doktora götürmüş müydün, kaçırdım yukarıda yazdıysan. götürmediysen bi baksınlar, alerji gibi ama başka bişey de olabilir.
öpmeden değildir, düzenli yediğin bir şeyden olabilir
gamzeniz nerede kız tam anlamadım :) totonun üstünde belde oluyo arkada?
bgn aşıdaydık ama doktor baktı bişey demdı bnde özellıkle göstermedım gecer dıye bgn eve gelınce dahada kırmızı oldu otarafına yatınca öbür tarafında çok hafif var gecmezse carsambaya kadar götürürüm yememe dıkkat edıyım etden olmus olabılr
aynen totonun üzerınde doktor ultrasonla bı bakılsın dedı :)bndede var dedım olsun bagzen problm cıkabılıyo dedı ne gıbı problm cıkıcaksa :)
bgn aşıdaydık ama doktor baktı bişey demdı bnde özellıkle göstermedım gecer dıye bgn eve gelınce dahada kırmızı oldu otarafına yatınca öbür tarafında çok hafif var gecmezse carsambaya kadar götürürüm yememe dıkkat edıyım etden olmus olabılr[/QUO
cnm benim kızımda öle... bu arada benden ayrılmıyo benim kız. ya memede ya ayağımda sallıyorum..saç kurutma makinası hep açık.... yoksa durmuyo.... ve sürekli kusuyo... sabıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr
allah allah doktor önemsemedi demek
inşallah geçer canım
Baktımda canım seninki yaygın benimki yanaklardaydı bu öpmeden değildir yediğin bişey sütten dokunmuş olabilir..
canım saol bn hıc örgu işi sevmm gydrmıyomda :)pamuk pıjama evde en düşük ayarda sıcak deıl anlıcagın benım yediğim bişeyden olmuş olabılır bayramda kurban eti çok yedım ya ondan kesınuyansında suratını siliyim :)
pike senı 2aylık olmuş masallah kocamn olmuş bgn 2 aylık bebekler grdum cok farkedıyo ya :)
allahım acıl şifalar versınya ne acı bişey allah kımsenın basına vermesın
kızlar benımd moralım bozuk ya kzımın suratı cok fena olmaya basladı uyudu kalktı daha kızarmış pütür pütür olmuş her gelen öper elını surerse böle olur ben anasıyım öpmuyom ya kırmakta ıstemıyom ama su hale bak ya işallah gecer hmen ya gecmezse doktora gtrurum artık offfffffff eşime dıyom öpme dıye dayanamıyom dıyo al su suratın halına bak
bende kızıyorum bu öpme işine,2 gün önce kayınpeder geldi,şap şup öpüp duruyo kaşık kadar suratı yavruşumun,dayanamadım,biz öpmüyoruz ama dedim,küstü bana,40 yılda bi görüyorum ben falan dedi,bebek öpülmez koklanır anlamıyo bitürlüüüüüüü!!
huhu pike bende koydum bak foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?