2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bgn aşıdaydık ama doktor baktı bişey demdı bnde özellıkle göstermedım gecer dıye bgn eve gelınce dahada kırmızı oldu otarafına yatınca öbür tarafında çok hafif var gecmezse carsambaya kadar götürürüm yememe dıkkat edıyım etden olmus olabılr

gamzeniz nerede kız tam anlamadım :) totonun üstünde belde oluyo arkada?

aynen totonun üzerınde doktor ultrasonla bı bakılsın dedı :)bndede var dedım olsun bagzen problm cıkabılıyo dedı ne gıbı problm cıkıcaksa :)

allah allah doktor önemsemedi demek

inşallah geçer canım

aynen totonun üzerınde doktor ultrasonla bı bakılsın dedı :)bndede var dedım olsun bagzen problm cıkabılıyo dedı ne gıbı problm cıkıcaksa :)

heheh tamam benim eşimde var o gamzeden ama kızımın belini incelememişim bak sen deyince dikkatimi çekti, uyansın da bakayım, çok severim ben o gamzeleri :)

pike senı 2aylık olmuş masallah kocamn olmuş bgn 2 aylık bebekler grdum cok farkedıyo ya :)

[cnm benim kızımda öle... bu arada benden ayrılmıyo benim kız. ya memede ya ayağımda sallıyorum..saç kurutma makinası hep açık.... yoksa durmuyo.... ve sürekli kusuyo... sabıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE]

allah sabır versın canım ya zor yawruları buytmek hıcde kolay olmuyo o kusma sureklı emdıgı ıcın sallıyosun ya mıdesı sındırmeden sallandıgı ıcın kusuyo bn önceden emzırdıgımde hafıf sallıyodum hmn kusuyodu sımdı sallamıyom hıc bi yarım saat sindirmesını beklıyom öle sallıyom yoksa hep ksuyo kusuncada hep emmek ıstıyo

canım saol bn hıc örgu işi sevmm gydrmıyomda :)pamuk pıjama evde en düşük ayarda sıcak deıl anlıcagın benım yediğim bişeyden olmuş olabılır bayramda kurban eti çok yedım ya ondan kesınuyansında suratını siliyim :)

:) o zmn kesin yediğin bişey dokundu yada bebişin bişeye alerjisi var.

bgn aşı olurken bi 5 aylık bebek vardı cok guseldı masallah hala gazı varmış ılk 3 ayı cok zor gecmıs kadının gece uykusu duzenlımı dedım yok dedı uyumuyo az uyuyo dedı ...ek gıdalardan hemen hemn hepsınden verıyom dedım oyy kocaman bıseydı darısı bızımkıerın basına

bende kızıyorum bu öpme işine,2 gün önce kayınpeder geldi,şap şup öpüp duruyo kaşık kadar suratı yavruşumun,dayanamadım,biz öpmüyoruz ama dedim,küstü bana,40 yılda bi görüyorum ben falan dedi,bebek öpülmez koklanır anlamıyo bitürlüüüüüüü!!

herkese slmmmmmmm bugun hepatt asımızın 2.dozunu olduk.boyumuz 7cm uzamıs kılomuzda 1200 daha almısız

aa öpülürmü be küserse küssün boşver paşa paşa gelir benimkide moduk kobak ali diodu ne o öel hayvanmı benim çocuk deidm küstü adını almam dedi sen bilirsin dedim. küstü gitti bir hafta sonra bilezikle geldi :)

nurse harveys gercekten ıse yarıyor mu kızlar.dun her bezımız kakalıydı ama bugun hc yapmadı ya ıkınıp duryo neden yapmadı kı ufffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…