2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

fatma2005 1 çay kasıgı bıle yapabılıo ben gecen devıt 3 verdıgımde oda 3 damla oldugu halde nedense kustu ama hergun verıyorum kusmuyor o gun kusmustu

okumustum ben onu

selam kızlar
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
alıntı yapamadım kızımdan dolayı
incir kuru üzüm humana bulgur soğan yeşillik bunlar zaten hep yiyorum ama fayda etmiyo işte
ama yılmak yok devam edicem yemeye
ilginiz için teşekkür ederim canlarrrrr

bu arada bende herşeyi yiyorum çok şükür az problemimiz yok
geçen 2 tabak kuru yedim mesela :21
:

allahım acıl şifalar versın ya ne acı bişey allah kımsenın basına vermesın

kızlar benımd moralım bozuk ya kzımın suratı cok fena olmaya basladı uyudu kalktı daha kızarmış pütür pütür olmuş her gelen öper elını surerse böle olur ben anasıyım öpmuyom ya kırmakta ıstemıyom ama su hale bak ya işallah gecer hmen ya gecmezse doktora gtrurum artık offfffffff eşime dıyom öpme dıye dayanamıyom dıyo al su suratın halına bak

fotograf nasıl gösterılıyo burda suratının ne hale geldıgını gsterıcem sıze kızlar

off walla banada daha kimse gelmedi walla gelmesinlerde insanlar anlamıo ufacık bebek öpülürmü. annem dio komşular gelcek sırf öperler die istemiom :S kız erkekler sakallı bide iyice tahriş eder.

Ben troysd le geçirdim canım günde 2 kez sürdüm bide sebamed kullanıyorum artık yıkarken..

gördünmü ecrin ya off nasıl geccek yarın bı guzel yıkarım babasınada derım öpmesın bı kacgune gecer ısallah

Baktımda canım seninki yaygın benimki yanaklardaydı bu öpmeden değildir yediğin bişey sütten dokunmuş olabilir..

2 gundur farklı olarak ayva yedım 2 gun önce cok hafıfdı bgn dahada cok artdı ne dokundu acaba yogurt corbası içtım dun kurban etı yedım o mu dokundu acaba bgn bol bol su tukeıtyım en ıyısı gözune kadar geldı ya moralım bozuldu cıkolatada yemıyom cola ıctık 2 kez cok hassa bu kız ya

kızlar yın 2sinde kalca ultrasonu var kıcında gamzesi var diye onada baklıacak ne alaka ise doktor bagzen problem cıkabılır dıyo bended var bızım tum kardeslerde var ailen gelen bişey ya bu çocuga ıskence baskada hıc bısey değil bidahakı aşımız 27 aralık 9 gun gec verdı randevuyu 3 aşı birden ya ondan korkuyom yavyumm

canım geçmiş olsun, baktım da alerjiye benziyo sanırım

doktora götürmüş müydün, kaçırdım yukarıda yazdıysan. götürmediysen bi baksınlar, alerji gibi ama başka bişey de olabilir.

öpmeden değildir, düzenli yediğin bir şeyden olabilir

gamzeniz nerede kız tam anlamadım :) totonun üstünde belde oluyo arkada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…