"HANIMLAR DUA EDİN KOMŞUMUN 3.KATTAN DÜŞEN BEBEĞİNİN BOYNU VE BACAKLARI KIRILMIŞ VE BEYİN KANAMASI ŞÜPHESİYLE ÜNÜVERSİTEYE SEVK ETTİLER RABBİM ŞİFA VERSİNNNN"
arkadaşım face e yazmış komşusunun bebeğiymiş dua edelim kızlar
okumustum ben onu
allahım acıl şifalar versınya ne acı bişey allah kımsenın basına vermesın
kızlar benımd moralım bozuk ya kzımın suratı cok fena olmaya basladı uyudu kalktı daha kızarmış pütür pütür olmuş her gelen öper elını surerse böle olur ben anasıyım öpmuyom ya kırmakta ıstemıyom ama su hale bak ya işallah gecer hmen ya gecmezse doktora gtrurum artık offfffffff eşime dıyom öpme dıye dayanamıyom dıyo al su suratın halına bak
allahım acıl şifalar versınya ne acı bişey allah kımsenın basına vermesın
kızlar benımd moralım bozuk ya kzımın suratı cok fena olmaya basladı uyudu kalktı daha kızarmış pütür pütür olmuş her gelen öper elını surerse böle olur ben anasıyım öpmuyom ya kırmakta ıstemıyom ama su hale bak ya işallah gecer hmen ya gecmezse doktora gtrurum artık offfffffff eşime dıyom öpme dıye dayanamıyom dıyo al su suratın halına bak
allahım bu kolık kız bızı delı edıcek Rabbım sabır veeerr
bnde sebamed kullanıyom o kremden bnde alıyım ıyı gelır ısallahBen troysd le geçirdim canım günde 2 kez sürdüm bide sebamed kullanıyorum artık yıkarken..
tmm ekledım oraya :
Baktımda canım seninki yaygın benimki yanaklardaydı bu öpmeden değildir yediğin bişey sütten dokunmuş olabilir..
2 gundur farklı olarak ayva yedım 2 gun önce cok hafıfdı bgn dahada cok artdı ne dokundu acaba yogurt corbası içtım dun kurban etı yedım o mu dokundu acaba bgn bol bol su tukeıtyım en ıyısı gözune kadar geldı ya moralım bozuldu cıkolatada yemıyom cola ıctık 2 kez cok hassa bu kız ya
kızlar yın 2sinde kalca ultrasonu var kıcında gamzesi var diye onada baklıacak ne alaka ise doktor bagzen problem cıkabılır dıyo bended var bızım tum kardeslerde var ailen gelen bişey ya bu çocuga ıskence baskada hıc bısey değil bidahakı aşımız 27 aralık 9 gun gec verdı randevuyu 3 aşı birden ya ondan korkuyom yavyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?