kızlar selam deliricem galiba bugün ya ben geceleri sağıp biberonla veriyordum uykusu bölünmesin diye ama dünden beri emzirmeye her çalıştığımda ağlıyor ağlamak değil resmen katılıyor offff biz normalde 2 saatte bir acıkıyorduk arık 4 hatta 5 saatte bir emzirebiliyorum sizce normalmi yoksa biberon istediği için mi 4 - 5 saat bekliyor. bide dün ilk defa gece 4 saat uyudu sizce b sorun mu var LÜTFENNNNN :84::84::84::84:
Nazara inanın kızlar, boncuklar koruyucu değil bol bol okumaya çalışın, face koyduğumuz fotolar bile nazarlanmalarına yeter aslında..
bence biboron istio. mecbur kalmadıkça verme bence. normal çok uyumasıda benimkininde 4 saat uyuduğuo luyorkızlar selam deliricem galiba bugün ya ben geceleri sağıp biberonla veriyordum uykusu bölünmesin diye ama dünden beri emzirmeye her çalıştığımda ağlıyor ağlamak değil resmen katılıyor offff biz normalde 2 saatte bir acıkıyorduk arık 4 hatta 5 saatte bir emzirebiliyorum sizce normalmi yoksa biberon istediği için mi 4 - 5 saat bekliyor. bide dün ilk defa gece 4 saat uyudu sizce b sorun mu var LÜTFENNNNN :84::84::84::84:
bugün bi sabah 6:30 da öğlen 12 de emdi bide 16:30 da normal mi sizce arada bi ben zorla vermeye kalkınca ağlıyor ağlaması sizce tok olmasından kaynaklanıyor olabilirmi off ya valla içim sıkıldı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?