2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizde haftasonunu ağlamakolik olarak geçirdik,ortada fol yumurta yok ağlamıyo bağırıyo bizimki avazı çıktığı kadar,bütün gün saç kurutma açıktı,o ısınıp susuyo,hadii elektrik süpürgesi açılıyo,bi tek onlar susturabildi bizim yaramazı,bugünde dünkü mızmız o değil sanki hep uyudu,ağlayacak hali yok,2 gün üstüste yorgun,bitkin düştü galiba,bi günü ötekini tutmuyo valla..

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

ecrinece gulsen_arda fragola cannsett pusulam kendra NevYas loveli

kalabalık ama yazan yok ne iş

kızlar selam deliricem galiba bugün ya ben geceleri sağıp biberonla veriyordum uykusu bölünmesin diye ama dünden beri emzirmeye her çalıştığımda ağlıyor ağlamak değil resmen katılıyor offff biz normalde 2 saatte bir acıkıyorduk arık 4 hatta 5 saatte bir emzirebiliyorum sizce normalmi yoksa biberon istediği için mi 4 - 5 saat bekliyor. bide dün ilk defa gece 4 saat uyudu sizce b sorun mu var LÜTFENNNNN :84::84::84::84:

kızlar kızım uyumuyo bütün gün uyumadı şuandada aykalarımda içi uyuyo bayık halde ama gözler açık bıraktığım an ağlamaya başlıyoo...ne oldu bu uykulara neden böle...kendimi geçtim ona yazıkk...uykusuzluktan bitti.. kendni zorlauyo resmen.. dün fitil attım anca uyudu...bugün napcam bilmiyorum banyoda yaptı ama yok dalamıyo

Nazara inanın kızlar, boncuklar koruyucu değil bol bol okumaya çalışın, face koyduğumuz fotolar bile nazarlanmalarına yeter aslında..

Canım biberonla vererek hata etmişsin, şimdi biberon istiyor ondan öyle.Gece uyandırmadanda memeni ağzına verdiğiğnde uykusu bölünmeden emebilir.Ne olursa olsun sütün varsa biberonu kes bir kaç saat aç kalsada mecbur seni emecek bunu şimdi yapmazsan seni bırakabilir.Onun içtiğinden fazla verdiysen biberonla uyuyabilir.

Nazara inanın kızlar, boncuklar koruyucu değil bol bol okumaya çalışın, face koyduğumuz fotolar bile nazarlanmalarına yeter aslında..

cok doğru söylüuosun cnm direk aklıma geldi valla..evet boncuklar koruyucu degil okumak daha faydalıı. ben lekeleniorum die okuyamıorum ama dedesi ablalarım okuyo.
ayyy hepimizin durumları aynı vallaa..
az önce uyandı aglamktan katıldı (((((((( gazı var ıkınıp duruyo kıpkırmızı oldu yuzu gecmişti ıkınmaktan yine kızardı yavrum yaa. babama götürdüm ağlıcaktım nerdese icim gittiii of yaa

bence biboron istio. mecbur kalmadıkça verme bence. normal çok uyumasıda benimkininde 4 saat uyuduğuo luyor

bugün bi sabah 6:30 da öğlen 12 de emdi bide 16:30 da normal mi sizce arada bi ben zorla vermeye kalkınca ağlıyor ağlaması sizce tok olmasından kaynaklanıyor olabilirmi off ya valla içim sıkıldı :2:

2 gün sonra işe başlıycam,kıyafetlerimin birini giydim birini çıkardım,hiç biri olmadı,dün mağazaya gittik,pantolon alıyım üzerine de bol bişey giyerim dedi,44 beden pantolonun düğmeleri kapanmadı,46 bedeni de utandım isteyemedim artık,pek içime sinmedi ama bi elbise alıverdim,ben hala hamile gibiyim yahu,iş yerindeki hamilelerle göbek yarıştırırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…