2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben fırfırlarını dışarı çıkarıyorum öyleyap sızdırmasın dedilerdii hiç sızdırma olmadı çok şükür

Bugün çıldırmak üzereyim 3-4 saat uyuyan çocuğum sabahtan beri uyuyamıyor ağlıyor dün nazar edenleri Allaha havale ediyorum.Akşama misafir var ve ben eşime bile 1 kap yemek yapamadım devamlı ağlıyor..................

valla benim oğlanda dün öyleydii zor bir gün ve geceydi mevlüdümüzü yaptık hafta sonu bebeği gördüler falan hatta eşimin yengesi demez mi buçocuk yeteri kadar büyümemiş diye kayınvalidemlerdeyken başladı huysuzluğu yolda uyumadı bi de eve geldik uykuya dalıyor 5dk tüm gece böyle devam etti sonra yıkadık yıkayınca güzel uyuyor anam o ne nerdeyse saat başı kalktı neyseki bugün daha iyii

Aynen dün mevlüdümüz vardı tam uyku vakti mamasını yedirip yatırdım uyuduğu çocuğum 3-4 saat ve bugün uyutmak ne mümkün nasıl göz var bu insanlarda anlamıyorum ya yazık şuncacık çocukları nazarlıyorlar..

benımkı de normalde huysuzdur cok bırılerının yanında melake oluyor hemen nazar edıyolar ayy ne uysal sessız cocuk masallah ıyı uyuyor fılan snra ceremesını ben cekıyorumm

kızlar termos almak istiyorum da doruk icin ne alsam bilemedim. tavsiye edeceğiniz ürün var mı ?

evettttttttttttt ufacık cocuklara nazar ediyorlar ((((
benimkisi de durmadı dün bugunde durmadı az önce sızdı aglayarak uyandı kaç kere zor sakinleştirdim (

benımkı de normalde huysuzdur cok bırılerının yanında melake oluyor hemen nazar edıyolar ayy ne uysal sessız cocuk masallah ıyı uyuyor fılan snra ceremesını ben cekıyorumm

aynen varyaa.. normalde durmaz. iki kere dışarı cıktık hep uyudu. beni yalancı cıkartıyo velet

nazardan mı oluyo diyosunuz kızlar yaa Lina da 2 gündür akşam saatlerinde huysuzlaşıyor ama ben böyle olduğunu görmedim normalde kucağa alıp gezdirince sakinleşen çocuk ne yapsam susmadı emzireyim dedim istemedi mama vereyim dedim istemedi gazı desen 1 saat uğraştım çıkarmak için bişey çıkaramadı da... öyle kolik gibi sürekli ağlamıyor ama böyle bi dakka ağlıyo 3 dakka susuyo sonra yine biraz ağlıyo falan bi acaipti ne olduğunu hiç anlamadık ya... nazar oldu desek sadece görümcelerimi ve onların cocuklarını falan gördü öyle nazar edebilecek kimseyi görmedi hepsi çok seviyolar Lina'yı. gerçi bi komşumuz da anne babanın bile nazarı değer kesin nazarlık takın hep üstünde dursun deyip duruyor aslı var mı dersiniz bunun? ben pembe sevimli bi nazarlıklı filli iğne takıyorum o da nazarlık olsun diye değil beğendiğim için, ama mavi değil diye işe yaramıyodur herhalde di mi?

selam kızlar nasılsınız ???
nazara inananın kızlar bize değiyo eşim bizi hiç biyere göndermiyor
kızım birini gördümü o gün sabaha kadar sebepsiz ağlıyo

ben takıyorum maşallahı var üstünde birde dua yazdırıcam hocaya onuda takıcam.
fragola cnm olsun anne babanın bile nazarı değermiş. hele ki uyurken bebege bakma diyo annem hep. neden diye sordugm da. uyurlarken daha bi masum,saf oldukları için daha bi çok nazar değermiş. hiç bakmıyorum korkumdan. ben inanıyorum vallahi nazara.,ablamlar okuyor hep.

Son düzenleme:
ayy ama ben uyurken izlemeye bayılıyorumm. hep bakmıyorum ama arada sırada izliyorum ben de mi bakmasam acaba bize de 2 tane nazarlık geldi hediye, bi tarafı nazarlık bi tarafı maşallah şeklinde. ama onlardan daha güzel bu pembiş olanı. onun üstünde de maşallah var ama küçük ve pembe :) mavisini takayım bari napayım oof of ne zor işmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…