valla benim oğlanda dün öyleydii zor bir gün ve geceydi mevlüdümüzü yaptık hafta sonu bebeği gördüler falan hatta eşimin yengesi demez mi buçocuk yeteri kadar büyümemiş diye kayınvalidemlerdeyken başladı huysuzluğu yolda uyumadı bi de eve geldik uykuya dalıyor 5dk tüm gece böyle devam etti sonra yıkadık yıkayınca güzel uyuyor anam o ne nerdeyse saat başı kalktı neyseki bugün daha iyii
Aynen dün mevlüdümüz vardı tam uyku vakti mamasını yedirip yatırdım uyuduğu çocuğum 3-4 saat ve bugün uyutmak ne mümkün nasıl göz var bu insanlarda anlamıyorum ya yazık şuncacık çocukları nazarlıyorlar..
benımkı de normalde huysuzdur cok bırılerının yanında melake oluyor hemen nazar edıyolar ayy ne uysal sessız cocuk masallah ıyı uyuyor fılan snra ceremesını ben cekıyorumm
ayy ama ben uyurken izlemeye bayılıyorumm. hep bakmıyorum ama arada sırada izliyorum ben de mi bakmasam acababen takıyorum maşallahı var üstünde birde dua yazdırıcam hocaya onuda takıcam.
fragola cnm olsun anne babanın bile nazarı değermiş. hele ki uyurken bebege bakma diyo annem hep. neden diye sordugm da. uyurlarken daha bi masum,saf oldukları için daha bi çok nazar değermiş. hiç bakmıyorum korkumdan. ben inanıyorum vallahi nazara.,ablamlar okuyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?