2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhaba kızlar

nasılsınız

ben pek fırsat bulamıyorum yazışmaya... tek olduğum için yani annemler uzakta olduğu için tek başıma herşeye yetişeyim derken akşam oluveriyor:))9

bende örtüyorum battaniye canım yatarkende ince bir polar battaniye var onu örtüyorum üzerine de ince peluş battaniye örtüyorum ama ben her akşam banyo yaptırıyorum neredeyse birde yatarken klima vs yakmıyorum.

bu ateş basmaları ne zaman geçicekkii incecik giyinsemde ter içinde kalıyorummm.. :76:

adet olunca geçecekmiş

aaa adet olunca demekkkkk .. ayy menopoza girince demek sürekli böyle ateş basmalarımız olcakkk ne zormuş
bende battanıye örtüyorum yelek işi bıraz zor gerı hemen uyuyyunca cıkarması zor oluo
evet canım bende battanıye rahat oldugu için öyle yapıyodum birz daha büyüsün yeleğe geçeriz :))
merhaba kızlar

nasılsınız

ben pek fırsat bulamıyorum yazışmaya... tek olduğum için yani annemler uzakta olduğu için tek başıma herşeye yetişeyim derken akşam oluveriyor:))9

hoşgeldinn tuba allah yarrdımcımız olsun gurbette olmak çok zorr bende senin gibi :) koşuşturmadan akşam nasıl oluyor anlamıyorumm.başım dönme dolap gibi artıkk

bende emzirirken battaniye kullanıyorum. gündüz bi polar battaniyeyle yatırıyorum salonda. geceleri ise ince yorganını örtüyorum..

şükürler olsun bugun tahlıllerı eşim dr göstermiş..sarılık değerimiz iyi .troid .idrar tahlilimiz temiz çıktı dr kendiliğinde geçicek dedi sarılıgımızz.. biraz kan düşükmüş kan ilacı verdi başlıycaz.. yüzündeki sivilceleri sordurdum dr a sıcaktan oluyor demişti bir arkadas cok giydiriyorsun demişti bana..bende dr sordurttum sıcak değil demiş..olurmuş o sivilcelerr bogaz altında elbiselere sürtündügü icin derisi krem verdi tostosuma :) cocuk ılac deposu oldu..allerji içinde ilaç verdıı anne baba allerjı olunca dr %80 bebıste allerjılı dedii..zaten dogar dogmaz anlamıstım hapşırmalarından hergün hapşırıyoruz anne oğul

aynen canım aynen. ev işleriyle hiç ilgilenemiyorum:) sadece mecbur olduğum şeyleri yapıyorum çamaşır as topla ütü derken yemek yemeye bile zor fırsat buluyorum. benim kızın gündüz uykusu yok. kuş uykusu gibi 5 dk 5 dk:))) yeni doğduğunda uyandırıp emzirmek için uğraşıyordum, şimdi ise memeden kopup uyusun diye uğraşıyorum:)))

balsurat benim bebişinde boynunun altı ve yüzü hep isilik olmuştu.
yengem boynunun altına pişik kremi sür dedi dr a da sormuştum 1-2 kez sürdüm geçti çok şükür. kabarık kabarık olmuştu yavrumun boynu

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzz.. 3 ay dönemden sonra diş çıkarma dönemi başlıycak
balsurat gözünaydın canım

sağolasın mezinem

ne güzellllll inşallahh benimkideee geçer çok hassas derilerii ya :) geçen benim oğlan ağlıyordu elleri ile yüzüne dalıyor ağlarken yanlışlıkla elini agzına soktu dudagını acıttı sanırım kudurdu aglamaktn :86:

evet ilk 3 ay gazları sonra da diş ağrıları

gazı olunca nasıl ağlıyorlar ya içim acıyor ağlayasım geliyor

Son düzenleme:
kızlar kaynanam burdaydı şimdi gitti...ben emziriyodum yolculamadım dile kapıyı çekti gitti...ayyyy çok konuşuyo delircem onu dinlemekten kafayı sallamaktan hele kızı bi sevişi var hiç susmuyo dünyam benim aşkım balım kızım bennim ölürüm ben uğruna..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imdat diyrummmm...

kızlar sizde de kasılmalar devam ediyor mu?
ben gece emzirmek için yataktan kalkarken ve emzirdikten sonra ayağa kalkınca karnımda ve bacaklarımda kaısılmalar oluyor. kilo kaybediyoruz diye mi acaba hani rahim kendini toparlıyor herelde . sizce???

onurlu boşver yaaa isteyen istedıgı gıbı hareket etsın stressss yokkk...ben kımseyı dınlemıyorummm

onurlu boşver yaaa isteyen istedıgı gıbı hareket etsın stressss yokkk...ben kımseyı dınlemıyorummm

gülüyorum cnm ben ya.... allah razı olsun yemeğimi getiriyo salatama varana kadar yapıyo gönderiyo...ama çokk konuşuyo benim kaynanam temizlik hastasıı sabah akşam temizlik yapar.. benim evimdedandini :) ay ne desem işte kaynana en iyisi bile batıyoo :)

kızım uyumuyo ya dalamıyo bi türlü....şimdide bu çıktı dün akşam fitil attım arabayla gezdirdik anca sakinlşeşti niye böle olduki

fırfırlarını düzeltiğin için olmasın
bigün benim sevgili kayınvalidem lastikleri acıtıyodur die fırfırlarını düzeltti bişe demedim ama tahmin ettim gece emzirmek için getirdi çocuğu pijaması komple ıslanmış elime ıslaklık geliyo çocuğu öle getirmiş bune dedim çokmu işemiş geçmiş dedi bütün üstünü değiştirdim çocuğun gece gece bezledim tekrar ertesi gün kayınvalidem bez değiştirirken gene fırfırnı düzeltiyodu düzeltme bırak oyüzden çiş çıkıyo hep dedim yaaa dedi tamda tahmin ettiğim gibiymiş
yani böle bi hikayemiz var bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…