Kızlar bebişler uyanınca emzirirken vs. üzerine yelek.batanıye vs giydiriyormusunuzz.. sonra tekrar uyurken yeleği çıkarmak gerekiyorrr ben battnıye kullanıyorumm.. birde gece peluş ve penye battaniye örtüyorum çokmu abartıyorum ne üşücek diye korkuyorum :)
bu ateş basmaları ne zaman geçicekkii incecik giyinsemde ter içinde kalıyorummm.. :76:
aaa adet olunca demekkkkk .. ayy menopoza girince demek sürekli böyle ateş basmalarımız olcakkk ne zormuşbende örtüyorum battaniye canım yatarkende ince bir polar battaniye var onu örtüyorum üzerine de ince peluş battaniye örtüyorum ama ben her akşam banyo yaptırıyorum neredeyse birde yatarken klima vs yakmıyorum.
adet olunca geçecekmiş
evet canım bende battanıye rahat oldugu için öyle yapıyodum birz daha büyüsün yeleğe geçeriz :))bende battanıye örtüyorum yelek işi bıraz zor gerı hemen uyuyyunca cıkarması zor oluo
merhaba kızlar
nasılsınız
ben pek fırsat bulamıyorum yazışmaya... tek olduğum için yani annemler uzakta olduğu için tek başıma herşeye yetişeyim derken akşam oluveriyor:))9
aaa adet olunca demekkkkk .. ayy menopoza girince demek sürekli böyle ateş basmalarımız olcakkk ne zormuş
evet canım bende battanıye rahat oldugu için öyle yapıyodum birz daha büyüsün yeleğe geçeriz :))
hoşgeldinn tuba allah yarrdımcımız olsun gurbette olmak çok zorr bende senin gibi :) koşuşturmadan akşam nasıl oluyor anlamıyorumm.başım dönme dolap gibi artıkk
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzz.. 3 ay dönemden sonra diş çıkarma dönemi başlıycakaynen canım aynen. ev işleriyle hiç ilgilenemiyorum:) sadece mecbur olduğum şeyleri yapıyorum çamaşır as topla ütü derken yemek yemeye bile zor fırsat buluyorum. benim kızın gündüz uykusu yok. kuş uykusu gibi 5 dk 5 dk:))) yeni doğduğunda uyandırıp emzirmek için uğraşıyordum, şimdi ise memeden kopup uyusun diye uğraşıyorum:)))
balsurat gözünaydın canım
balsurat benim bebişinde boynunun altı ve yüzü hep isilik olmuştu.
yengem boynunun altına pişik kremi sür dedi dr a da sormuştum 1-2 kez sürdüm geçti çok şükür. kabarık kabarık olmuştu yavrumun boynu
onurlu boşver yaaa isteyen istedıgı gıbı hareket etsın stressss yokkk...ben kımseyı dınlemıyorummm
Ne bilim kızlar ya iyice sıkıldım bu bezden özellikle pipisiaşağıya bakıyor güzelce sıkıcada bağlıyorum cırt cırtlarını popodanda göbektende güzelce yüksekce baglıyorumm .fırfırlarıda düzeltiyorumm.. cocugun bacaklarına lastık izi cıkıyor artıkk.. çok işiyorr yaa :)) sepeti dolmuş oluyor şiş şekilde... yaa ne guzel gece alt almıyorsunuzz..denemeye kalksam sabaha çiş içinde ıslanmış olur yavrummm..gece kalkar kalkmaz emzirmeden önce alt açıyorum.emzırdıkten sonra alınca kusuyor dr öyle yapma demiştii.. bu aksam almasammı bezini :) denesemmkkiii korkuyorum cocuk ıslak kalıp hasta olck diye...kk dan bir arkadaşımda sızdırmadan şikayetciii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?