2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar acil bi sorum olcak benim kızımın her yeri kızardı küçük mimit halınde ve bu mimitler birleşip büyük büyük kızarıklıklar meydana geldi dün öğleden sonradan beri var antibiyotik kullanıyorum onun yan etkisi olabilir mi

canım bebeğini yatarak emzirme orta kulak iltihabina neden oluyo

dila benim oglumda da var aynen dedin gibi.aşı için s.ocana gttmzde ordaki dr alerji olmuş yediklerine dkkt et dmşti. şurup ve merhem vermişti korktum kullanmdm acıkcası. 3gun önce gecmişti yine cıktı korktum bende bugun kendi drmuzu aradım gdcz.

bizde kusma yok. bizde gaz ilacından suphelendik onu kestigimde gecmişti verdgm gun cıktı. hiç bi yan etkisi yoktur yazıo ama kestim valla korktum. bide nette baktım da bebek egzaması fln yazıodu hptn korktummm

her yerinde var kafasın da bacaklarında kollarında yüzünde gövdesinde bilmem şaştım valla ne yapsam kızlar akıl verin bana

slm kızlar
ecrin tatlım
çok yorgunum uykusuzum
lohusa dedresyonuna girmedim diye seviniyordum son iki gündür geceleri ağlıyorum
kayınvalidemler geldi ya severim kendisini bir şey görmedim derdim ama üff işte algınganlığım belki üstümde annemlerde gitti diye kendimi kötü hissettim....daha anlatırım sonra tatlım öptüm çokk

bnde buzluğa atdım gcn anneme gtrdım o sutu tadına bktık guzeldı ama bm kız bıberon almıyo kasıkla ıcıyo ancak lansınoh sut poşetı bnmkıde canım ....gecden cıkar dısarda erıtme ama dolabda erısın canım öle okumustum netde ...

selm kzlar dun gece sabhladım hepagladı ılk kez böle oldu nazar degdı yawruma ya ....

kulagının arkası dahada fena drmda yarın doktora gtcez hep akıyo kulagının arkası

canım iyi oldu yazdığın, lansinoh poşetinden şüpheleniyordum, demek ki değilmiş. ben bi tane daha çözdüreyim o zaman.

dolaba koymayı biliyorum ama öyle yapmamıştım, dışarda çözdürmüştüm. şimdi dolaba koycam daha yavaş çözülsün bakalım tadı nasıl olcak

sağol tekrar :)

ayrıca kızlar prımanın yesıl paketınden kullanıyom pişik gectı cok sukur olmuyoda

kaka sorununun son noktasındayız sinirden ağlıyorum artık neden yapamıyo ya 3günde bir kakamı yapılır huysuz hep kucak hep kucak
gazıda var yediklerim dokunuyo desem ne yiyorumki insan gibi rezene verdim metsil verdim zeytinyağı verdim yok yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…