2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar buziki orhanın kolikler için yaptığı müzikler var,şu an bebeğiniz uyusunu dinleetiyorum,işe yaradı walla,şaştım kaldım,gözleri gidiyoooo,bi yoğun kalp atışı sesi geliyo,arkadan su sesi falan,ağlıyodu,sustu hemen..

kızlar hayırlı cumalar....
çok çoık zor bir gece geçirdik....kızım 48 günlük ve ne yesem gaz yapıyor....akşam ıspanak ve pilav yedim...sabaha kadar kızım çatladı resmen....düşünün sabah büyük kızımı okula gönderip öyle uyuttum...ayakta duramıyorum...yardım eden kimsede yok,gurbetteyim...
ya sizler ne yiyip içiyorsunuz söyleyin bana,inanın ne yiyeceğimi şaşırdım...ıspanak gaz yapıyor,tavuk gaz yapıyor...zaten baklagilleri ,lahana,pırasa filan daha hiç pişirmedim....
büyük kızım kolikti,gecede sekiz saat ağlardı...onun korkusundan 8 yıl ara verdim...bu gece ablamızın bebekliği geri geldi sanki....
inanın ne pişireceğimi şaşırdım...bana bir akıl verin...

ay cnm bnm allah yardımcın olsun cidden zor. bizimkide cok gazlı inan ben varya hiçbirşey yemiyoruym. bana ye zaten gazlı diolar ama yemiyorum yemedigim halde böyle aglıyorsa yersem demek ki.. dusunemiyorum. ıspanakın gaz yaptıgını ilk kez duyuuyorum. ben hastanedeyken dogumdna sonra bana ıspanak verdiler yemiştim. tavukta mı gaz yapıomuşş ee zaten bşi yiemioruz bu bebişlere biz nasıl süt verces ki..

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

johnnybravo pike kontes26 pratikanne oaydiner22 lavinya44 melisesra+ eec

selam hatunlar ya ben inanamıyorum şuan mışıl mışıl uyuyan çocuğun akşam 8den gece 12ye kadar sebepsiz aralıksız ağladığına kim inanır
gerçi gündüzde uyuduğunu pek söleyemicem uyumamak üzere 6da tamamen kalkıyo 8de ağlamaya başlıyo 12ye kadar
gece 3 defa kalkıyo sabah 7,8gibi uyanıyo 11e kadar öle oynuyoz sorası işte en kısası 5dk en uzunu 1saat uyuyo aradaki uyanıklığı yarım saat falan
benim düzenim tamamen bu 1haftadır fix bu şekilde
ayrıca gece 12de susuyo fakat uyumuyo uyutana kadar böle oluyorum

kızlar iki gündür anam ağladı akşama misafirim var dün gece eşime verdim bebeği gece dokuz buçuktan 12 ye kadar poğaça,tiramusu,kuru biber dolması ,börek yaptım gece sağolsun oğlum4 kere kalktı sabahda erken sonra binbir rezillikle temizlik eşime öğle yemeği yaptım oğlumu yıkadım kendimi yıkadım çok yoruldum ya benim her günüm böyle :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…