2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok şükür dün ve gece kakasını azda olsa yaptı

hurma yiyon mu sen bakiim hurma?? bana da kıza da yariyor canım nedense

oy kızlar bizimkinin de kaka sayisi günde 1 artık, uzun zamandır böyle. gece 12 gibi günlük kakasını yapıp uyuyor. (hurma yersem günde 2 kere yapıyor kakasını, bazen 3)

bir de gündüz uykuları da azaldı, daha az uyuyorlar herhalde

ya canım bana da çok misafir geliyor ama ben onlara bişey hazırlamıyorum, hazır alıyoruz, üstüne de meyve veriyorum. çocukla kimse kusuruna bakmaz sen de yorma o kadar kendini, yazık sana da

evet canım ilk ben doğurdum ağustos annesi olduk ama burdayım gene işte

ben de eylül annesi oldum ama ben de buradayım :) koccaman olmuş senin yavrun maşallah

testlerde de herşey çok güzel çıksın inşallah

canım benim sıpamda akşam 7 8 gibi mızmızlanmaya başlıyor yatıncaya kadar bende anlamış değilim

kızlar ben şimdi banyoya gircem, kızımın uyanmayacağından emin olmak için bekledim biraz, dalalı 20 dk oluyor, zamanıdır

hehe babyphone u da banyoya alcam, uyanırsa fırlarım artık napalım

zaten genelde hazır alıyorum ama bu yok ya çoğu zamanda yapıyorum ay ne bileyim öyle çok misafirim oluyorki üç gündür var düşün yani bazen bombardumana tutuyorlar bazen de kimse gelmiyo

kızlar ben şimdi banyoya gircem, kızımın uyanmayacağından emin olmak için bekledim biraz, dalalı 20 dk oluyor, zamanıdır

hehe babyphone u da banyoya alcam, uyanırsa fırlarım artık napalım
umarım köpüklüyken ağlamaz banyo bile yapamıyoz ben eşim öğle arası geldi o arda yaptım yoksa ne mümkün

geçmişi okudumda yediklerimiz çok önemli bende söylemesi ayıptır nohut yedim biraz acıydı kesin bugün yine kafadan edecek bizi

günler ne çabuk kısalmış hemen akşam oluyo ışığı açmak zorunda kalıyom ışıktan benim sıpa yatmıyo şimdi ağlar

hsgldn ecrinnn ne mutlu vallaaa. bende dorukla cebelleşiyorum hem beni mahvediyo hemde annemi tek olsam yanmıştım been

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…