kontes senin 4ay olmuş nerdeyse maşallah
umarım ciddi şeyler değildirhoşbulduk canım çok şükür yolunda işte erken doğumdan kaynaklı bazı testler istiyolar onlarla uğraşıyorum
çok şükür dün ve gece kakasını azda olsa yaptı
umarım ciddi şeyler değildir
kızlar iki gündür anam ağladı akşama misafirim var dün gece eşime verdim bebeği gece dokuz buçuktan 12 ye kadar poğaça,tiramusu,kuru biber dolması ,börek yaptım gece sağolsun oğlum4 kere kalktı sabahda erken sonra binbir rezillikle temizlik eşime öğle yemeği yaptım oğlumu yıkadım kendimi yıkadım çok yoruldum ya benim her günüm böyle :97::97:
evet canım ilk ben doğurdum ağustos annesi olduk ama burdayım gene işte
canım benim sıpamda akşam 7 8 gibi mızmızlanmaya başlıyor yatıncaya kadar bende anlamış değilimToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
johnnybravo pike kontes26 pratikanne oaydiner22 lavinya44 melisesra+ eec
selam hatunlar ya ben inanamıyorum şuan mışıl mışıl uyuyan çocuğun akşam 8den gece 12ye kadar sebepsiz aralıksız ağladığına kim inanır
gerçi gündüzde uyuduğunu pek söleyemicem uyumamak üzere 6da tamamen kalkıyo 8de ağlamaya başlıyo 12ye kadar
gece 3 defa kalkıyo sabah 7,8gibi uyanıyo 11e kadar öle oynuyoz sorası işte en kısası 5dk en uzunu 1saat uyuyo aradaki uyanıklığı yarım saat falan
benim düzenim tamamen bu 1haftadır fix bu şekilde
ayrıca gece 12de susuyo fakat uyumuyo uyutana kadarböle oluyorum
benim oğlan hep günde bir yapıyor
zaten genelde hazır alıyorum ama bu yok ya çoğu zamanda yapıyorum ay ne bileyim öyle çok misafirim oluyorki üç gündür var düşün yani bazen bombardumana tutuyorlar bazen de kimse gelmiyoya canım bana da çok misafir geliyor ama ben onlara bişey hazırlamıyorum, hazır alıyoruz, üstüne de meyve veriyorum. çocukla kimse kusuruna bakmaz sen de yorma o kadar kendini, yazık sana da
ben de eylül annesi oldum ama ben de buradayım :) koccaman olmuş senin yavrun maşallah
testlerde de herşey çok güzel çıksın inşallah
umarım köpüklüyken ağlamaz banyo bile yapamıyoz ben eşim öğle arası geldi o arda yaptım yoksa ne mümkünkızlar ben şimdi banyoya gircem, kızımın uyanmayacağından emin olmak için bekledim biraz, dalalı 20 dk oluyor, zamanıdır
hehe babyphone u da banyoya alcam, uyanırsa fırlarım artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?