2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar cumanız mübarek olsunn..Rabbim bebeklerimizi korusun..

Kızlar artık kıyafte ve tulumlar küçüldü bizimm .. 3 aylık tulumı giydiriyorum anca oluyorr.. böyle 3-6 arası yazan kıyafetlere cocugun aynına göre olmuyor yaa kandırıyorlar milleti :)) siz kaç aya göre alıyorsunuz. yazın kışlık şeyler yoktu o yüzden çıkıp kışlık birşeyler almam lazımm. dışarıya ne ile cıkarıyosunuz bebıslerı aşıya artık büyüdüler battanıye çıkaramam..dün astronot montu giydireyim dedim 6-12 arasıydı koptum gülmekten cok komik oldu büyüktüü ölemigydirsem .. yada hırk vs. alayımm..ama bu sefer başına bere falan takmamız lazım malum 1-2 hafta içinde kar geliyorr

şu kadife penye patikleri boşuna almışım hiç sıcak tutmuyorlar.. örme patik giydirince ayakları sıcacık oluyor paşamınn.. giydirmesem ayakları soguk oluyor siz giydiriyomusunz:)

canım kıyafetleri göz kararı alıyoruz biz genelde :) bi de erkek ve kız tulumlarının boyutları da farklıymış. benim aldığım yerde kız 3-6 ay tulumu erkek 3-6 ay tulumuna göre daha küçük :)

biraz da mavi renkli tulum alayım kızıma dedim de oradan biliyorum :) belki ikinci çocuk erkek olursa tüm tulumlar pembe, hehe geleceğe yatırım yapıyorum ben :) töbe töbe

dışarı çıkarken ben ek olarak bi dış tulumu giydiriyorum, kapitone ama içi pamuklu yünlü ya da elyaflı değil, kumaşı kalınca biraz. üzerine de polar battaniyesini alıyorum, hatta sıcaksa battaniyeyi sarmıyorum bazen. elimden geldiği kadar az giydirmeye çalışıyorum ben, ama devamlı üşüyüp üşümediğini de kontrol ediyorum. eller yanıltıcıdır, enseden vücut sıcaklığına bakıyorum ben, bir de burnuna falan. ha şapka da takıyorum dışarda, kafamız kel zati, iyice soğuk çekmesin :)

kızlar bu arada çocuğun emmesi düzeldi ama sanırım sorun bendeymiş, emzikte değil.
ben bi kaç gündür her akşam acı cips yiyordum, çok severim abur cuburu, akşam yemeklerinde de pizza falan ohooo. sütümün tadından şüphelendim, dün hiç cips yemedim, doğru düzgün şeyler yedim. geceden beri çocuk gayet güzel emiyor. allahıma bin şükür. aç bırakıyodum çocuğu nerdeyse.

zaten o yüzden eşime dedim abur cubur yemek yok, dışarda yemek yok. kalk dedim yemek yapcaz. o kadar çeşit yemeği o yüzden yaptık. zavallı yavrum ya..

bugün yine arabayla dışarı çıkcaz, babamız da yok, şehrin öbür ucuna gidicez akşam. 40 dk'lık yol. bakalım ağlamadan gidebilecek miyiz.

slm kızlar. pike cnm bebişinin emmeye başladığına sevindim. yediklerimize çok dikkat etmeliyiz demek ki. ben arada sütümün tadına bakıyorum çok az, tatlı benim sütüm ama tatlı çok tüketiyorum ondan sanırım.

araba sürerken cok zor oluyo benimki bi ağlamya basladımı katılıyo bu yüzden uzak bir yere abimiz olmadan gitmiyorum ona bakıyım derken kaza yaparım diye korkuyorum resmen acemi sürücü oldum tekrarr((((

ben de bundan sonra tadını kontrol edicem canım işte, yediklerimiz bu kadar etkilemez diyordum ama sanırım etkiliyor.

bildiğim kadarıyla anne sütünün tadı zaten şekerli su gibi, ama yediklerimize göre yine de tadı değişiyor sanırım. çocuk emmediği zaman tadına baktım ben bile emmezdim yani, güzel değildi tadı :) yine şekerliydi ama tatlı değildi ne bileyim

araba sürerken cok zor oluyo benimki bi ağlamya basladımı katılıyo bu yüzden uzak bir yere abimiz olmadan gitmiyorum ona bakıyım derken kaza yaparım diye korkuyorum resmen acemi sürücü oldum tekrarr((((

vala benim ilk denemem de faciaydı, eve geldik hadi diye diye durmadım ağladı diye, ama park edene kadar katıldı çocuk ağlamaktan, bi de benimki 3 dk sabretmez hemen yırtar kendini.

o yüzden erkenden çıkıcam evden, yavaş yavaş giderim napiim, ağladıkça da kenara çekicem yapcak bişey yok. trafiğin göbeğine gidiyorum gerçi ama halletcez artık :) bütün şehri baştan ayağa geçmem lazım istediğim yere varabilmek için. 100 tane dua okurum artık :)

çıkmadan iyice emmsin bence uyut benimkide durmaz katılır biliyorum abimizi almaya okula gidiyorum 3 dk yol ona bile sabretmiyo bazennnnn

çıkmadan iyice emmsin bence uyut benimkide durmaz katılır biliyorum abimizi almaya okula gidiyorum 3 dk yol ona bile sabretmiyo bazennnnn

olmaz ama böyle, bunların arabaya alışması lazım :) seninki de hergün binecek abiyi alacaksanız. benimki de işe giderken her gün binecek :)

emzircem uyumasını beklicem zaten de uyanırsa diye yine de temkinli olurum :)

ewet cnm alışması lazımda dün abimizi alıcaz yırttı kendini indim arabadan tekrar eve girdim rezene yaptım ön koltuga aldım ara sokaklardan gittik allahtan evim bahceli ev hemen gidik evee apartman olsa asansör beklerken kendimii düşünemiyorum morarırdı artık

kızlar mevlüt için şeker yaptırıcam,mewlüt şekerlerine bebeğin doğum tarihini mi yazdırmalıyım,mewlütün yapıldığı tarihi mi sizce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…