2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynn sarılıp yatardım sımdı nasıl yatdıgımı hatrlmıyom bıle sbh gttıgını gruyom oda kız uynk ondan sbh kahvltı bırlıkte yapardık offf eskıde kaldı ya bu eskı kadınlar nasıl 8 ,9 cocuk yapmış ya ...

ben de bekliyordum uyusun diye ama burayı açar açmaz sesi kesildi, dalacak inşallah da ben de uyucam

benim için öyle oldu.

eve kapandım, eşim de yanımda olmuyor.

allah kolaylık versin canım sonuçta hepimiz yanlızız benimde peşpeşe oldu genelde eşler sevmeye yarıyor gerçi elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor eşim ama nereye kadar yine bütün iş bizde allah kolaylık versin bütün annelere

aminnnnn :)

kızlar eve kapanma işi bizdede var ve,rahatlığa alışan biri için bu gerçekten zormuş...birde önümüz kış çok sık çıkaramayacağız diyede düşünüyorum...birde bırakıp çıkabileceğim biride yok...arada arabayla bir dolanıp geliyoruz o kadar,neyse bunlarda geçecek...

biz nerdeyse hergün çıkıyoruz dışarı ama tabi eski günlerdeki gibi rahat gezemiyoruz. birine bırakıp çıkınca insan bi garip oluyor boşlukta hissediyorum kendimi bide bir an önce eve gitmek istiyorum bebişimi merak ediom sanki benden başkası ona bakamazmış gibi geliyor.

ben işe başlayacağım için meburen ben de o da çıkacaz evden

de böyle geceleri beni uyutmazsa işyerinde masada uyurum artık

buraya yazim pike sen alıştır tabi doy iice kızına doyamazsın ama tadını çıkar işte ben mecbur tüm gün evdeim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…