2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hala uyanık uyumuyoooo pöfff
eşlerle ilişki sorulmuş
bende kocamla beraber uyumayı özledimpaar öğlene kadar uyuyup sonra üzerimize eşofmanlarımızı giyip güzelbahcede denizkenarında kahvaltı yapmayı çok özledim
sinemaya gitmeyi özledim
mesela eyvah eyvah2 yakında vizyona gircek nası gitcez ki
ayy ay saysam daha okadar şey varkiiiii

günaydın kızlar

bugün doktorumla rapor işini konuşmaya gitcem, allahım yardım etsin

bana kalsa raporla uğraşmıcam direk ücretsiz izin alcam ama maalesef müdürüm 1 ya da 2 ay veriyor. o yüzden rapor çok lazım bana.

raporun karşılığında alacağım maaşı da birine bağışlıcam artık. hakkım olmayan parayı kullanmayayım diyorum, çocuk emziriyorum zati. aman ya, biraz fazla tutsalarmış şu doğum izninini ya da ücretsiz izni işverenin insafına bırakmasalarmış

Ay kızlar sıkayet etmeyınn halınızdeen ne ınsanlar var bebege evlada hasret nasıl ugrasıyolarrr napalım bıraz sıkıntılı ama buda gececek benım de 2 gundur sabahlı aksamlı mısafırım vardı pestılım cıktı dun bı ara sınır krızı gecırdım mutfakta kendımı yere attım gzlerımıde tavana dıktım bı agladım bı guldum halımeee napalım cıldırmaya bıle hakkımız yokk kendını yırtsan neye yararrrrr o yuzden relaxs olalım

selam kızlar yarın sabah annemlere gidiyorum uzun bir sürede yokum
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

evet mervam ne güzel yazmışsınn.. çok şükürsüz ve doyumsusuz biz insanlar ..çocuk olsun diye kuduruyordum 3 yıldır tedaviler neler yaşadımm sonra rabbim doğla yoldan verdi mucizemi söyleniyorum şimdide ..günaha giriyrum valla boşuna söylenme diyorum kendime şeytan giriyor aklıma şükür ediceğime söyleniyorum tövbe allahım effet bir daha şikayetci olmuycamm..
ne insanlar varrr cocuk için yıllarca ugrasann biz yatıp kalkıp mucizelerimize şükretmemız lazım yoktan var edildiler

evet bende ona şaşırıyorumm.. 8 cocukla.. hazır bezler,sıcak su ,kombi ,klima hiçbirşey yoktu.. köyde kadınlar bahçe işleri..ahırda hayvancılıkk.. ev işleri kaynana dırdırı :86: insanoğlu bolluğu buldukca daha iyisini istiyor çok şükürsüzüz

selam kızlar niyeeeeeeeeeeeeeeeeee kimmmmmmmmmmmmseeeeeeeee yoooookk sesimi duyan varmııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Merhaba arkadaşlar,siteye yeni üye oldum. Bende ekim annesiyim.Bebişimin doğum tarihi 9 ekim. Yeni üyeyim ama aylardır takipteyim :93: Nasip şimdiyeymiş..

Bebişim üç gündür beşlere kadar oturuyor. Sadece otursa gündüz ve gecesi karışmış diycem ama sürekli mızıldıyor. Uykusuzluktan ayaklarım yere basmıyor ,sonra bir gülücük atıyor herşey bitiyor.

bende gideyim ütü yapayım tam koca iki sepet dolusu ütüm var iki sepet kadarda katlanacak lbise kızlar sizde benim gibi çok çamaşır yıkıyomusunuz kirli sepetimiz hiç boşalmıyo oğluşumunkileride ayrı biyere koyuyom onuda hesaba katarsak.......böyle oluyorum

selm hanımlar yandım bn ya evın btn ısı duruyo offf yarın mevlut var kız kardeslerım gelcek bırazdan yardıma kıza bakar bırı bnde temzlık yaparım...KULAGIMIZDA DAHA IYI KIZLAR KREMLER HMN GCRDI ÇOK SUKUR siz nASILSINIZ

wah kuzum bizim o kdr olmuoda bende kullanmadığımız oturma odasına tıom kapısınıda çekiom artık ne zmn elim boşalırsa topluom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…