evet mervam ne güzel yazmışsınn.. çok şükürsüz ve doyumsusuz biz insanlar ..çocuk olsun diye kuduruyordum 3 yıldır tedaviler neler yaşadımm sonra rabbim doğla yoldan verdi mucizemi söyleniyorum şimdide ..günaha giriyrum valla boşuna söylenme diyorum kendime şeytan giriyor aklıma şükür ediceğime söyleniyorum tövbe allahım effet bir daha şikayetci olmuycamm..Ay kızlar sıkayet etmeyınn halınızdeen ne ınsanlar var bebege evlada hasret nasıl ugrasıyolarrr napalım bıraz sıkıntılı ama buda gececek benım de 2 gundur sabahlı aksamlı mısafırım vardı pestılım cıktı dun bı ara sınır krızı gecırdım mutfakta kendımı yere attım gzlerımıde tavana dıktım bı agladım bı guldum halımeee napalım cıldırmaya bıle hakkımız yokk kendını yırtsan neye yararrrrr o yuzden relaxs olalım
aynn sarılıp yatardım sımdı nasıl yatdıgımı hatrlmıyom bıle sbh gttıgını gruyom oda kız uynk ondan sbh kahvltı bırlıkte yapardık offf eskıde kaldı ya bu eskı kadınlar nasıl 8 ,9 cocuk yapmış ya ...
Merhaba arkadaşlar,siteye yeni üye oldum. Bende ekim annesiyim.Bebişimin doğum tarihi 9 ekim. Yeni üyeyim ama aylardır takipteyim :93: Nasip şimdiyeymiş..
aramıza hoşgeldin canım
bende gideyim ütü yapayım tam koca iki sepet dolusu ütüm var iki sepet kadarda katlanacak lbise kızlar sizde benim gibi çok çamaşır yıkıyomusunuz kirli sepetimiz hiç boşalmıyo oğluşumunkileride ayrı biyere koyuyom onuda hesaba katarsak.......böyle oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?