ecrinece canım burdamısın??? bişi sorcam bi seni görüorum
ooooooffff yaa hergece aynı seromoni yine aglyo saatlerdır ne uyuyo ne emıyo tepınıp duruyo gırdı krızı yıneoffffffffffff babasını bıle kacırdı yanımdan adamcagız sabah 7de ıse gıdıyor kacmayıp naabsınyanlız basıma cekıyorum bu ıskenceyı bı de sabaha kadar yanı sabah 5-6gıbı uyuyo ve tam 8de apartmanda tadılat baslıyo kafayı yemek uzereyım uykusuzum yorgunum evımı pıslık goturuyo offff allahım yardım etttt
selam pinguu ikimizden baska kimse yok bugun yavas ilerlemis sayfa benim kizda simdi uyuyor misafirim vardi arkadaslar onalrda evlerine giiti benim kocada sigara almaya cikti gelsede banyo yapsam bu saatlerde uyaniyor diye artik bekliyorum bizimkini. bugun bebisimle disari ciktik acikmisti uyandiginda dudaklarini bir bükmüs aglyior ooooyyy icim giti eve hemen geldim allahim bebeklerin o dudak bükmeleri yokmu yaa öldürürüyor beni
cok zordur allah sabir versin bebisinede gazsiz sancisiz günler diyeyim cok gaz sancisi varsa poposundan cikarmayi hic denedinmi
ben de yıkanıcaktım bugun ama bızde babası gelınce dısarı cıktık uyumadı da bugun gece uyur dıye sevınmıstım ama yok yıne aynı tas aynı hamam hersey bı yana bu sabah uykuya gecıyo apartmana kalebodur dosuyorlar bı gurultu kopuyo kı anlatamam uyanıyor yıne baslıyor aglamaya cok uykusuzm yaa coookk pazargunu esım evde bırakıcam benı ellemeyın dıycem vurucam kafayı yatıcam valla hasta olcam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?