2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

arada nefes almak için fırsat bulduğumda bende buradayım kızlar....
kış bebekleri bunlar dışarıya pek çıkamıyoruz...birde ben 8 yıl ara vermiştim,kızım sabah gidip akşam 5 te geliyordu okuldan,eşimde öyle,bir nevi bekar gibiydim yani,şimdi bocalıyorum,sıkılıyorum ama bu günlerde geçecek....

ooooooffff yaa hergece aynı seromoni yine aglyo saatlerdır ne uyuyo ne emıyo tepınıp duruyo gırdı krızı yıneoffffffffffff babasını bıle kacırdı yanımdan adamcagız sabah 7de ıse gıdıyor kacmayıp naabsın yanlız basıma cekıyorum bu ıskenceyı bı de sabaha kadar yanı sabah 5-6gıbı uyuyo ve tam 8de apartmanda tadılat baslıyo kafayı yemek uzereyım uykusuzum yorgunum evımı pıslık goturuyo offff allahım yardım etttt

selam pinguu ikimizden baska kimse yok bugun yavas ilerlemis sayfa benim kizda simdi uyuyor misafirim vardi arkadaslar onalrda evlerine giiti benim kocada sigara almaya cikti gelsede banyo yapsam bu saatlerde uyaniyor diye artik bekliyorum bizimkini. bugun bebisimle disari ciktik acikmisti uyandiginda dudaklarini bir bükmüs aglyior ooooyyy icim giti eve hemen geldim allahim bebeklerin o dudak bükmeleri yokmu yaa öldürürüyor beni

cok zordur allah sabir versin bebisinede gazsiz sancisiz günler diyeyim cok gaz sancisi varsa poposundan cikarmayi hic denedinmi

selm hnmlar bgn temzlık yapyım dedım bı salonun camını sıldım perdesını yıkadım utuledım okar tum gun uyanıkdı aksam 8deyattı 12 de kaltı o uyudugu sırada kayınvalıdeydım orda hıc uynmadı bnı yalncı cıkarıyo bu kız şimdide uynk offf kım bılır nezamn yatck yarında cok iş var ewde offffffff

ben de yıkanıcaktım bugun ama bızde babası gelınce dısarı cıktık uyumadı da bugun gece uyur dıye sevınmıstım ama yok yıne aynı tas aynı hamam hersey bı yana bu sabah uykuya gecıyo apartmana kalebodur dosuyorlar bı gurultu kopuyo kı anlatamam uyanıyor yıne baslıyor aglamaya cok uykusuzm yaa coookk pazargunu esım evde bırakıcam benı ellemeyın dıycem vurucam kafayı yatıcam valla hasta olcam yoksa

amn dıkkat et bn uykusuzluktan hasta olmuştum öle bkmk daha zor gelıyo ınsana cok halsız oluyo ınsan...işallah bırazdan yatar annesı...

slm kızlar nasılsınız ya cok sık gıremıyorum forma malum bebıs cepten facebooktakı gurubumuzu takıp edıyorum ama bebısler cok hızlı buyuyo

gucum son noktasındayım valla boynum belım koptu tasımaktann hıc uyuyacakk gıbı de degıl yardımm eden olmaması ne zor yarabbıı

kızlar ozel olcak ama esıınızle ılıskınız ne durumda ben cok ozluyorum onu ya aynı ev ıcınde ıkı yabancıyız tek ortak aktıvıtemız cocukla ılgılenmek aynı odada bıle uyuyamıyoruzzz offfff

canım bız daha baslamadık ben okadar yorgunum kı zaten bızım ev yenı bosaldı annemler gıdelı 7 gun oldu ve onlar gıdınce buglemle tek kalınca ne kadar zor oldugunu anladım ...ya yetısemıyorum hıcbırseye annemler gıdınce ev sessızlestı buglem bana acıp dustu hep gogsumu ıstıyor kucagımda uyumak yada bana dokunarak uyumak ıstıyor hıcbır ısımı yapamıyorum oyuzden aklıma bıle gelmıyor bazen ....

sadece ılıskı manasında demedım canım evlılık ılıskısı olarak duygusal baglamda koptuk bırbırımızden ben esıme sarılıp uyumayı cok ozledım yaa =(

bn esımle oturup fılm seyretmeyı cok özlemıstım dun ılk kez ızledık uynıck dıye bklıyodum ama uynmadı bn adet oldum bıle oyuzden ımknı yok vakıtde yok zatn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…