canım bizler iyiyizde sen nasılsın nerelerdesinçok uzun süre oldu girmeyeli çok özlemişim ama kızımdan fırsat bulamiyorumki gireyim herkez iyidir inş...
canım bebeğin ne kadarlıkarkadaşlar benim bebğim gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor.tam uyyo yerine koyuyorum uyanıyo.sizinkiler nasıl.napıcamı şaşırdım walla.
canım bebeğin ne kadarlık
kızımın dilinin üzerinde pamukçuk oldu..olan var mı ne yapılıyor
selam kizlar benim kocamdan bana sira gelmyior girip iki kelime yazip hemen cikyiorum 40 kovalama sepeti ilk defa duydum
cnm fatma nında olmuştu bebeği. biraz geriye gidersen biri açıklamıştı görebilirsin yazıyı. karbonatlı suyla soldan sağa doğru mu ne silmek lazımmış. ama yine de tam hatırlayamadım hangi tarafa olduğunu
Tabi canım seninki bizden 2 hafta büyük daha rahat tutabilir.Seçerken tutacağı yerlerin ince olmasına dikkat edersen kavraması kolay olur.
Bide bunları aldım netten bekliyorum hepsi hafta içi gelecek :)
hanginden aldın cnm merak ettim :)
çok güzel güle güle kullanın canım...
bu çıngıraklı patikleri büyüdükçe 2- 3 ay sonra ayaklarını kaldırıp ağızlarına götürdüklerinde çok oynayıp gülüyolar...çıngıraklarlada oynamaları biraz zaman alıyo çünkü şu an refleks olarak yakalayıp bilinçsiz oldukları için kafalarına gözlerine vurup oyuncakları çok ağlıyolar...
oyun halısı benim oğlumun hiç dikkatini çekmemişti sevmemişti o ,bakalım kız sevecek mi çıkarayım bari bende...:26:
slm kızlar. umarım herkes iyi bugün boşmuş buralar bende ancak akşam açabildim. bugün oğluşumu berbere götürdük saçlarını kestirdik. sanki adam gibi oldu. yakışıklım benimmmm
kız dökülmüyor mu sizin saçlarınız?
benim kız kel oldu da :) kestirmeye gerek olmıcak herhalde hiç :)
canim 40 bittikden sonra ilk defa bebekle gittigin evde veriliyor bizim orda.
az birsey un,seker ,tuz pirinc pamuk ve bozuk para.birde bakas ne istersen ufak bir hediye konuyor.hepsininde manasi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?