2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok uzun süre oldu girmeyeli çok özlemişim ama kızımdan fırsat bulamiyorumki gireyim herkez iyidir inş...

arkadaşlar benim bebğim gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor.tam uyyo yerine koyuyorum uyanıyo.sizinkiler nasıl.napıcamı şaşırdım walla.

kızımın dilinin üzerinde pamukçuk oldu..olan var mı ne yapılıyor

cnm fatma nında olmuştu bebeği. biraz geriye gidersen biri açıklamıştı görebilirsin yazıyı. karbonatlı suyla soldan sağa doğru mu ne silmek lazımmış. ama yine de tam hatırlayamadım hangi tarafa olduğunu

selam kizlar benim kocamdan bana sira gelmyior girip iki kelime yazip hemen cikyiorum 40 kovalama sepeti ilk defa duydum

canim 40 bittikden sonra ilk defa bebekle gittigin evde veriliyor bizim orda.
az birsey un,seker ,tuz pirinc pamuk ve bozuk para.birde bakas ne istersen ufak bir hediye konuyor.hepsininde manasi oluyor.

çok güzel güle güle kullanın canım...

bu çıngıraklı patikleri büyüdükçe 2- 3 ay sonra ayaklarını kaldırıp ağızlarına götürdüklerinde çok oynayıp gülüyolar...çıngıraklarlada oynamaları biraz zaman alıyo çünkü şu an refleks olarak yakalayıp bilinçsiz oldukları için kafalarına gözlerine vurup oyuncakları çok ağlıyolar...

oyun halısı benim oğlumun hiç dikkatini çekmemişti sevmemişti o ,bakalım kız sevecek mi çıkarayım bari bende...:26:

oyun halısını Lara da sevmedi
ama bu çoraplara bayıldı hep ayağında uyurken çıkarmayı unutma canım yoksa uyanıyorlar
Lara birde müzikli uyku arkadaşını sevdi henüz uyumaya yaradığını anlamadı ama olsun birgün anlayacağını umuyorum

slm kızlar. umarım herkes iyi bugün boşmuş buralar bende ancak akşam açabildim. bugün oğluşumu berbere götürdük saçlarını kestirdik. sanki adam gibi oldu. yakışıklım benimmmm

slm kızlar. umarım herkes iyi bugün boşmuş buralar bende ancak akşam açabildim. bugün oğluşumu berbere götürdük saçlarını kestirdik. sanki adam gibi oldu. yakışıklım benimmmm

kız dökülmüyor mu sizin saçlarınız?

benim kız kel oldu da :) kestirmeye gerek olmıcak herhalde hiç :)

kız dökülmüyor mu sizin saçlarınız?

benim kız kel oldu da :) kestirmeye gerek olmıcak herhalde hiç :)

yok cnm hiç dökülmedi hatta arkaları bile hiç dökülmedi ve çok uzadı. kulaklarının arkası ve ensesi çok terliyordu bizde kesitirdik. babasının kucağında çok uslu durdu paşam sanki anlıyormuş gibi

canim 40 bittikden sonra ilk defa bebekle gittigin evde veriliyor bizim orda.
az birsey un,seker ,tuz pirinc pamuk ve bozuk para.birde bakas ne istersen ufak bir hediye konuyor.hepsininde manasi oluyor.

bunu bilmiyordum ögrendigim iyi oldu. bende bir sürü oyuncak aldim poset sesi cikarana birde cingirak icinde olan oyuncaklara bayilyior cok seviyor sepetinin icindeki tülün üstüne kirmizi kurdeleler astim ilgisini cekyior uykudan kalkinca. simdi uyuyor.
kizlar benimkisi baska evlerde huysuzlasiyor misafirlige bu gidisle gidemicem aglyior hic durmyuor eve gelicne besiginde susuyor sizinde böyle yapan varmi bebeklerinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…