2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

nevyas bu patikten aldım hatta bi tanede bittere gönderdim. bitanesini sıkınca cik cik ses çıkıyor bayılıyor ona oğluşum

ayyyyyyyyy çok ciciiler güle güle kullansın affan
bende o patiklerden alcam bi kaçta çıngırak alıyım bakalım tutabilcekmi

Sağol tatlım tutar merak etme büyüdüler artık :)

nevyas bu patikten aldım hatta bi tanede bittere gönderdim. bitanesini sıkınca cik cik ses çıkıyor bayılıyor ona oğluşum

Evet canım çok ilgilerini çekiyormuş ses çıktıkça elini ayağını hareket ettiriyorlarmış maşallah senin kuzunada

sen söyleyince baktım şimdi gördüm...ii olmuş..bana verecek kimse yok...aile de en küçük kuzen benim...herkesin çocuğu en küçük 10 yaşında...mecbur herşey en baştan...saol tatlım....bende bakıyorum fısher price...

bu oyuncaklara bayildim simdmi hemen neten bakicam bulursam bende alicam ayy onlara oyuncak almak kendime kiyafet almak kadar beni sevindiriyor

ayyy akrepmi ben korkudan da olsa her halde terligi alip öldürmüstüm yada süpürge makinasina cekip onu disari birakirdim kocam gelince ne hali varsa görsün süpürge makinasiyla

Son düzenleme:
nası dikkat ediyimki....yanımda yatırıyorum ama uyku hali işte...ya moralim bozuldu ya...dua buldum internetten okudum..allahım sen bizi koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…