2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlarrr

pike bizde de tiny love kick and play var bizimki ciddi ciddi bakıyo şimdilik oyuncaklara sadece :)

ekim annelrinin bebekleride cok cidiler kahkaha atip güldügünü hic daha görmedim siritiyor oda sabah kalktiginda keyfi yerinde yoksa diger siritma islemini unut gitsin

selam kızlarrr

pike bizde de tiny love kick and play var bizimki ciddi ciddi bakıyo şimdilik oyuncaklara sadece :)

vala bizimki de bakıyor daha :) elini çarpıyor ses çıkaranlara biraz bilerek

ama ilk defa bu kadar oyalanıyor hayret ettik, hatta uyuyakaldı baka baka :)

iyi geceler kızlar herkes iyidir umarım ben bugün zor bir gün geçirdim dün bahsetmiştim kızım yeşil ve çok sık kaka yapıyor diye gecede öyle devam etti sabah hemen doktora götürdüm rotadan şüphelendiler ama çok şükür rota deil bağırsak iltihabı olmuş yavrum ilaç vermedi küçük olduğu için sık sık emzir dedi...kusma ve ateş olursa hemen getir dedi.. aman kızlar hijyene dikkat edin herkesin eline vermeyin çocuğu öptürmeyin zaten salgın var...ben okadar dikkat ettiğim halde oldu...sık sık ellerimi yıkamamı ve yemek yaparken hijyene önem vermemizi ve en önemlisi herkese elletmeyin çocukları....yavrum iki günde eridi bitti zaten küçük doğdu zar zor toparladık şimdi yine küçücük bişey kaldıah ah

ekim annelrinin bebekleride cok cidiler kahkaha atip güldügünü hic daha görmedim siritiyor oda sabah kalktiginda keyfi yerinde yoksa diger siritma islemini unut gitsin

benim kızım bana çekmiş sürekli gülüyor bazen resmen kahkaha atıyor şuan rahatsız ve ağrısı olmasına rağmen gülücüğünü eksik etmiyor yavrum...

geçmiş olsun cnm. millet dinlemioki şap şup öpüo napçen. bende çok dikkat ediyorum hijyene. çığlık çığlık ağlasa bile ellerimi yıkamadan ellemiyorum.

ay canım ya cok gecmıs olsun bıran ıönceatlatrsınız işllah allah yawrularımızı korusun

bi ikimiz varız galiba emzik almasına sevindim. çok almasıda kötü hiç almamasıda kötü. ortasını bul çok verme bence

cok vermm zaten yarın huysuz olursa verırım ama bnm kızn ne yapcgı bllı olmaz bı turlu uykuya dalmıyo yıkadım bı yarım saat uyudu gerı kaltı :)

geçmiş olsun cnm. millet dinlemioki şap şup öpüo napçen. bende çok dikkat ediyorum hijyene. çığlık çığlık ağlasa bile ellerimi yıkamadan ellemiyorum.

bende aynı şekildeydim ağlasa bile yıkamadan ellemiyorum ama işte şu millet kısmı aynen ama artık kırıcam herkesi zaten yasakladım öpmeyi falan eşime dahi...

bende aynı şekildeydim ağlasa bile yıkamadan ellemiyorum ama işte şu millet kısmı aynen ama artık kırıcam herkesi zaten yasakladım öpmeyi falan eşime dahi...

eşimde güya kafasından öpüomuş kafasının içi yanaklarına doğru sivilceler çıkmış. öpmüosun bidaha dedim. sakallarını kes dişlerini fırçala sigara içiosun bide öpme dedim :)

ayy cnm bayıldım çok güzel. güle güle kullanın. biraz tuzlumuş e-bebekte :)

sağol canım :)

birşeyler ala ala eve sığmaz oldum ben yaaaa

canım çok geçmiş olsun, inşallah çabucak geçer

bi ikimiz varız galiba emzik almasına sevindim. çok almasıda kötü hiç almamasıda kötü. ortasını bul çok verme bence

fatmaaaa bence de çok alışması iyi değil :) ben benimkine unuttursam mı diyorum, çok seviyo kuzum kıyamıyorum da bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…