2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim oğlan da dün 10da yattı 2.30 kalktı emdi uyudu 6da kalktı emdi uyudu 6.50de kalktı 8de emzirdim uyudu 8.40ta uyandı ağladı salladım uyudu demin uyandı emdi uyudu

gece uyusun da gunduzlerı uyumasada olur heheh
doktora sordum cok uzun uyuyunca kaldıryımmı oda kaldır dedi uzun sure ac durmasın dedi

slam hnmlar bgn aşımızı olduk çok aglmadı yawrum dilindeki pamukcuk için ilç yazdrdım 10 gun uygulıcm snra uygulmıcm doktor ftıl verdı ama ısallah hıc gerek kalmaz surub aldım ftıl vermek hıc ıstemıyom asıdan snra bı kustu heryerı batrdı ya sımdıde uyuyo yawrum

selammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çoook mutlutyum regl oluyorummm
40 başı olmuştum gecen ayın 27sinde tam 1 hafta surmuştu bugun de 27si regl oluyorum heyooo tam zamanında valla

sağarken kokladım yokdu koku dolaptan cıkardım suyun ıcınde ısttım verırken acayıp bı koku geldıya burnuma

canım benim sütüm de dolapta bekledikten sonra kokuyor. ben bunu araştırdım bi enzim yüzünden sabun gibi kokuyormuş bekleyen sütümüz ama sanırım herkesinki kokmuyor

ama bozulmuş anlamına gelmiyormuş, sakın atmayın diyolar koksa bile, tadına bakmıştım ben tadı da kötü iyk ama bozuk gibi değildi :) içiyosa içir yani canım problem olmazmış.

kızlaaar ben adet olmak istemiyorum yaaa bana gelmesin daha sıra :)

hayret tam eskisi gibi 1.gün normal 2.gün çok yoğun 3.gün normal 4.gün damla damla
hemen düzene girmez demişlerdi ama aynısı oldu bakalım 19ocakta adet olursam tam süper olucak

sağolun valla kızlarrrr darısı olmayanların basına gercekten insan rahatlıyoo :))
valla johny benim hamilelikten oncede cok duzenliydi hiç şaşmazdı şimdide öyle oldu gibi geçen ay 27 bu ayda 27 bakalım gelecek aylar nasılolacak.. aman cok dikkatli olmak lazımmmm

içti valla cok berbat kokuyor amaya

gözünaydın dark

ya bende 40 bıttıkten sonra oldum sankı sızde aktımı ılk adet bende leke oldu sadece 1 2 kere damla geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…