2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

biz de internetten çok alırız hepsiburada netsipariş ereyon sadece onlardan alıyor eşim diğer yerlerden almıyor

slm kızlar ameliyat kesisinin üstündeki derime dokununca acıyo ya hissizlik geçmeye baslamış gitgide ondanmı hissetmeye basladımki acıyıı.. olur dio herkez sizdede oluyormu

Son düzenleme:
ben görmedim kürk nerde

canım kızarmış ve nickinin başında kürk resmi var ufacııkkk :=)))

bnm eşim netten alışveriş yaptırmıyo ya güvenmiyo hiç bi siteye

benimkide alma etme diyoda milyonlarca kişi alıyo bende alıyorum valla.. cok sukur bişi olmadı şimdiye kadar da..
:92::92::92::92::92::92::92::92:

sağol canım :)

benim kız bugün hiiiç uyumuyo, delirdi
benimkisi de uyumadı vallahi.. hergun huy değiştiriyorlar...

slm kızlar ameliyat kesisinin üstündeki derime dokununca acıyo ya hissizlik geçmeye baslamış gitgide ondanmı hissetmeye basladımki acıyıı.. olur dio herkez sizdede oluyormu

yok canım benim hissizlk duruyo acımda yok
benim eşimde izin vermiyor internet üzerinden güvenilir olmaz diye .. ÖDEMEyi nasıl yapıyorsunuz kızlarr:26:
kartla canım..
evet bazıları kapıdada ödeme alıyor

Son düzenleme:
ayyy günler sonra ilk defa gece 4 saat uyudu sonra ayaktaydı tabi ama olsun o uyku bana yetti şükür...

havuç ben hergün elma mandalina sıkıp içiyorum,havucu bilmiyordum ama süt yaptığını işe yarıyor demek:))))

bizde hep gitti gidiyordan alışveriş yapıyoruz şükür şimdiye kadar birşey olmadı.üstelik internetten ödeme yapıyoruz kredi kartıyla..şimdi de playskooldan birşeyler alacağım...

selam kızlarr

internet alışverişi mi konu, ben şiddetle e-bebek i tavsiye ederim en geç 2 günde geliyor bidolu da çeşit var. ben evden cıkamadıgım için ordan alıyorum biçok şeyi

gittigidiyoru sevmiyorum ya
fotoğraf makinesi sipariş ettik almadan onlara fatura gönderiyorsunuz değil mi dedik yok dediler iptal etmek istedik iki günümüzü aldık para hesaplarına geçti taksitli aldık diye parayı taksitle geri verdiler

sizinde şansızlığınız olmuş canım ya biz hep peşin aldık hep.bi kere beğenmedik parayı iade ettiler ama peşin almıştık belki o yüzden tamamını yatırdılar...

Evet e-bebek de güvenilir ordanda almışlığım var bir çok siteden aldım aslında ama şuana kadar problem yaşamadım hiç.

kızlarrr naslsınızzz ben gene bunalıma girdim heee (( kızım uyuyo canım nasıl sıkıldı yarında yılbaşı soğuk diede sokağada çıkamıoz yine evdeyizzz(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…