2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yalnız değilmişim, benim oğlum da öyle...
hatta bazen uyutma sürem onun uyuma süresinden fazla sürüyo

aynen biz de öyle. Ben de yalnız değilmişim :) ve uykusu çok hafif. o uyurken ayak uçlarımda yürüyorum klimanın derecesini bile değiştirmeye korkuyorum çünkü kumandanın çıt sesinden bile irkiliyor. ama benim suçum hep sessiz ortamda uyuttum gece gündüz. en azından gündüzleri televizyon açmalıydım onun sesi bari olmalıydı.

haklısın sese alıştırmak lazımmış. ama eve benden başka kimse yok. televizyon açmak iyi fikir ama orada da bazen bir anda ses yükselince(tartışma falan oluyo) çocuk irkilebiliyo. ben bazen klasik müzik açıyorum. yoksa dediğin gibi ayak sesine uyanıyo.

kızlar merhaba uyku problemi herkeste var galiba benim kızda son günlerde gece gündüz doğru dürüst uyumuyor oynamak istiyor. 2 gecedir uykusuzum gündüz uyusa hemen bende yatıp uyumak istiyorum ama nerde bugün yarım saat kadar uyudu kahvaltımı anca yaptım.

valla sizlerde varmı bilmiyorum ama oğlum birde irkilerek uyanıyor korkuyor yani
ben sese alıştırdığım halde en ufak bir nefes almadan dahi uyanıyor
ne yapacağımızı şaşırdık

acaba benim memişleri havuçmu doldurdu
kocam geçen akşam 2kilo havuç 1kilo portakal devasa 1 nar
ama tadı harikaydı koca bira bardağıyla 2 tane devirdim
hmm bide sıkacağı yıkamak olmasa süper sırf ondan üşeniyorum yoksa hergün taze taze sıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…