canım bılgılerını ver yapıyım ben yazı ne yazıyım
canım mecburen alışır ama nasıl ben de bilmiyorum ve ben de düşünüyorum nasıl yapcaz bakalım diye
50 cc fena sayılmaz sanırım ama tam sağamamış olabilirsin, neyle ne kadar sağdığına bağlı biraz bu
canım bılgılerını ver yapıyım ben yazı ne yazıyım
ameda çift başlıklı pompa almıştım ben ama tek göğsümü sağmaya çalışıyorum çünkü bebeğim saat başı emiyor diğer göğsümü emsin diye bırakıyorum ..
50 cc ye iyi diyorsanız sevindim
ben doğduğundan beri yanımda yatırıyorum...bebeğim küçük doğduğu için sürekli emzirmem gerekiyoru ondan bide kusmasından korktuğumdan yani küçük olduğu için kendini kurtaramıyordu sabahlara kadar gözümü kırpmadan beklerdim sabahta anneme verip uyurdum ondan yani ayrı yatmaya alışması zor olucak...
kızlarrrr süt yapan bir tariffffffff buldum bugün öğrendim tereyağı ve bal tereyağını tavada eritiyorsun içine bal koyuyorsun bir fokurduyor sıcak sıcak ye ve uyu deneyeceğim yarın
Ben korkuyorum kokuma alışacak diye bazı geceler uyumazsa aramıza alıyorum dalınca hemen beşiğine koyuyorum.Diğer türlü memesi düştükçe ağlıyor benim için zor oluyor.Eşimde yanıma alınca ben gideyim siz rahat yatın diyor sakın diyorum bi gidersen bidaha zor gelirsin yanımayanında yatıranlar yol yakınken dönün kızlar sonra çok zor olur gerçekten.
bende istiyorum ticker bende beceremedim ya
canım çok saol ya yine senden fayda var
güzel gözlü canım oğlum yazabilirsin
doğum tarihi de 27.09.2010
bnde bılmıyom hngısını kopyalıcam :)bnada sölesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?