2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ameda çift başlıklı pompa almıştım ben ama tek göğsümü sağmaya çalışıyorum çünkü bebeğim saat başı emiyor diğer göğsümü emsin diye bırakıyorum ..

50 cc ye iyi diyorsanız sevindim

oley nihayet ameda kullanan birini buldum, ben medela aldım da, ameda almadım diye pişman olmuştum da :)

canım medela ile tek göğüsten 100 ml çıkarabiliyorum ama 30-40 dk sağmayla, daha kısa sağıyorsundur büyük ihtimalle sen. göğsünden çıkanı boşver yavrun kilo alıyorsa sütün iyi demektir :)

kızlarrrr süt yapan bir tariffffffff buldum bugün öğrendim tereyağı ve bal tereyağını tavada eritiyorsun içine bal koyuyorsun bir fokurduyor sıcak sıcak ye ve uyu deneyeceğim yarın

Merhaba canım bende o niyetle oğlumu yanıma aldım 3 yaşına gelince üç kişi yatamaz olduk babamız çocuk odasında uyumaya başladı 8 yaşına gelince benden ayrıldı ve şu an babası mecbur onun odasında yatıyor ben bebekle yatak odasındayım diyeceğim o ki senin kokuna alışınca çok zorrr benim yaptığım hataya düşme derim.

kızlarrrr süt yapan bir tariffffffff buldum bugün öğrendim tereyağı ve bal tereyağını tavada eritiyorsun içine bal koyuyorsun bir fokurduyor sıcak sıcak ye ve uyu deneyeceğim yarın

Canım ya bu çok ağır olur hatta yemek bile zor olur bence, ama denemek istiyorsan sen bilirsin bu yağların vucuda yapışmasıda ayrı

Ben korkuyorum kokuma alışacak diye bazı geceler uyumazsa aramıza alıyorum dalınca hemen beşiğine koyuyorum.Diğer türlü memesi düştükçe ağlıyor benim için zor oluyor.Eşimde yanıma alınca ben gideyim siz rahat yatın diyor sakın diyorum bi gidersen bidaha zor gelirsin yanıma yanında yatıranlar yol yakınken dönün kızlar sonra çok zor olur gerçekten.

Haklısın canım benim eşimde aynı şekilde siz rahat yatın oğlunla dedi ve aradan 5 yıl geçti şimdi oğlan odasında yatmaya korkuyor babası mecbur onun odasında yatıyor o nedenle o cadıların masumluğuna aldanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…